Medewerker Klantcontactcentrum IT Rechtspraak (Utrecht)

IVO Rechtspraak


Datum: 1 week geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
IVO Rechtspraak

Functieomschrijving

Zit klantgerichtheid in je DNA? Maak jezelf onmisbaar. Help IT-gebruikers ongestoord met onze oplossingen te werken. Tot in de rechtszaal aan toe.

Wat doe je als medewerker IT-support bij het Klantcontactcentrum van IVO Rechtspraak?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle IT-vragen van onze gebruikers. Óók voor onze medewerkers op de rechtbanken, zoals rechters, griffiers en raadsheren. Is er bijvoorbeeld een IT-probleem in de zittingszaal? Dan ben jij degene die wordt ingeschakeld zodat de zaak geen vertraging oploopt. En dat geeft je een hele belangrijke rol. Zo draag jij je steentje bij aan de digitalisering en toegankelijkheid van de rechtspraak in ons land.

Hoe je werk eruitziet

Als medewerker IT-support bij ons Klantcontactcentrum ben je het visitekaartje van IVO Rechtspraak. Maar je werk houdt heel wat meer in dan dat! Alle telefoontjes, e-mails, chats en servicedeskmeldingen van klanten handel je zo veel mogelijk zélf af. Je gaat daarbij ook op zoek naar informatie, bijvoorbeeld in ons eigen kennissysteem. Dat systeem help je bovendien up-to-date te houden.

Is een vraag echt te ingewikkeld? Dan zet je die door naar de mensen in ‘de tweede lijn’. In totaal werk je binnen het Klantcontactcentrum samen met 35 collega’s. Allemaal net zo enthousiast en gedreven als jij om onze klanten naar alle tevredenheid te helpen! En óók bereid om als dat nodig is buiten ‘kantooruren’ te werken, bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend.

Er staat je dus een zelfstandige en verantwoordelijke baan te wachten. Bovendien is geen dag hetzelfde. En natuurlijk kun je je verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld door mee te werken aan projecten. Of door er na een poosje extra taken bij te krijgen.

Dat jouw werk impact heeft, zie je in het bijgevoegde filmpje. Word jij onze nieuwe collega?

Functie-eisen

Wat je nog niet weet, leren we je. En wat je nog niet bent, kun je bij ons worden. Maar dit zijn de dingen waar je volgens het ideaalplaatje aan voldoet:

 • Je werkt en denkt op mbo- of hbo-niveau.
 • Je werkt goed onder druk, schakelt snel en bent zorgvuldig.
 • Je drukt je mondeling en schriftelijk heel goed uit.
 • Je denkt klantgericht, bent collegiaal en een teamspeler.
 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring op een Klantcontactcenter.
 • Kom je bij ons werken, dan vragen we ook altijd een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Arbeidsvoorwaarden

  Salarisniveau schaal 7 Maandsalaris Min €2.734 – Max. €3.529 (bruto) Dienstverband Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd Contractduur Zie vacaturetekst Minimaal aantal uren per week 32 Maximaal aantal uren per week 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Om te beginnen een leuke, informele werksfeer. We houden de lijnen graag kort! En je arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld volgens de CAO Rijk. Wat belangrijke punten op een rij:

 • Je salaris is minimaal €2734,10 en maximaal €3529,72 op basis van 36-urige werkweek. Je zit in schaal 7.
 • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van maximaal € 577 bruto per maand (16,37%). Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt dit budget bijvoorbeeld laten uitkeren of in vrije dagen omzetten.
 • Je houdt werk en privé prima in balans, bijvoorbeeld door hybride te werken, de mogelijkheid van 4×9 uur of ouderschapsverlof. Er zijn talloze vergoedingen voor het inrichten van je thuiswerkplek.
 • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek.
 • Binnen de IVO Academy krijg je alle ruimte en is er volop aandacht voor jouw persoonlijke én vaktechnische ontwikkeling.
 • Je hebt veel doorgroeimogelijkheden. Zeker omdat we alles doen op IT-gebied, van architectuur tot ontwikkeling en beheer.
 • Bij IVO Rechtspraak stimuleren we reizen met het OV! Je krijgt een OV-chipkaart waarmee je gratis voor je werk reist.
 • Je pensioen is goed geregeld via het ABP.
 • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Functioneer je goed, dan wordt dit een contract voor onbepaalde tijd.
 • Gezellige uitjes, zoals een teamdag, zomer bbq, donderdag middagborrel, eindejaarsfeest etc.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op www.p-direkt.nl.

Bijzonderheden

Is een baan als IT-supportmedewerker van IVO Rechtspraak iets voor jou? Solliciteer dan uiterlijk 28 februari via onderstaande button.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Jeroen van den Broek, senior medewerker Klantcontactcentrum, via 06 31 99 01 30. Of bel met Peter Versteeg, hr-adviseur, via 06 31 68 46 03.

Benieuwd naar ervaringen van onze collega’s of naar onze andere vacatures? Kijk dan op: www.werkenbijivo.nl.

IVO Rechtspraak
Uniceflaan 1
3527 WX Utrecht

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

IVO Rechtspraak

Rechtspraak raakt iedereen. Juist dát maakt jouw werk zo belangrijk. IVO Rechtspraak is een bijzondere werkgever. Onze 800 collega’s ontwikkelen en beheren up-to-date digitale systemen voor de rechtspraak. Met slimme oplossingen zorgen we ervoor dat rechtszaken iedere dag soepel verlopen. Niet alleen voor de 12.000 medewerkers die rechtszaken behandelen. Ook voor miljoenen Nederlanders die met de Rechtspraak te maken hebben. IVO Rechtspraak is een leuke, informele werkgever. We houden de lijnen graag kort!

IVO Rechtspraak

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Campagnemanager Diversiteit

OnlyHuman, Utrecht, Utrecht
2 dagen geleden
11617 • Rijkswaterstaat • Utrecht • Tijdelijk (ZZP / Deta) • 36 uur p/w Word jij de nieuwe campagnemanager bij Rijkswaterstaat? Je bent een expert op het gebied van diversiteit en arbeidsmarktcommunicatie. Daardoor speel je een sleutelrol in het bevorderen van diverse instroom. Je ontwikkelt concrete projectplannen, voert regie over de uitvoering en onderhoudt contacten met relevante organisaties. Bouw samen...
OnlyHuman

Afdelingshoofd operationele ontwikkeling wegverkeersmanagement

Rijkswaterstaat, Utrecht, Utrecht
€ 5.359 - € 7.834 per maand
6 dagen geleden
Een landelijk verkeerscentrum, 5 regionale verkeerscentrales, 5.500 portalen, 16.000 signaalgevers en 3.000 camera’s. Het landelijke wegverkeersmanagement wordt ontwikkeld en aangestuurd door Rijkswaterstaat in samenwerking met andere wegbeerders. De afdeling Operationele Ontwikkeling Wegverkeersmanagement werkt dagelijks aan het landelijk (door) ontwikkelen en optimaliseren van de werkprocessen in het operationeel verkeersmanagement. Ben jij het nieuwe afdelingshoofd voor deze afdeling? Lees dan snel verder....
Rijkswaterstaat

Service Coördinator

Betaselect, Utrecht, Utrecht
€ 2.800 - € 3.800 per maand
6 dagen geleden
Utrecht €2800 tot €3800 HBO / Techniek - Installatietechniek Ben jij een communicatieve duizendpoot met een passie voor organisatie? Gaat klantgerichtheid voor jou hand in hand met het overtreffen van verwachtingen? Dan is onze vacature voor Service Coördinator in Utrecht jouw kans om te schitteren! Jouw verantwoordelijkheden In de rol van Service Coördinator bij ons gewaardeerde partnerbedrijf in het bruisende...
Betaselect