Woonondersteuner A

Lister


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.870 per maand
Contract type: Voltijd
Lister

Ben jij een energiek persoon en maak jij je hard voor goede zorg? Heb je affiniteit met onze doelgroep en wil je in Utrecht Rivierenwijk aan de slag?

Dan is dit je kans! Voor onze locatie op de Waalstraat zoeken we een

Woonondersteuner A

24-32 uur


Lister Waalstraat
begeleidt mensen in de leeftijd van 21-80 jaar, met ernstige psychiatrische problematiek. Ze wonen in de Rivierenwijk.

Met de juiste, intensieve ondersteuning van Lister, leiden zij een relatief zelfstandig leven.

Het team ondersteunt heel praktisch bij het aanleren van vaardigheden in het dagelijks leven. De begeleiding is op maat. Dat betekent dat we samen met de cliënt kijken wat er nodig is om te kunnen werken aan herstel.

Dit is jouw uitdaging

Jij helpt cliënten een vervolgstap te zetten in hun herstelproces. Jij biedt dat niet door eindeloos te praten of discussiëren, maar gewoon door er te zijn en dingen te doen die op dat moment nodig zijn. Je biedt ondersteuning in de huishouding. Dat doe je op velerlei wijzen. Mee de tuin in, helpen een kamer op te ruimen, een te drukke bezoeker even mee naar buiten te nemen. Met jouw inzet overbrug je het verschil tussen hun ongemak met het gewone leven en hun wens om daar deel van uit te willen maken. Wat doe je dan? Je maakt dingen niet groter dan ze zijn, zegt waar het op staat en gaat weer over tot de orde van de dag. Met jouw beide voeten op de grond help je de bewoner zijn draai te vinden in een woonomgeving waarvan hij zelf de regisseur is. Daarnaast help je mee om de locatie schoon en leefbaar te houden. Je bent bereid om in wisselende diensten te werken (overdag/avond).

Dit ben jij

Jij bent een aanpakker! Je maakt door je open houding makkelijk verbinding met onze cliënten. Je kunt snel schakelen tussen diverse werkzaamheden en staat stevig in je schoenen. Voor praktische klussen draai jij je hand niet om.

Je beschikt over een relevant diploma op mbo-niveau, aangevuld met kennis van en ervaring met huishoudelijke taken.

Dit bieden wij

De salariëring vindt plaats volgens FWG groep 25. Deze schaal kent een maximum van €2.870,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een ruime woon/werk-reiskostenvergoeding. In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. Tot slot bieden we een uitgebreid inwerkprogramma van 7 dagen, waarin je kennis maakt met de organisatie voordat je op jouw locatie start.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk! We zien je sollicitatie graag tegemoet.
Mocht je nog vragen hebben, whatsapp met Annemieke Kleingeld, Recruiter op (06) 160 434 44.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Functioneel Beheerder | Overheid | Ontwikkelprogramma | Carrièreboost

Yacht, Utrecht, Utrecht
€ 4.600 per maand
3 dagen geleden
Bedrijfsomschrijving Yacht is al meer dan 20 jaar een toonaangevend detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals. Als jij je verbindt aan Yacht dan gaan we samen voor het maximale resultaat. Zelf willen we ook een goede indruk achterlaten. Wil jij graag bij Yacht werken? Solliciteer dan direct en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Heb je nog vragen? Die...
Yacht

Delivery Driver Albert Heijn Online

Consolid, Utrecht, Utrecht
€ 18,92 per uur
6 dagen geleden
Utrecht Home Delivery Geen specifieke vereisten €18,92 per uur Delivery Driver Albert Heijn Online Albert Heijn has room for super heroes. As a delivery driver for Albert Heijn Online you’re service oriented and you deliver at approximately 25 addresses in Utrecht and surroundings. You are on the road in your box truck all the time with a nice salary of...
Consolid

Teamleider Functioneel Beheer

Ministerie van Defensie, Utrecht, Utrecht
€ 6.237 per maand
6 dagen geleden
Wat ga je doen? Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair? Word Teamleider Functioneel beheer! Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland. Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 20.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied...
Ministerie van Defensie