Assistent Horecamanager Evoluon

Vermaat


Datum: 1 week geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Vermaat
Zorg jij voor een optimale gastenbeleving en begeleiding van (nieuwe) medewerkers? Kom als assistent Horecamanager werken bij de het Evoluon in Eindhoven. Met jouw horeca ervaring en leidinggevende skills weet jij onze locatie naar een hoger niveau te tillen
Jouw werkplek
Het Evoluon is een ufo-vormig gebouw waarin diverse concepten worden uitgevoerd en Vermaat de catering verzorgt. Zo is er een restaurant en koffiecorner voor expositie bezoekers van het 'museum gedeelte' en een vergadercentrum en groot auditorium waar voornamelijk de zakelijke gasten komen. Het catering assortiment is afwisselend en diverse waarbij wij ook rekening houden met duurzaamheid en vega(n) opties. We dagen je uit om te zien wat je eet, te herkennen wat je drinkt en te proeven wat je ruikt. Samen maken we de toekomst tastbaar en creëren we een verbinding tussen technologie en eten & drinken. Het Evoluon is 7 dagen per week geopend tussen 10.00 - 17.00 uur m.u.v. banqueting evenementen Jouw team
Het team bestaat uit 10 collega's, zowel koks en bediening. Daarnaast proberen wij zo veel als mogelijk samen te werken met andere locaties in en rondom Eindhoven, zoals de Airport en de twee locaties op de TU/e. Voor nieuw personeel vinden wij het belangrijk en fijn dat zij open staan af en toe diensten te draaien op andere locaties. Dit verruimt je kennis, het werk plezier en zo helpen wij elkaar de piek en dal momenten door Jouw functie


Je bent eigenlijk meer dan een assistent. Als assistent horecamanager ben jij namelijk de steun en toeverlaat van de horecamanager, maar óók van het team en de gasten. Iedereen kan bij jou terecht met vragen, voor tips, adviezen, het goede voorbeeld of dat steuntje in de rug. Je kijkt en werkt mee in de operatie, bij de financiën en op commercieel gebied. Je proeft in alle opzichten aan het ondernemen in de horeca. Je helpt bij het maken van roosters, de inkoop en de (personeels)administratie.Ook denk je mee over de ontwikkeling van ons assortiment en het continu vernieuwen en verbeteren van ons aanbod én onze gastvrijheid. Je bent een voorbeeld voor anderen op het gebied van gastbeleving. Is de horecamanager afwezig? Dan sta jij klaar om alle horeca optimaal draaiend te houden.

Jouw ingrediënten
 • Jij hebt al een aantal jaar leidinggevende ervaring opgedaan in de horeca en bent nu klaar voor de volgende stap in je carriere om te groeien als manager.
 • Jij bent een natuurtalent in leiding geven en weet je collegas te enthousiasmeren.
 • Je weet met jouw kennis en creativiteit goed in te spelen op de verschillende gasten en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Gedreven, ondernemend, vakkundig, inventief en persoonlijk zijn woorden op jou van toepassing zijn.
 • Gastvrijheid zit in jouw genen, je wilt met ons bedrijf meegroeien en dit maak je ook waar.
 • Je bent ambitieus en gaat altijd voor de extra stap. Vooral als het om servicen gastvrijheid gaat.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

 • Voorwaarden

  Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


 • Vermaat Academy

  Voor jou als manager bieden wij talentenprogramma’s (NL) aan waar jouw managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap centraal staan. Ook kun je allerlei online e-learnings volgen die bij jou passen.


 • Feest

  Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?


 • Benefits @ work

  Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.


 • Onboarding

  Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


 • En nog veel meer....

  En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...


Jouw werkgever


In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

 • Online solliciteren

  Gewoon doen. Je vult een paar gegevens in + je cv en motivatie.


 • Korte kennismaking

  Binnen 5 werkdagen krijg je een belletje.


 • 1 of 2 gesprekken

  Op locatie om elkaar face-to-face te ontmoeten.


 • Aan de slag bij Vermaat

  YES, wij kijken uit naar je komst!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Machine operator / Productiemedewerker

Algemene Rubberindustrie Eindhoven B.V., Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.300 - € 2.500 per maand
1 dag geleden
Welke werkzaamheden kun je verwachten? Je werkt met verschillende soorten machines (stansen, 2D snijmachines, kleefbanken, splitbanken en zaagmachines). Ook het opruimen en schoonhouden van je werkomgeving hoort erbij. Dit ben jij Relevante werkervaring is niet nodig. Wij investeren graag in jou! Wij kunnen je op de werkvloer alles leren over het bewerken van de diverse rubberproducten. Als jij: Graag wil...
Algemene Rubberindustrie Eindhoven B.V.

CANYON FACTORY SERVICE - SALES SUPPORT

Canyon Bicycles, Eindhoven, Noord-Brabant
2 dagen geleden
Canyon is een toonaangevend merk voor iedereen die iets met tweewielers heeft. Of je nu op de weg, in het bos of in de stad uit de voeten wil. We blijven doorgroeien en hebben midden 2023 de Canyon Factory Service (CFS) geopend. Op deze gloednieuwe locatie in Eindhoven verwelkomen wij onze klanten voor service, onderhoud en ‘New Bike Day’. En...
Canyon Bicycles

Schoonmaker Dela

Vebego Cleaning Services, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 13,42 - € 14,78 per uur
1 week geleden
In de functie van Schoonmaker bij DELA Rijtackers in Eindhoven, bevind je je op een speciale locatie. Jouw schoonmaakwerk zorgt ervoor dat familie en vrienden in een nette ruimte afscheid kunnen nemen van hun geliefde. Je werkt doordeweeks elke dag van 06.00 tot 08.00 uur. Dit ga je doen Samen met je collega's zorg je ervoor dat de rouw-, familie-...
Vebego Cleaning Services