Storemanager in opleiding

Hans Anders Nederland


Datum: 1 week geleden
Stad: Veenendaal, Utrecht
Contract type: Voltijd
Hans Anders Nederland

Ambieer jij een leidinggevende carrière en heb je de skills die daarvoor nodig zijn, maar zoek je alleen nog een kans om dit ergens tot bloei te laten komen? Vind je het tof om te kijken waar je jezelf, je team en de winkel kan blijven verbeteren? Ben je sales gedreven en ga je voor een excellente klantbeleving? Kom bij Hans Anders werken en wij leiden je op tot storemanager!

Bij Hans Anders is iedere klant anders en geen dag is hetzelfde. Je hebt een beroep voor de toekomst. Je hoeft geen opticien te zijn om als storemanager in opleiding bij ons te starten. Natuurlijk kunnen we je alle technische onderdelen van het vak bijbrengen, maar belangrijker vinden we je inzet en motivatie.

Als storemanager bij Hans Anders zorg je dat de winkel soepel draait en omzet maakt. Je hebt een flink aantal petten op: manager, specialist, adviseur, mentor, motivator. En dan vergeten we er vast nog wel een paar. Concreet zijn dit je werkzaamheden:

 • Leidinggeven: je coacht, motiveert en stuurt medewerkers aan. Je kent je mensen, weet waar ze goed in zijn en waar hun ambitie ligt.
 • Adviseren: je adviseert klanten over monturen en glazen. Je bevraagt de klant over zijn zichtproblemen, neemt oogmetingen af en vraagt uit wat hij verwacht van een bril of lenzen. En omdat we ook gehooroplossingen bieden, voer je ook eenvoudige gehoortesten uit.
 • Verkopen: je herkent koopsignalen van de klant, en weet de koop op een prettige manier te sluiten.
 • Verbeteren: je kijkt hoe je met je team klanten steeds beter kunt helpen en de omzet kunt verhogen. Je werkt met kpi’s en voert in samenspraak met je team verbeteringen door op de werkvloer.
 • Rapporteren: je rapporteert aan de Areamanager. Samen met de Areamanager kijk je naar prestaties en verbeteringen. Samen kijk je naar ontwikkelingen vanuit het hoofdkantoor die doorgevoerd worden in de winkels

Bij ons kun je stap voor stap naar deze functie toegroeien en zorgen wij dat je alle kennis in de praktijk, maar ook bij het Hans Anders College eigen kan maken.

Wat vragen wij van jou?

 • Met jouw sterke communicatieve vaardigheden neem jij mensen mee in jouw enthousiasme en zorg jij dat onze doelen bereikt worden.
 • Je hebt minimaal een MBO 4 -diploma.
 • Je bent commercieel en sales gedreven, en zorgt tegelijk voor een excellente klantbeleving.
 • Je hebt al enige leidinggevende ervaring, liefst in een adviesgerichte retailzaak. Bijvoorbeeld in de mode-, woon-, reis-, consumentenelektronica-, of kappersbranche.
 • Je hebt een helicopterview, hebt oog voor verbetering en innovatie en toont eigenaarschap over je winkel. Concreet kijk je bijvoorbeeld naar de verkoopcijfers en de inzichten die je daaruit kunt halen. Ook kijk je verder dan de deur van je eigen pand. Wie loopt er voorbij? Wat is er gaande bij de buren, in de straat, in de buurt? Je hebt er lol in om je voelsprieten uit te steken en je observaties te vertalen in commerciële kansen, en deze te bespreken met je Areamanager. Je weet je team hier ook enthousiast voor te krijgen.
 • Je vindt het tof om te blijven leren door opleidingen en trainingen te volgen op gebied van optiek, audio, lenzen en management. Dat doe je in ons eigen Hans Anders College.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt luisteren, motiveren, feedback geven en feedback ontvangen. Concreet: je kunt de senior specialist uit het team meenemen in je visie, de jonge opticien-in-de-dop laten opbloeien, en die veeleisende klant vriendelijk en beslist helpen bij zijn vraag.
 • Werken in weekenden en op koopavonden vind je prima. In ruil daarvoor kun je doordeweeks natuurlijk genieten van vrije tijd.

Dit is wat wij jou bieden!

Een verantwoordelijke en dynamische functie binnen een ambitieuze organisatie! Daarnaast ontvang je een goed marktconform salaris met dito bonusregeling. Vanzelfsprekend groeit dit salaris zodra je de opleiding tot storemanager hebt afgerond, afhankelijk van de grote van de vestiging waar je leiding aan gaat geven. Verder mag je ook rekenen op:

 • Personeelskorting op je nieuwe bril, zonnebril, lenzen of hoortoestel;
 • Goede pensioenregeling;
 • Belastingvoordeel op de aankoop van bijv. en nieuwe fiets, smartphone, laptop of sport abonnement.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur CE Binnenland

Dekker Services, Veenendaal, Utrecht
€ 2.950 per maand
1 week geleden
Ken jij de Nederlandse wegen op je duimpje? Ben je graag onderweg maar wel binnen de grens van Nederland? Solliciteer dan nu voor chauffeur CE binnenland! Wat ga je doen? Als chauffeur heb jij één van de belangrijkste functies binnen het bedrijf jij bent het gezicht en visitekaartje van het bedrijf. Vanaf de locatie rijd je meerdere keren per dag...
Dekker Services

Automonteur

Van Gent Autobedrijf, Veenendaal, Utrecht
1 week geleden
Autotechnicus Fulltime Ben je een enthousiaste Autotechnicus die graag zelfstandig onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert? Dan ben jij de vakman die we zoeken! Zeker wanneer je ook nog eens: Een gezellige collega bent, die van aanpakken weet; Technisch inzicht en ervaring hebt; Gediplomeerd autotechnicus of in opleiding bent; Liefde voor het vak hebt en alles weet van de laatste ontwikkelingen. Wat...
Van Gent Autobedrijf

CNC Kanter / Zetter

Westerduin, Veenendaal, Utrecht
€ 2.400 - € 3.250 per maand
2 weken geleden
St(r)aal jij als CNC Kanter/Zetter? Ga dan werken bij dit modern bedrijf in Veenendaal! Als CNC kanter/zetter heb je een breed takenpakket. Jouw werkzaamheden zullen zijn: Je stuurt de CNC-zetmachine aan; Kwaliteitscontroles uitvoeren; De zetmachine instellen voor nauwkeurige buiging en vorming; Het optimaliseren van het gehele proces. De werkdag van een CNC kanter/zetter begint om 7:30 met een kop koffie...
Westerduin