Medisch Beeldvormings- en Bestra...

Zaans Medisch Centrum


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Salaris: € 3.047 per maand
Contract type: Voltijd
Zaans Medisch Centrum

Paramedisch


Wat bieden wij?

 • Tussen de €3047,00 en de €4324,00 (FWG 50) bruto per maand (bij 36 uur)
 • 24 uur contract
 • Korting op je sportkosten

Wat vragen wij?

 • Diploma MBRT
 • Flexibiliteit, je bent inzetbaar in zowel het ZMC als extern in het Ziekenhuis Amstelland (ZHA), te Amstelveen. Voor één a 2 dagen per week
 • Je bent patiënt gericht

Waarom ZMC ?

 • Open, informele werksfeer
 • Korte lijntjes tussen de afdelingen en weinig hiërarchie
 • Veel ruimte voor eigen inzicht en ontwikkeling

Terug naar overzicht

Solliciteren kan tot 18-03-2024

Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige die wil werken op een lichte afdeling en allround aan de slag wil? Dan moet je bij ons zijn!

Beste beeldvormings- en bestralingsdeskundigen,

Ik ben Dominique van Steenvelt, Team coördinator van de afdeling Beeldvormende technieken en ik maak graag kennis met je, want we zijn op zoek naar nieuwe MBB’er op de nucleaire geneeskunde voor 24 uur per week.

Wat je doet als MBB’er op de nucleaire geneeskunde weet jij natuurlijk als geen ander. Waarom kies je voor het ZMC? Dat leg ik hieronder uit!

Waarom je op onze afdeling Nucleaire geneeskunde wilt werken

Samen met de collega’s van het vaatlab en radiologie valt nucleaire geneeskunde onder de overkoepelende afdeling beeldvormende technieken. Je gaat werken met de nieuwste apparatuur, wat je werk een stuk leuker maakt! De afdeling nucleaire geneeskunde beschikt over twee SPECT-CT’s, een PET-CT, een C-laboratorium en inspanningskamer. De afdeling Radiologie, waar je veel mee samenwerkt, beschikt over een CT, angio-interventie OK, een MRI, een traumabuckykamer, twee buckykamers en de nieuwste mammografieapparatuur en DEXA kamer. Je werkt in een multidisciplinair team dat onze patiënten de best mogelijke behandeling wil bieden. Je bent allround inzetbaar en naast je reguliere werk houd je je bezig met de werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires. Je vindt het leuk om jouw kennis over te dragen. Binnen de afdeling bestaan voldoende ontplooiingsmogelijkheden om ook jezelf verder te ontwikkelen. Tevens krijg je de ruimte om congressen en symposia te bezoeken en cursussen te volgen. Verschillende diensten draaien is voor jou geen probleem. Onze afdeling heeft een samenwerkingsverband met het ziekenhuis Amstelland in Amstelveen. Je kunt ook daar ingedeeld worden op roulatiebasis.

Wat er zo leuk is aan ons team

Ons team is klein, met vier nucleair medewerkers en vier duale medewerkers die zowel voor radiologie als nucleaire geneeskunde werk verrichten. Ook hebben we één leerling en een stagiair die het team compleet maken. De sfeer is goed, dat merk je onderling en met het contact met de patiënten. Door de korte lijnen met zowel de artsen, de teamcoördinatoren en de administratie werk je prettig en heb je aan een half woord genoeg. De informele omgang zorgt er voor dat na werktijd collega’s elkaar opzoeken om gezellig te sporten of andere sociale activiteiten te ondernemen. Er wordt veel samengewerkt met de collega’s van radiologie, vooral op de PET-CT, maar ook op de SPECT-CT. Doordat je ook werkzaam bent op onze locatie in Ziekenhuis Amstelland is er veel afwisseling en flexibiliteit in je werk. Al je directe collega’s hebben feeling met zowel techniek als het zorgaspect. Dat schept een band!

Waarom je je snel thuis voelt in het ZMC

De plek waar je het grootste deel van je dag doorbrengt, daar wil je je thuis voelen. Dat is geen probleem in het ZMC! Het ziekenhuis is relatief klein, waardoor de lijnen binnen- en tussen de afdelingen kort zijn. Dit maakt het contact persoonlijk en de bereidheid om elkaar te helpen groot. We doen ons best voor een ontspannen, open sfeer. Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Het ZMC is niet voor niets een opleidingsziekenhuis. Er is veel ruimte voor initiatieven die patiënten, collega’s en afdelingen verder helpen. En natuurlijk zijn we trots op ons moderne gebouw: de unieke inrichting en het vele daglicht maken het een fijn gebouw om in te werken.

Wat we jou te bieden hebben als je hier komt werken

Als jij bij ons komt werken, dan zorgen we goed voor jou. Allereerst krijg je een jaar contract met de intentie op een vaste aanstelling. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij een fulltime dienstverband (36 uur per week) ligt dit tussen de €3047,00 en de €4324,00 (FWG 50) bruto per maand.

Je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld. Medewerkers van het ZMC (met uitzondering van artsen niet in loondienst) vallen onder de CAO ziekenhuizen.

Vind je het belangrijk om fit te blijven? Daar dragen we graag aan bij. Een gezonde Zaanstreek begint bij gezonde medewerkers. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld:

 • Sporten op het werk en korting op je abonnement voor de sportschool
 • Gratis mindfulnesstraining en yogalessen en stoelmassages op het werk
 • Een zeer breed aanbod aan gratis online opleidingen, ook gericht op persoonlijke ontwikkeling via onder andere Goodhabitz. Denk aan een training ‘Teamwork’, ‘Timemanagement’, ‘Talent ontwikkelen’ of ‘Lekker in je vel’
 • Korting op gezonde voeding in ons gezellige restaurant
 • Deelname aan ons aantrekkelijke fietsplan via het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Ook helpen we je graag bij het vinden van een prettige balans tussen werk en privé. Bijvoorbeeld met:

 • Een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als de auto. Vanuit Amsterdam rij je lekker tegen de files in en je parkeert tegen een kleine vergoeding in onze garage (max €1,60 per dag)
 • Verschillende winkels direct om de hoek voor de dagelijkse boodschappen, zoals een Albert Heijn XL, drogist, bakker en slager.

Wanneer jij bij ons kunt komen werken

Lijkt het je wat om ons team te komen versterken? Kijk even of je onderstaande competenties kunt afvinken en stuur dan je brief en motivatie!

 • Diploma MBRT
 • Flexibel inzetbaar in zowel ZMC als ZHA voor 1 á 2 dagen per week
 • Je bent sterk patiënt gericht

Heb je na deze informatie nog inhoudelijke vragen? Neem gerust contact met me op!

Hartelijke groet,

Dominique van Steenvelt

Teamcoördinator

075-6507320

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan Winkelmedewerker

Action, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als winkelmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Kom in actie en solliciteer vandaag nog, want bij Action heb...
Action

(ZZP) Grondwerker

Singh Bouwpersoneel, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Bij Singh Bouwpersoneel bouwen we graag aan jouw toekomst! Jij hebt de regie in handen en wij zorgen voor een stevig fundament van projecten waaruit je kunt kiezen. Of je nu van project naar project wilt hoppen of het hele jaar door wilt bouwen, bij ons ben je aan het juiste adres. En het mooiste van alles? Bij ons hoef...
Singh Bouwpersoneel

Rangeerder

Wolfram Chain, Zaandam, Noord-Holland
€ 2.700 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
Word rangeerder en draag bij aan het succes van een van de meest prominente werkgevers in het land. Verdien tot € 3.200,- bruto per maand! In het hart van een bruisende stad aan de oevers van het Noordzeekanaal bevindt zich een toonaangevende werkgever in de detailhandel. Met een rijke geschiedenis en een constant streven naar kwaliteit en klanttevredenheid, speelt deze...
Wolfram Chain