Orderpicker 2 ploegen, Benchmark Electronics

Tempo-Team


Datum: 2 weken geleden
Stad: Almelo, Overijssel
Salaris: € 18,8 per uur
Contract type: Voltijd
Tempo-Team
Functieomschrijving


Stop maar met zoeken, orderpicker! Ik heb dé perfecte baan in 2 ploegen voor je. Een lekker salaris en voor langere tijd aan de slag. Dit kan al-le-maal bij Benchmark in Almelo! Solliciteer snel en verdien €18,80 per uur. Whaaaaat?! Ja, echt!

Wat bieden wij jou
  • Lekker salaris van €18,80 per uur!
  • Internationale bijdrage! Benchmark is overal
  • Reiskostenvergoeding!
  • Fulltime werk in 2 ploegen
  • We werken graag voor langere tijd met je samen!
  • Werken in een hightech omgeving!
Wie ben jij


Als orderpicker kan jij niet wachten rond te lopen tussen de allernieuwste technologieën. Daar zit toekomst in! Verder:

  • Start je zo snel mogelijk!
  • Spreek en begrijp je de Nederlandse taal goed i.v.m. de veiligheidsvoorschriften
  • Ben je in de gelegenheid om met eigen vervoer naar Benchmark toe te komen
Wat ga je doen


Jij bent de beste in puzzelen! Je racet namelijk niet het hele magazijn door als orderpicker, maar zoekt alle alle onderdelen bij elkaar uit de kardexsystemen. Wat het is, leg ik je hier even uit! Zie het als een grote muur die volledig geautomatiseerd is en vol zit met allerlei kleine onderdelen. Aan jou de taak om als orderpicker, aan de hand van een picklijst, alle juist onderdelen te picken. Check? Top! Wanneer je jouw bestelling compleet hebt gepickt leg je de onderdelen op een kar. Alles moet namelijk ook verwerkt worden in het systeem. Houd je hoofd koel, want hier komt precisiewerk bij kijken.

Je werkt van maandag t/m vrijdag van 06:00-15:00 en 15:00-23:00

Waar ga je werken


Zeg je Benchmark, dan zeg je: technologie. Benchmark bouwt aan de coolste projecten zoals satellieten, radars en nog veel meer! Wow. Gaaf he! Je begeleiders vanuit Tempo-Team zijn: Fairuz en Celine. Ze staan altijd voor je klaar! Voor een praatje zijn we ook altijd in. Hier vind jij als orderpicker een losse, fijne werkplek. Gaan met die ba(na)an dus!

Sollicitatie


Voel je je al een beetje een held? Dan ben jij als orderpicker bij Benchmark helemaal op je plek! Solliciteer meteen via de gele knop. Plan je alvast een belafspraak in op de volgende pagina?

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chef bediening Theaterhotel Almelo

Van der Valk Theaterhotel Almelo, Almelo, Overijssel
1 week geleden
Functieomschrijving Als chef bediening ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van ons gezellige horeca team. Jij zorgt er voor dat dagelijks alle bedieningsmedewerkers uitstekend op de hoogte zijn van wat jij van hen verwacht, namelijk een goede service en de gasten de aandacht geven waarna ze op zoek zijn. Dit doe je door het team te ondersteunen waar nodig...
Van der Valk Theaterhotel Almelo

Medewerker Interne Communicatie

Gemeente Almelo, Almelo, Overijssel
€ 3.558 - € 5.247 per maand
2 weken geleden
Hbo/wo | 32 – 36 uur | maximaal € 5.247 -bruto per maand bij 36 uur | bepaalde tijd van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband | Eenheid Concernzaken Over de vacature Als Adviseur Interne Communicatie ligt je focus op het betrekken, informeren en inspireren van de collega’s binnen de gemeente Almelo. Je bent verantwoordelijk voor de communicatiestrategieën...
Gemeente Almelo

Beleidsadviseur Sociaal Domein (ZZP)

Maandag, Almelo, Overijssel
€ 3.100 - € 5.500 per maand
2 weken geleden
Beleidsadviseur Sociaal Domein (ZZP) Over de functie Voor een Twentse gemeente ben ik op zoek naar een Beleidsadviseur Sociaal Domein (ZZP mogelijk). Als Beleidsadviseur Sociaal Domein ben je in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau te opereren en heb je ervaring met bestuurlijke besluitvormingsprocessen. Als Beleidsadviseur Sociaal Domein ben je het eerste aanspreekpunt voor verschillende beleidsvelden binnen de...
Maandag