Administratief Adviseur Bodem

Start People Almere


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 2.847,1 - € 4.076,2 per maand
Contract type: Voltijd
Start People Almere

Over de functie

Ben jij iemand die graag naar oplossingen zoekt en altijd streeft naar resultaat? Dan willen we graag met je kennismaken voor de functie van Administratief Adviseur Bodem bij Qterra in Arnhem!

Als Administratief Adviseur Bodem ga je aan de slag met het afhandelen van cases door het uitvoeren van administratief bodemonderzoek voor geplande graafwerkzaamheden. Door een volledig vooronderzoek uit te voeren, breng je de kwaliteit van de bodem in kaart en voorzie je de klant van passend advies. Met jouw nauwkeurige aanpak, analytisch vermogen en het vermogen om snel te schakelen, kom je tot een grondige conclusie. Daarnaast helpt jouw besluitvaardige houding om knopen door te hakken wanneer er voldoende informatie beschikbaar is.

In je werk heb je regelmatig contact met betrokken partijen zoals adviesbureaus, gemeenten, omgevingsdiensten en/of provincies. Je bent communicatief sterk en vindt het daarom geen probleem om de telefoon op te pakken wanneer zaken ingewikkelder worden. Ook werk je nauw samen met je collega's en wordt kennis volop gedeeld. Qterra biedt een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om mee te denken over procesverbeteringen en je eigen ontwikkeling.

Functie-eisen

Qterra is volop in beweging en werkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten voor omgevingsadvies. Dit spreekt je aan en je geniet van het oplossen van complexe vraagstukken waar niet altijd direct een kant-en-klare oplossing voor is. Jouw proactieve houding zorgt ervoor dat de klant tevreden terugkijkt op de samenwerking met Qterra. Je bent goed in staat om in te schatten hoeveel tijd je nodig hebt voor je werklast. De werkomgeving is dynamisch en vereist een grote mate van zelfstandigheid. Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor de doelstellingen van het team en de afdeling.

Wat je meeneemt:

 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma.
 • Je hebt ervaring in complexe administratieve processen en je maakt je nieuwe systemen snel eigen.
 • Je bent communicatief erg vaardig en je bent analytisch en probleemoplossend sterk.
 • Je bent een teamplayer die snel schakelt.
 • Je bent flexibel, proactief en bent enthousiast om deel uit te maken van een groeiende organisatie.

Over het bedrijf

Qterra begon in 2012 als de Bodemdesk van netbeheerder Liander. De Bodemdesk bracht verschillende partijen in de bodemwereld en hun belangen bij elkaar. Anno nu kent de wereld van bodem geen geheimen meer en is Qterra expert in het efficiënt uitvoeren van vooronderzoek. Onze producten en diensten leveren we vakkundig op, zodat onze klanten veilig kunnen werken.

Qterra maakt het mogelijk om bodemwerkzaamheden veilig uit te voeren. Bij Qterra denken én werken we mee aan efficiënte en betrouwbare oplossingen die onze klanten verder brengen. Ben jij oplossingsgericht en heb je oog voor resultaat? Dan maken we graag kennis met je!

Wat we bieden

 • Je krijgt bij Qterra, gevestigd in het centrum van Arnhem, een uitdagende en verantwoordelijke functie voor de langere termijn, binnen een groeiende organisatie. De locatie is goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Nijmegen of Duiven.
 • Een fulltime functie (parttime voor 32 uur is bespreekbaar) voor de lange termijn, met kans op een vaste aanstelling.
 • Een bruto uurloon tussen de €17,26 en €24,70.
 • De startdatum is 1 april 2024.
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km en een volledige vergoeding van OV-kosten.
 • Vanuit Start People krijg je toegang tot een ruim aanbod van online trainingen om jezelf verder te ontwikkelen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Interieur-ontwerper / layoutgoeroe

BNO, Arnhem, Gelderland
1 dag geleden
29.02.2024 - 01.04.2024 Vast Arnhem DESARC is een ontwerpbureau dat interieurconcepten ontwerpt voor (food)retail, onderwijs, zorg, kantoren en horeca. Onze specialiteit is het ruimtelijk vertalen van de identiteit van een merk in een herkenbaar en onderscheidend interieur. We ontwerpen niet alleen interieurconcepten, we kunnen ze ook doorontwikkelen tot een formule die op grote schaal uitgerold kan worden. Dat doen we...
BNO

Procesoperator

Pro industry, Arnhem, Gelderland
€ 3.500 - € 4.000 per maand
4 dagen geleden
Hecht je evenveel belang aan een duurzame toekomst als deze opdrachtgever? Heb je ervaring als procesoperator met werk vanuit een controlekamer? Sta je te popelen om aan de slag te gaan bij een start-up/scale-up organisatie en bij te dragen aan de ontwikkeling? Dan is deze vacature perfect voor jou! Als je aan de slag gaat als procesoperator in de energietechniek,...
Pro industry

Communicatieadviseur ODRA

Matchd, Arnhem, Gelderland
1 week geleden
De functie Je richt je op interne en externe en communicatie met omwonenden. Hierbij zoek je de samenwerking en verbinding op met jouw collega’s van ODRA en ODRN en onze partners zoals de gemeenten en de provincie Gelderland. De provincie Gelderland is het bevoegd gezag voor 230 bedrijven. Als ODRA zijn we uitvoerder van twee programma’s: Toezicht en Handhaving complexe...
Matchd