Dans- en Bewegingstherapeut

Parnassia


Datum: 1 week geleden
Stad: Spijkenisse, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Parnassia

Antes zoekt voor het behandelteam Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) in Spijkenisse een dans en bewegingstherapeut.

Ben jij een dans en bewegingstherapeut met affiniteit voor mentaliseren bevorderende therapie en werk jij graag met of ben jij nieuwsgierig naar het werken met mensen met persoonlijkheidsproblematiek in een multi-disciplinair team? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Jij komt te werken in het behandelteam Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) als onderdeel van het Expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen (ZHE). Het team richt zich met name op groepsbehandelingen vanuit MBT, SFT & GIT-PD. Deze groepsbehandelingen worden in aparte teams aangeboden, maar er is veel contact met collega's onderling. Er wordt actief ingezet op deskundigheidsbevordering en intervisie. De werkzaamheden:

  • jij verzorgt groeps- en individuele behandelingen voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek;
  • je werkt mee in het GIT-PD-team en verzorg jij daar een module voor de GIT-PD-groep.
Dit ben jij
  • jij kan kritisch reflecteren op het eigen handelen;
  • ontwikkelingsgericht en je kunt zelfstandig functioneren;
  • ervaring in het werken met groepen en kennis van de MBT en GIT-PD zijn een pré;
  • een afgeronde, erkende opleiding tot dans- en bewegingstherapeut;
  • geregistreerd in het Register Vaktherapie.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 16-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3076,- en maximaal € 4785,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met David Gerkema, hoofd behandelzaken, via 06-10686205.


Zorgbedrijf: Antes Standplaats(en): Spijkenisse Opleidingsniveau: HBO/WO Salarisschaal: FWG 54/55 (€3076,- tot €4785,-) Dienstverband: Onbepaalde tijd Minimaal aantal uren: 16 Maximaal aantal uren: 32 Nummer: 2957

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider

Pro industry, Spijkenisse, Zuid-Holland
€ 3.500 - € 4.900 per maand
1 dag geleden
Heb jij een passie voor techniek en de chemische industrie evenals meerdere jaren ervaring als leidinggevende? Weet jij altijd het beste uit jouw team te halen en je collega´s te motiveren en ondersteunen? Dan is dit de baan voor jou! Je krijgt de mogelijkheid om cursussen te volgen en je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Klinkt dit als de...
Pro industry

Machine operator

Pro industry, Spijkenisse, Zuid-Holland
€ 2.000 - € 2.400 per maand
2 dagen geleden
Heb jij nog geen ervaring maar wil je graag een start maken als operator? Dan is dit je kans! Voor een leverancier van verse producten, maaltijden en droge kruidenierswaren zijn wij op zoek naar jou! Bij deze toonaangevende organisatie wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke ontwikkeling in de vorm van doorgroeimogelijkheden en het volgen van interne cursussen. Daarnaast kom je...
Pro industry

Verpakkingsoperator 5 ploegendienst

Pro industry, Spijkenisse, Zuid-Holland
€ 2.500 - € 3.500 per maand
2 weken geleden
Wil jij aan de slag als verpakkingsoperator in de voedingsmiddelen industrie bij een mooi familiair bedrijf met interessante doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de vacature voor jou! Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om een opleiding naast je werk te volgen en kan je tot wel €3.500,- gaan verdienen in de de 5 ploegendienst. Je zal aan de slag gaan als...
Pro industry