Musketeer Scout - Apeldoorn

Red Bull


Datum: 2 weken geleden
Stad: Apeldoorn, Gelderland
Contract type: Voltijd
Red Bull

Bedrijfsomschrijving

"Going where we have not gone before." Voor ons betekent dit nieuwe wegen inslaan, nieuwe manieren zoeken om de beschikbaarheid van Red Bull in de Nederlandse markt te vergroten. En waarom? Onze missie is om Red Bull - het merk en het product - beschikbaar te maken voor iedereen, overal en op elk moment.

Als Musketeer Scout ben je dé connector en het gezicht van Red Bull naar onze directe klanten en relaties in het veld binnen de kanalen werk, studie en recreatie.

Je bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en zichtbaarheid van onze producten op verschillende verkooppunten in jouw eigen regio.

Je bent iemand die écht met de klant meedenkt en onze consumenten inspireert op elk moment van de dag. Je bent van nature assertief en onderhandelen geeft je energie. Je staat open voor het proactief benaderen van nieuwe klanten en bent in staat outside the box te denken. Of outside the can. Whatever works for you.

Vacatureomschrijving

JE GEBIED CLAIMEN

Jouw focus ligt op het winnen van nieuwe klanten binnen de kanalen @WORK (bedrijfskantines of cateraars), studie en recreatie (gyms, sportkantines, sportclubs, etc.). Wanneer de nieuwe klanten binnen zijn ga je over op het lange termijn relaties bouwen. Je weet wat er bij je klanten speelt en hoe je het overall volume (door o.a. beschikbaarheid en zichtbaarheid) omhoog kunt krijgen. Een de hand van onze productstrategie zorg je ervoor dat bij je klanten de optimale mix van Red Bull aanwezig is.

RAPPORTAGE, KPI'S EN ANALYSE

Om zo succesvol mogelijk ingezet te kunnen worden is het belangrijk dat de basis van wat we doen goed vastgelegd wordt. Dat betekent dat je alle verkopen goed administreert en ook dat je weet welke targets je wilt behalen. Omdat je alle data goed inzichtelijk hebt (klantpotentieel) kun je echt je klanten laten zien dat je weet waar je het over hebt: daar maken wij het verschil!

Naast de data inzichtelijk te hebben voor je klanten kun je ook je collega Musketeer Scouts laten zien dat jij erg lekker bezig bent. Binnen de functie van Musketeer Scout ben je 4 dagen in de week op pad in je eigen regio en werk je 1 dag in de twee weken op het hoofdkantoor in Amsterdam voor administratieve en planningswerkzaamheden.

HET ZIJN VAN EEN CANBASSADOR & ONMISBARE CONSULTANT

Om de optimale verkoop van Red Bull binnen jouw regio voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat je jezelf positioneert als geloofwaardige sparringpartner. Je weet waar het in jouw regio allemaal gebeurt en wie waarop aangesloten is. Wees proactief. Luister goed. Bied passende oplossingen voor de uitdagingen waar de ondernemers tegenaan lopen, zodat Red Bull precies op de juiste plekken en momenten aanwezig is.

Functie-eisen

1-4 jaar werkervaring binnen Sales

Een ondernemend karakter, flink wat energie en uitmuntende sociale vaardigheden

Je bent graag onderweg, flexibel en verantwoordelijk voor je eigen werktijden en organisatie. Dit betekent ook zelfstandig en proactief werken, resulterend in sterke resultaten

Je kunt goed omgaan met het vastleggen van data en je weet overzicht te behouden in je (vele) werkzaamheden

Je hebt een rijbewijs (B)

Woonachtig in de regio van deze vacature (Apeldoorn)

Vloeiend Nederlands en Engels

Aanvullende informatie

Red Bull Nederland gelooft erin dat het hebben van een diverse pool van talenten een belangrijke bijdrage levert aan ons succes. We nemen daarom aan op ervaring, skills en mindset. We staan open voor sollicitaties van iedereen uit onze maatschappij ongeacht leeftijd, geslacht, handicap, seksuele geaardheid, ras of religie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Proces coördinator

PinkRoccade Healthcare, Apeldoorn, Gelderland
46 minuten geleden
Zit het monitoren en verbeteren van processen in jouw bloed? Neem je graag de touwtjes in handen en schakel je makkelijk op verschillende niveau's met uiteenlopende stakeholders? Dan is deze vacature bij PinkRoccade Cloud Solutions precies wat je zoekt! Betrouwbaarheid lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor ons is het de basis van onze dienstverlening. Als een bedrijfskritische applicatie of IT-infrastructuur niet...
PinkRoccade Healthcare

Hostelmanager

Stayokay, Apeldoorn, Gelderland
6 dagen geleden
JE HOEFT NIET STRAK IN PAKMAAR GEWOON LEKKER IN EEN JEANS Stayokay Apeldoorn is een knus hostel aan Park Berg en Bos, in de buurt van de Apenheul en het Klimbos. Een unieke werkplek midden in de natuur, waar altijd een relaxte sfeer hangt. Van groepen tot gezinnen en van stapelbedden tot een duurzaam Wikkelhuisje, hier is het allemaal mogelijk....
Stayokay

Allround medewerker bij Anne&Max in Apeldoorn

Albron, Apeldoorn, Gelderland
3 weken geleden
Jouw functie bij Anne & Max Het recept voor een medewerker bediening Voor onze vestiging in Apeldoorn zijn we op zoek naar een allround medewerker. In deze functie draag je bij aan de huiskamer beleving van Anne&Max. Dit doe je door uitstekende service te verlenen aan onze gasten, het bereiden van allerlei drankjes voor gasten, ervoor zorgen dat gasten kunnen...
Albron