Filiaalleider

Aldi


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Contract type: Voltijd
Aldi

Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

Wat doe je als filiaalmanager

Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

 • Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
 • Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
 • Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

Wanneer past deze baan bij jou

Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
 • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
 • Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
 • Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
 • Je bent handig met verschillende software systemen

Om deze reden wil je bij ALDI werken

Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.


Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

Meer voordelen dan je denkt

 • Goed salaris
 • Ontwikkelen
 • Impact
 • Uitdaging
 • Zekerheid

Contact

Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teammanager Communicatie & Interieurdesign in opleiding

IKEA, Zwolle, Overijssel
€ 2.063 - € 2.750 per maand
1 dag geleden
Job ID: 229303 Date posted: 23/02/2024 Ben jij ondernemend en heb jij passie voor Retail? Heb jij de ambitie en capaciteiten om door te groeien naar een leidinggevende positie maar nog niet voldoende leidinggevende ervaring daarvoor? Wil je werken in een omgeving waar leren en ontwikkelen centraal staan? Dan is deze rol wellicht een geweldige kans om jouw carrière bij...
IKEA

Vulploegmedewerker

Action, Zwolle, Overijssel
3 weken geleden
Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt...
Action

Van Agrarier naar Subsidie adviseur Glastuinbouw

Subvention BV, Zwolle, Overijssel
€ 2.685 per maand
3 weken geleden
Weet jij hoe je glastuinbouwers helpt te innoveren en te verduurzamen? Zet die kennis in aan de andere kant van de tafel en wordt Subsidieadviseur Glastuinbouw! Wat doe je als Subsidieadviseur Glastuinbouw? Je helpt glastuinbouwers bij het realiseren van hun ambities. Jij denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je opdrachtgevers...
Subvention BV