Projectmedewerker Interim Management (parttime 3 dagen)

Berenschot


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Contract type: Voltijd
Berenschot

Ben jij een gedreven professional met een talent voor administratieve en secretariële taken? Zoek je een boeiende rol als projectmedewerker? Heb je hier ook ervaring in? Misschien zijn we dan wel op zoek naar elkaar!

Bij de afdeling 'Interim management' zijn we op zoek naar een ondernemende projectmedewerker die samen met ons team wil groeien. Een groot deel van je tijd zul je besteden aan het ondersteunen van onze consultants en het administratieve aspect van interim management.

Het team

Binnen het Interim management team van Berenschot werk je zij aan zij met vier professionele adviseurs, een toegewijde recruiter en een ervaren projectcoördinator. Samen focussen we voornamelijk op het succesvol vervullen van (senior) interim opdrachten voor klanten binnen de publieke sector en zorgsector. En ons team groeit!

Wat ga je doen?

 • Als onderdeel van ons projectteam werk je voornamelijk samen met de projectcoördinator om ervoor te zorgen dat het facturatieproces in AFAS vlot en accuraat verloopt.
 • Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor interim managers, om ze te helpen met de urenregistratie en facturatie. Je beantwoordt vragen, biedt ondersteuning en lost eventuele problemen op die ze tegenkomen.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van het projectdossier, het bijwerken van mutaties, het controleren van gegevens van interim managers, het uitvoeren van analyses en voorstellen hoe het beter kan!
 • Zoals je zult begrijpen is hier een proactieve aanpak ontzettend belangrijk. Jij signaleert al eventuele problemen, als ze nog niet eens zijn ontstaan. En je helpt een interim manager al voordat hij/zij een knelpunt tegenkomt. Je bent een ambassadeur van ons team!

Heb je nog tijd over? Dan kun je nog allerlei andere administratieve, secretariële en algemene werkzaamheden oppakken!Als ideale kandidaat voor de functie:

 • Heb je ten minste een MBO+ werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Ben je bekend met werken in een commerciële en klantgerichte omgeving, ervaring in 'people business' is een pluspunt.
 • Heb je uitgebreide kennis van Excel en ervaring met boekhoudsystemen.
 • Heb je een voorsprong als je vertrouwd bent met AFAS.
 • Heb je een talent voor het behouden van overzicht en vind je het leuk om gelijktijdig aan diverse projecten te werken.
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift, en beheersing van het Engels is een pré.
 • Ben je communicatief sterk, resultaatgericht en ben je een echte teamplayer.
 • Ben je super nauwkeurig en netjes, waardoor je systematisch werkt en de juiste prioriteiten kunt stellen.

Wat krijg je van ons?

Kenmerkend voor werken bij Berenschot betekent veel vrijheid voor ideeën en eigen invulling, flexibele werktijden en een informele cultuur. Je krijgt:

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, met de mogelijkheid om er maximaal 20 bij te kopen. Kun je lang met vakantie!
 • Een winstdelingsregeling.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Een laptop, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding.
 • Een thuiswerkvergoeding.
 • In eerste instantie een jaarcontract, met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een informele organisatie waarin je veel vrijheid krijgt, waaronder hybride werken.
 • Een beoordeling op je resultaten (niet op processen, procedures of aanwezigheid).

Is dit de baan voor jou?

Verras ons met jouw cv en motivatie! Je kunt solliciteren bij onze recruiter Vicky Schats, door de sollicitatiebutton hieronder te volgen. Heb je nog vragen? Je kunt Vicky bereiken via [email protected] of bel haar op 06-25722612. Hopelijk tot snel!


Gelijke kansen voor iedereen. Dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij een divers en inclusief personeelsbeleid. Daarmee willen we het beste in elkaar naar boven halen. Juist omdat we allemaal anders zijn. Welke kwaliteiten kun jij toevoegen aan onze organisatie?

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider Functioneel Beheer

Ministerie van Defensie, Utrecht, Utrecht
€ 6.237 per maand
6 dagen geleden
Wat ga je doen? Werken bij het ministerie van Defensie maar niet als militair? Word Teamleider Functioneel beheer! Als je kiest voor een baan bij Defensie, dan kies je voor maatschappelijk relevant werk. Je draagt echt iets bij aan een veilig Nederland. Naast 40.000 beroepsmilitairen werken er ook nog zo’n 20.000 burgers bij Defensie. Wil jij in je eigen vakgebied...
Ministerie van Defensie

Business Controller

Rechtbank Midden-Nederland, Utrecht, Utrecht
6 dagen geleden
Functieomschrijving Ben jij (assistent of junior) business controller en op zoek naar een baan met maatschappelijke impact? En kun je omgaan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief? Maak dan je interesse kenbaar en laat je verrassen door de informele werksfeer binnen onze rechtbank! Bij rechtbank Midden-Nederland behandelen onze juridisch professionals dagelijks betekenisvolle zaken voor rechtzoekenden. Zij kunnen...
Rechtbank Midden-Nederland

intercedent

Randstad Nederland, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Functieomschrijving Succesvolle sollicitatie Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. Op gesprek De talent acquisition specialist...
Randstad Nederland