Dans- en Bewegingstherapeut

Antes


Datum: 1 week geleden
Stad: Spijkenisse, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Antes

Antes zoekt voor het behandelteam Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) in Spijkenisse een dans en bewegingstherapeut.

Ben jij een dans en bewegingstherapeut met affiniteit voor mentaliseren bevorderende therapie en werk jij graag met of ben jij nieuwsgierig naar het werken met mensen met persoonlijkheidsproblematiek in een multi-disciplinair team? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Jij komt te werken in het behandelteam Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) als onderdeel van het Expertiseteam Persoonlijkheidsstoornissen (ZHE). Het team richt zich met name op groepsbehandelingen vanuit MBT, SFT & GIT-PD. Deze groepsbehandelingen worden in aparte teams aangeboden, maar er is veel contact met collega's onderling. Er wordt actief ingezet op deskundigheidsbevordering en intervisie. De werkzaamheden:

  • jij verzorgt groeps- en individuele behandelingen voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek;
  • je werkt mee in het GIT-PD-team en verzorg jij daar een module voor de GIT-PD-groep.

Dit ben jij

  • jij kan kritisch reflecteren op het eigen handelen;
  • ontwikkelingsgericht en je kunt zelfstandig functioneren;
  • ervaring in het werken met groepen en kennis van de MBT en GIT-PD zijn een pré;
  • een afgeronde, erkende opleiding tot dans- en bewegingstherapeut;
  • geregistreerd in het Register Vaktherapie.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 16-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3076,- en maximaal € 4785,- (FWG 54/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes, specialist in psychiatrie en verslaving, is onderdeel van Parnassia Groep.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met David Gerkema, hoofd behandelzaken, via 06-10686205.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Gedragsconsulent

Careyn, Spijkenisse, Zuid-Holland
€ 4.264,33 per maand
5 dagen geleden
Dit ga je doen Ben jij gefascineerd door het gedrag van mensen? Wil je samen met het team psychologen en andere collega's werken aan herstel en kwaliteit van leven? Dan komen wij graag met jou in contact! Als gedragsconsulent bied je ondersteuning aan onze cliënten met gedragsproblemen en aan hun naasten. Je begeleidt en ondersteunt de zorgmedewerkers bij het uitvoeren...
Careyn

Stagiair(e) BOL

Intertoys, Spijkenisse, Zuid-Holland
1 week geleden
Volg jij op dit moment een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) opleiding richting detailhandel? Bij Intertoys leer je in de praktijk wat het betekent om als verkoper te werken in een winkel. BOL Stagiair(e) En wie wil dat nu niet, midden tussen het allernieuwste en gaafste speelgoed? Wil jij graag een stagebedrijf in de richting detailhandel doen, dan ben je bij Intertoys...
Intertoys

Dans- en Bewegingstherapeut

Parnassia, Spijkenisse, Zuid-Holland
1 week geleden
Antes zoekt voor het behandelteam Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) in Spijkenisse een dans en bewegingstherapeut. Ben jij een dans en bewegingstherapeut met affiniteit voor mentaliseren bevorderende therapie en werk jij graag met of ben jij nieuwsgierig naar het werken met mensen met persoonlijkheidsproblematiek in een multi-disciplinair team? Lees dan verder. Dit ga je doen Jij komt te werken in het...
Parnassia