Business Controller

Stedelink


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zoetermeer, Zuid-Holland
Salaris: € 6.493 per maand
Contract type: Voltijd
Stedelink

We bieden

  24 vakantiedagen Een opleidingsbudget van je afdeling én een persoonlijk ontwikkelbudget €4.804 tot €6.493 p/m (schaal K) Een goed pensioen en we betalen mee aan de kosten van je zorgverzekering Een eindejaarsuitkering 2% van je bruto jaarsalaris

We vragen

  3 jaar werkervaring HBO werk- en denkniveau

Waarom Stedelink?

  Je maakt het verschil voor onze huurders Hybride werken: thuis, op kantoor of onderweg Je blijft je ontwikkelen, we laten jouw talenten groeien

Business Controller

Wij zoeken een Business Controller ter ondersteuning van de afdeling Vastgoed | 36 uur | Zoetermeer| Bij ons heb je volop kans om jezelf te ontwikkelen!

Als Business Controller consolideer je informatie en verwerkt deze tot een financieel beeld. Je formuleert adviezen, beoordeelt prognoses, biedt inzicht in de (financiële) staat van de organisatie en doet interventievoorstellen. Periodiek draag je bij aan de totstandkoming van de producten in de P&C cyclus. Je draagt zorgt voor delen van de jaarrekening. Dit betekent dat jij taakstellende begrotingen beoordeelt. Daarnaast bewaak je de tijdigheid en voortgang.

Je adviseert inzake informatiebehoefte, -formats en KPI’s, maatregelen om “in control” te blijven. Om dit te kunnen doen voer je controles en toetsing uit op de registratie en analyse van de financiële gegevens en doet verbetervoorstellen. Ook bestuursvoorstellen van met name investeringen toets jij en brengt hierop je advies uit. Je vervult een rol in het vastgoedwaardesturingsproces.

Voor collega’s breng jij de informatiebehoeften in beeld en zorg je er voor dat de in te zetten planning-& control instrumenten daarop worden afgestemd. Je ziet er op toe dat de vast te leggen gegevens op een eenvoudige wijze kunnen worden ontsloten voor de samenstelling van de reguliere managementrapportages ten behoeve van het management en het bestuur.

Tot slot draag je bij aan de totstandkoming van controleplannen voor de 2elijns controles. Je voert de 2elijns controles uit en draagt zorg voor rapportage van bevindingen en adviseert over mogelijke verbeteringen.

Je gaat werken bij Stedelink
We willen voor huurders echt verschil maken. We verduurzamen woningen, bieden woningzoekenden een thuis en zijn de ogen en oren in de wijk. Maar staan daarbij ook voor grote uitdagingen. Die grijpen we met beide handen aan. Ambitieus én realistisch. We zijn een organisatie met korte lijnen. We ondersteunen elkaar, zodat iedereen het beste uit zichzelf haalt. We doen wat we zeggen en maken waar wat we beloven. Daar plukken onze huurders de vruchten van. Wij zijn Stedelink. Kom jij erbij?

We zoeken nieuwe collega's, want we bouwen. We bouwen nieuwe woningen en renoveren bestaande. Tegelijkertijd bouwen we als organisatie aan kwaliteit. We werken aan onze slagvaardigheid en innovatie, om goede woningen te blijven leveren en onze dienstverlening te verbeteren.

We zoeken betrokken, betrouwbare en ambitieuze collega’s die staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening en onze woningen. Die interesse tonen in onze huurders én in elkaar. Collega’s met kennis en vakmanschap die willen blijven groeien. We zoeken mensen met verschillende achtergronden en leeftijden. Dan komen we tot de beste ideeën en oplossingen.

Denk je dat deze functie bij je past?
Dan ontvangen we graag jouw motivatie voor 26 februari. Heb je vragen over de functie? Bel dan naar Judith Balk - de Vries. Judith is Manager Financiën & Ondersteuning en is bereikbaar op 06 23 94 86 20.

Wat bieden wij

 • Een salaris van maximaal € 6.493,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (schaal K van cao woondiensten) en afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Vakantiegeld van 8% over je bruto jaarsalaris.
 • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een vast contract.
 • Een eindejaarsuitkering 2% van je bruto jaar salaris.
 • Een opleidingsbudget van je afdeling. Hiermee kan je iedere benodigde opleiding voor je functie doen.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 900,- per jaar tot een max van € 4.500,-. Hiermee kan je investeren in je (toekomstige) loopbaan.
 • Een open organisatie, waar we eigen initiatief en ideeën toejuichen.
 • Een goed pensioen van circa 27%.
 • We betalen iedere maand € 37,50 mee aan de kosten van je zorgverzekering.

Wat vragen wij

 • HBO werk-en denkniveau.
 • Kennis op het terrein van planning & control.
 • Kennis op het terrein van prognosemodellen voor woningcorporaties


Wat goed van pas komt

 • Affiniteit met het maatschappelijke karakter van Stedelink;
 • Met je analytisch vermogen, dring je snel door tot de kern van een probleem
 • Je houdt je staande in een overleg met verschillende disciplines binnen de corporatie
 • Je schrijft adviezen en stelt je hierin onafhankelijk op.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Event coördinator

Yacht, Zoetermeer, Zuid-Holland
2 weken geleden
Functieomschrijving Binnen de afdeling B2B Brand, Events and Communication is het team Events & Xperience dat bestaat uit 6 professionals verantwoordelijk voor marketing- en relatie events en klant specifieke themasessies in de speciaal daarvoor ingericht Experience ruimte (DDX) in Zoetermeer. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor: De integrale planning (agenda) van de DDX; Organiseren en begeleiden (hospitality) van sessies...
Yacht

Chefmonteur elektrotechniek utiliteit

Van Dorp, Zoetermeer, Zuid-Holland
2 weken geleden
Vestiging: Zoetermeer | Aantal uur: 40 Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden? Woon je in de omgeving van Zoetermeer én ben jij als Chefmonteur Elektrotechniek Utiliteit op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Als Chefmonteur Elektrotechniek Utiliteit ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van installatie-...
Van Dorp

Helpende niveau 2 (medicatie)

Zorgwerk, Zoetermeer, Zuid-Holland
2 weken geleden
Je zoekt flexibel werk als Helpende niveau 2 (medicatie) (in loondienst of als zzp'er) in Zoetermeer en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en kleinschalig wonen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk. Diverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van Thuiszorg in Zoetermeer (en regio Haaglanden, Zuid-Holland) waar je...
Zorgwerk