Medewerker Klantenservice / Kassa / Småland / Receptie (parttime)

IKEA


Datum: 1 week geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 16,64 per uur
Contract type: Voltijd
IKEA

Job ID: 227196

Date posted: 12/02/2024
Jij ziet jezelf al helemaal staan in onze winkel. Als medewerker Customer Relations maak jij er topsport van onze klanten te helpen. In tegenstelling tot andere banen heb je bij IKEA een hele veelzijdige baan! Je staat namelijk niet op een vaste plek, je doet allerlei verschillende dingen. Wat je ook doet, je maakt onze klanten altijd blij. Of dat nu door een brede glimlach is of omdat je meedenkt met de klant bij het vinden van de juiste oplossing. Wel zo leuk voor de afwisseling

Het betreft een vacature voor 28 uur per week

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Wat je allemaal gaat doen:
  • klanten begeleiden bij de zelfscan kassa’s.
  • onze klanten bij de klantenservice-balie zo goed mogelijk helpen. Je denkt altijd mee én in oplossingen.
  • de receptie bemensen
  • nauwlettend in de gaten houden wat er bij Småland gebeurt. Hoe gezellig de drukte tussen alle rondrennende kinderen ook is.

Het betreft een parttime baan voor 28 uur per week, waarbij je zowel overdag als ’s avonds en zowel door de week als in het weekend werkt.

Onderdeel van de bijbaan is het draaien van receptiediensten. Het is belangrijk dat je dat leuk lijkt en dat je vroeg kan starten. De receptiediensten starten regelmatig om 5.45 uur (Op zondagen om 6.45 uur)

Ons team binnen IKEA

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.” Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team

Wie je bent

Wat je nodig hebt:
  • goede communicatieve vaardigheden, je vindt het leuk om contact te hebben met klanten en collega’s. Je bent meedenkend en stressbestendig.
  • weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren. Klanten willen helpen is het allerbelangrijkst.
  • de wil om je conditie te versterken: de hele dag heen en weer lopen en meehelpen is intensief.
  • ervaring met computerprogramma’s, onze systemen hoef je niet te kennen maar het inzicht heb je wel om de systemen snel eigen te maken.
  • de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Goed voor onze aarde en voor jou

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start in deze rol en ontvang o.a.

Vanaf 18 jaar ontvang je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een all-in uurloon vanaf € 16,64 per uur. Dit uurloon is inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt ook een aanvraag indienen om deze maandelijks uit te laten betalen. Als je voor dat laatste kiest dan geldt het genoemde all-in uurloon.

Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA-vestiging? Dan kun je ook kiezen voor
een leasefiets. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten tot maximaal 243 euro per maand.

In de link onderaan de vacature vind je meer informatie over onze overige arbeidsvoorwaarden.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator

Pro industry, Zwolle, Overijssel
€ 3.100 - € 3.900 per maand
6 dagen geleden
Wil je graag aan de slag als operator in een 5-ploegendienst? Je bent onder andere verantwoordelijk voor het correct instellen en ombouwen van machines. Daarnaast stuur je het proces bij als er afwijkingen optreden en houd je toezicht op de kwaliteit. Storingen? Die weet jij als geen ander op te lossen, zodat het proces soepel blijft verlopen. Afhankelijk van je...
Pro industry

Lijnwerker

SPIE, Zwolle, Overijssel
1 week geleden
Ben jij graag buiten werkzaam, schrik een klim naar 30 tot 170 meter je niet af en zoek je het dus graag hogerop, pak dan deze kans en kom bij ons het vak van lijnwerker leren. - Angelique Timmers- (Corporate Recruiter voor Business Unit Hoogspanningslijnen) Niet ´gewoon een bedrijf´ Bij SPIE Energies, de naam zegt het al, richten wij ons...
SPIE

Machineoperator

Pro industry, Zwolle, Overijssel
€ 2.600 - € 3.200 per maand
2 weken geleden
Heb je een sterke affiniteit met techniek en ben je enthousiast om snel te beginnen als machineoperator in een 2-ploegendienst? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Als machineoperator ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldige verloop van het proces, waarbij je een cruciale rol speelt in het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Er zijn voldoende mogelijkheden om je...
Pro industry