Afwasser UMC+ Ziekenhuis

Vermaat


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Contract type: Voltijd
Vermaat
Hey spoeler! Zorg jij voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken? Kom flexibel werken bij het UMC+ Ziekenhuis in Maastricht waar wij dagelijks open zijn. Van schoon servies tot een schone werkplek en van het bedienen van de vaatwasser tot het opruimen van de vaat, jij regelt het!
Jouw werkplek


Als je in het restaurant binnenstapt dan waan je je even in een andere wereld, het straalt gastvrijheid en rust uit, je zou bijna vergeten dat je in het ziekenhuis bent. Net wat de gasten nodig hebben als ze een bezoek brengen aan het MUMC of een pittige operatie achter de rug hebben. Wij zorgen ervoor dat er een vers bereide maaltijd klaarstaat en voldoende afwisseling in het assortiment is. Een soepje, broodje of maaltijdsalade? Bianca zorgt ervoor dat dit geregeld wordt!

Jouw team


Het team wordt aangestuurd door Bas, de Manager, Bianca en Vincent ondersteunen Bas hierin. Samen met het team zorgen zij ervoor dat alles perfect verloopt. Het team heeft 11 parttime horecamedewerkers waaronder een aantal Social Return en Stagiaires. Dagelijks bedienen wij onze gasten met enthousiasme en een vriendelijke lach! Met elkaar willen wij iedereen blij maken met een perfecte service en kwaliteit van eten en drinken.

Jouw functie


Goedemorgen! Je komt binnen bij jouw spoelkeuken. Na een lekker bakkie en even bijkletsen met collega's trek je jouw bedrijfskleding aan; jij bent klaar om te knallen! Je zorgt voor een vlekkeloos draaiende spoelkeuken door:

 • Het servies goed af te spoelen.
 • De afwasmachine te vullen.
 • De schone vaat weer op de juiste plek op te bergen.
 • De spoelkeuken schoon te houden.

Jij zorgt dat er nooit meterslange files van vaat zijn. Tussendoor help je ook graag collega's bij het schoon en netjes houden van het restaurant zelf. Voordat jij de deur uitgaat ligt alles weer schoon op z'n plek en blinkt de spoelkeuken als nooit tevoren! Collega's hebben jou er maar al te graag bij, want jij houdt altijd je hoofd boven water.

Jouw ingrediënten
 • We kunnen jou omschrijven als een aanpakker. Hier bedoelen wij mee dat jij bijvoorbeeld zorgt dat de barista nooit zonder schone kopjes zit. Jij ziet het als er iets moet gebeuren.
 • Je werkt geordend. Jij zorgt dat de spoelkeuken er netjes uitziet en de materialen op de juiste plek zijn opgeruimd.
 • Jij bent collegiaal. Tussendoor help je graag collega's met het schoon en netjes houden van het restaurant.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

 • Voorwaarden

  Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


 • Vermaat Academy

  Voor jou als horecamedewerker bieden wij talentenprogramma’s om je verder te ontwikkelen, barista trainingen, online e-learnings die bij jou passen en trainingen op het vlak van veiligheid.


 • Feest

  Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?


 • Benefits @ work

  Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.


 • Onboarding

  Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


 • En nog veel meer....

  En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...


Jouw werkgever


In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

 • Online solliciteren Gewoon doen

 • Korte intake

  Telefonisch kennismaken.


 • Gesprek op locatie
  Matchen

 • Aan de slag
  Tot snel!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Talent Acquisition & Job Design Expert

EUROCONTROL - Supporting European Aviation, Maastricht, Limburg
2 dagen geleden
Function title: Talent Acquisition & Job Design Expert Reference: NOC-MA-2024-AD/749 Location: Maastricht The selected candidate must reside either at this location or within a reasonable proximity that allows for the satisfactory execution of their duties Nature of competition: Internal and external competition Applicable regulations: General conditions of employment governing servants at the EUROCONTROL Maastricht Centre Type of post: Administrator Job...
EUROCONTROL - Supporting European Aviation

60% Thuiswerk Medewerker Klantenservice

CONDUENT, Maastricht, Limburg
€ 13,8 per uur
1 week geleden
Over Conduent: Als medewerker klantenservice voor VodafoneZiggo Service help jij klanten met vragen over de producten van Vodafone. Denk aan algemene vragen, vragen over facturen, prepaid abonnementen en netwerkproblemen. Je hebt telefonisch, per mail en via chat contact met de klanten. Naast het oplossen van klantproblemen heb jij ook een adviserende rol, waarin jouw commerciële skills zeer van pas komen....
CONDUENT

Verkoopmedewerker voor onze afdeling kruiden en groenten ,,de eetbare tuin,,

Intratuin, Maastricht, Limburg
3 weken geleden
Wij zoeken jou! Altijd bezig met groenten en kruidenplanten, in een team waar je écht part of the family bent, terwijl je bijdraagt aan de missie om Nederland te vergroenen - dat is werken bij Intratuin Maastricht in het kort! Klinkt dat jou als muziek in de oren, houd je er daarnaast van om de handen uit de mouwen te...
Intratuin