Management assistent afdeling Sustainable Design Engineering

TU Delft


Datum: 1 week geleden
Stad: Delft, Zuid-Holland
Salaris: € 2.693 - € 3.636 per maand
Contract type: Voltijd
TU Delft

Functieomschrijving

De ondersteuning van de afdeling Sustainable Design Engineering (SDE) bestaat uit een viertal management assistenten en de afdelingssecretaris. Dit enthousiaste team werkt samen in een collegiale sfeer in een behoorlijk hectische omgeving. De afdeling groeit en is continu in beweging en wij bewegen daarin mee. In deze dynamiek houd jij het overzicht in de agenda van onze afdelingsvoorzitter, je voelt feilloos aan welke afspraak eventueel kan wijken in zijn agenda en welke niet, stelt waar nodig prioriteiten en plant alle afspraken met promoverende kandidaten in.

Je bereidt vergaderingen in overleg met de afdelingssecretaris voor, notuleert deze en bewaakt de uitvoering van de actiepunten. Verder ben je, samen met je collega’s, het aanspreekpunt voor algemene vragen. Kortom, je zorgt ervoor dat medewerkers zich gehoord en geholpen voelen. Je werkt nauw samen met je collega-managementassistenten binnen het secretariaat SDE en je vervangt elkaar bij afwezigheid.

Afwisseling en een eigen verantwoordelijkheid in een leuke en informele werkomgeving: je vindt het in jouw functie als management assistent bij de afdeling SDE.

Functie-eisen

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO 4 niveau;
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in secretariële ondersteuning bij voorkeur in een bestuurlijke en academische omgeving;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels;
 • Je handelt secuur en bent proactief;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je vindt het geen probleem om het grootste gedeelte van je werkweek op de afdeling aanwezig te zijn;
 • Je hebt ervaring met MS Office, en gevoel voor administratieve softwarepakketten en databases;
 • Je hebt ervaring met het notuleren van (Engelstalige) vergaderingen

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 7 volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, met een minimum van € 2.693,00 en een maximum van € 3.636,00 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling van 38 uur, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • We starten met een contract voor 1 jaar, bij goed functioneren zal deze omgezet worden in een vast contract.
 • Een aanstelling van minimaal 16 uur per week en maximaal 24 uur per week.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)

Hoe zorgen we ervoor dat de snelheden van menselijke en technologische ontwikkeling gelijke tred houden? Dat is de focus van de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO). Delftse ontwerpers zijn een brug tussen technologische innovatie en de behoeftes van mensen, onze maatschappij en organisaties. Zij ontwerpen hiervoor doelbewuste producten, diensten en systemen. IO is leider in ontwerponderzoek, met toepassingen op gebieden als mobiliteit, duurzaamheid en gezondheid, alsook ontwikkeling van ontwerptools en methodes. Een sterk onderzoeksteam van 350 personen en meer dan 2.000 studenten werken samen in onze kenmerkende hal, laboratoria en studio’s. In nauwe samenwerking met de praktijk, de publieke sector en Ngo’s en met oog op de toenemende complexiteit repeteren wij met ons onderzoek en onderwijs mogelijke toekomstscenario’s.

Additionele informatie

Wil je meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure? Heb je interesse? Upload uiterlijk 31 januari jouw motivatie en CV via de knop ‘Solliciteer nu’.

Voor meer informatie over deze functie en over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jolanda Dijkshoorn, Afdelingssecretaris, [email protected]

Sollicitatieprocedure


Ben jij onze nieuwe managementassistent? Upload je motivatie en cv uiterlijk 31 januari. We nodigen je uit om direct te solliciteren en zullen al gedurende de looptijd in gesprek gaan met kandidaten. Je kunt je sollicitatie richten aan Jolanda Dijkshoorn, Afdelingssecretaris.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

FACULTY/DEPARTMENT

Faculty of Industrial Design Engineering

JOB TYPE

Support staff (clerical, administrative, facility)

SCIENTIFIC FIELD

not applicable

HOURS PER WEEK

16-24

SALARY

€ 2.693,00 - € 3.636,00

DESIRED LEVEL OF EDUCATION

Secondary Vocational higher level +

VACANCY NUMBER

TUD04657

Apply Now

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Verkoop medewerker fulltime

MediaMarkt, Delft, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wat ga je doen? Je zet je elke dag in om de wens van de klant en de medewerker te overtreffen. Dit doe je door: Te streven naar maximale klanttevredenheid; Klanten te adviseren bij de aankoop van elektronica en gadgets zoals telecom, computer en witgoed; Een totaaloplossing te bieden aan de klant. Naast geweldige producten bied je ook accessoires en...
MediaMarkt

Begeleider Welzijn en Zorg VPT

Pieter van Foreest, Delft, Zuid-Holland
3 weken geleden
Cliënten ontvangen met VPT (Volledig Pakket Thuis) de meest passende zorg en ondersteuning thuis waardoor ze langer in hun eigen huis kunnen blijven wonen. Vind je het leuk om in een klein en hecht team invulling te geven aan welzijn, ondersteuning, begeleiding en zorg? We hebben binnen het VPT verschillende functies op verschillende niveaus. Het VPT is een nieuwe vorm...
Pieter van Foreest

Store manager

Manfield, Delft, Zuid-Holland
3 weken geleden
Service staat bij jou voorop, je hebt een goed commercieel inzicht en leidinggeven zit in je DNA. Herken jij je hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben, neem gerust even telefonisch of via whatsapp contact op met Tamara (Retail Area Manager)...
Manfield