Assistent leidinggevende peutergroepen

CompaNanny


Datum: 1 week geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
CompaNanny

Assistent Leidingevende peutergroepen

Vind jij werken met kinderen het allerleukste wat er is en wil jij meebouwen aan de generaties van de toekomst? Dan zit je bij CompaNanny goed! Wij zoeken een ervaren Assistent Leidinggevende voor onze vestiging Prinsenhof in Den Haag. Solliciteer snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!

36 tot 36

HBO

Den Haag, Prinsenhof

Solliciteer nu

Wat ga je doen als Assistent Leidinggevende bij CompaNanny

Je komt als Assistent Leidinggevende te werken op de peutergroep bij CompaNanny Prinsenhof. CompaNanny Prinsenhof is een moderne, ruime en huiselijke vestiging. Hier draag je, samen met jouw 45 collega's, zorg voor kinderen van 0 tot 4 jaar. CompaNanny Prinsenhof ligt op loopafstand van het Centraal Station, maar je kunt ook gratis parkeren.

 • Als Assistent Leidinggevende ondersteun je de Vestigingsmanager en zorg je er elke dag voor dat de kinderen, ouders én medewerkers met plezier naar CompaNanny komen!
 • Je combineert 4 dagen werken op de groep met 4 uur coördinerende en administratieve taken. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het beheer van het rooster en de ziekmeldingen.
 • Jij bent leidinggevende van je eigen team Pedagogisch Medewerkers op de groep en bent de verbindende factor tussen hen en het management team (waar jij onderdeel van bent). Je voert evaluatiegesprekken met Pedagogisch Medewerkers en organiseert teamvergaderingen waarin jij de leiding neemt.
 • In jouw rol ben je niet bang om de koers te bepalen. Wil je werken aan het versterken van teamverband? Of wil je juist de Pedagogische kwaliteit verbeteren? Samen met de Vestigingsmanager en het Quality team stel je doelstellingen op omtrent de kwaliteit van jouw groep.
 • Je onderhoudt contact met ouders/verzorgers, informeert hen over de ontwikkeling van hun kinderen en bespreekt eventuele bijzonderheden.

Werken bij CompaNanny betekent hartstocht, uitblinken en vriendschap! In jouw vaste groep op de vestiging werk je nauw samen met andere Pedagogisch Medewerkers. Samen vormen jullie een hecht team! Met passie gaan we iedere dag voor hetzelfde doel én krijg jij alle ruimte om jouw talent in te zetten.

Wat ga je verdienen als Assistent Leidinggevende

Voor al jouw inspanningen krijg je afhankelijk van jouw ervaring een salaris tussen de €3.089,- en €4.220,- op basis van 36 uur (schaal 8). Je krijgt hierover 8% vakantiegeld, wat je kan besteden tijdens je 26 vakantiedagen. Daarnaast krijg je een eindejaarsuitkering van 3% over al jouw maandsalarissen in dat kalenderjaar!

Wanneer wij blij zijn met jouw functioneren, kom je bij je eerste of tweede contractverlenging in aanmerking voor een contract voor onbepaalde tijd.

Dé expert in kindontwikkeling zijn we niet zonder jou!

Als Assistent Leidinggevende beschik je over de volgende kwalificeringen en eigenschappen:

 • Het belangrijkste vinden we dat je initiatiefrijk en positief bent. Je hebt zichtbaar plezier in je werk en liefde voor je vak.
 • Je bent in het bezit van een mbo- of hbo-diploma met juiste kwalificatie voor de kinderopvang. Check hier of je gekwalificeerd bent om te werken in de kinderopvang.
 • Bij voorkeur zoeken wij een Assistent Leidinggevende met ervaring
 • Je vindt het leuk om het voortouw te nemen en beslist graag over de gang van zaken in jouw team. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken.
 • In jouw rol als Assistent Leidinggevende is goede communicatie belangrijk! Jij bent de verbindende factor tussen het management team en de Pedagogisch Medewerkers op de groepen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou verder?

Bonussen en vergoedingen

Bovenop jouw salaris krijg je bonussen, oplopend tot €1.300,- bruto per jaar! Kom je met het openbaar vervoer of met de auto naar werk? Wij vergoeden je reiskosten.

Arbeidsvoorwaarden op maat

Zoef op je elektrische fiets naar werk of sluit een sportabonnement af. Met het Persoonlijk Keuzebudget bepaal je zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden! Aanvullend krijg je een werkgeluk- en vitaliteitsbudget van €200,- netto per jaar (op basis van 36 uur). Aan jou de keuze hoe je dit bedrag besteedt. Daarnaast krijg je korting op kinderopvang bij CompaNanny.

Leren en ontwikkelen

Dat vinden we belangrijk! Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Volg gratis trainingen via CompAcademy en werk tijdens onze toffe studiedagen aan teambuilding en je pedagogische kennis. Met onze vele doorgroeimogelijkheden kun jij je binnen CompaNanny altijd verder ontwikkelen!

Plezier en balans

Wij houden van teamavonden, teamuitjes en superlekkere lunches. Daarnaast krijg je een uur pauze waarin je je kan terugtrekken in de fijne lunchruimte. Wij hechten veel waarde aan jouw geluk en een goede werk-privébalans. Via onze partner OpenUp krijg je gratis toegang tot masterclasses, oefeningen en 1-op-1 sessies op het gebied van mentale gezondheid.

Zo word jij onderdeel van CompaNanny:

1

Je solliciteert op onze website. Leuk! Daar worden wij blij van.

2

Zijn we positief verrast door jouw sollicitatie? Dan nemen we telefonisch contact met je op.

3

Als we na het contact beiden enthousiast zijn, dan maken we kennis met elkaar op de vestiging.

4

Is het een match? Dan doen wij een aanbod.

5

Gefeliciteerd met je baan! Welkom bij CompaNanny.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

directeur Arbeidsverhoudingen

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Den Haag, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Functieomschrijving Opgave Nieuwsgierig naar een uitdagende directeursrol waarin je je passie voor de Nederlandse arbeidsmarkt kunt combineren met het dagelijks opereren in de maatschappelijke en politieke actualiteit? Pak jij een cruciale rol in de polder (overleg met werkgevers en werknemersorganisaties)? Ben jij die teamspeler met oog voor zijn/haar mensen én de omgeving om de uitdagingen op het terrein van arbeidsverhoudingen...
Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Functioneel Beheerder

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Je stempel drukken op de kwaliteit van onze informatiehuishouding. Als (senior) functioneel applicatiebeheerder bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap krijg je die kans. Samen met jouw collega’s in Den Haag houd je onze ICT-systemen up-and-running. Je lost complexe incidenten op én zoekt naar verbeteringen. Zo breng je niet alleen de ICT-systemen, maar ook jouw vakkennis naar een...
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Coördinators interne verduurzaming

Gemeente Den Haag, Den Haag, Zuid-Holland
€ 5.008 - € 7.325 per maand
1 week geleden
De gemeente Den Haag heeft de ambitie om grote stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid en energietransitie, om zo in 2030 klimaatneutraal te zijn. Daarmee dragen we bij aan het Klimaatakkoord van Parijs en we beschouwen Europese en landelijke klimaatdoelstellingen als ondergrens. Om grote stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid en energietransitie zijn wij op dit...
Gemeente Den Haag