Hoofd Technologie & Services

Hecht


Datum: 2 weken geleden
Stad: Leiden, Zuid-Holland
Salaris: € 3.558 - € 5.997 per maand
Contract type: Voltijd
Hecht
Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende baan waar je echt het verschil kunt maken? Vind jij het belangrijk om met de interne Servicedesk, onze regisseurs werkplek/netwerk en onze centrale leveranciers een essentiële bijdrage te leveren aan het werk van onze zorgprofessionals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hecht beschermt, bevordert en bewaakt de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio Hollands Midden en ontwikkelt zich steeds verder door naar een zelforganiserende en procesgerichte organisatie. Wij zoeken voor de centraal ondersteunende afdeling IM/ICT per direct een

Hoofd Technologie & Services
voor 32-36 uur per week
standplaats Leiden

Wat ga je doen?
In het gestructureerd werken conform ITIL heeft Hecht nog flinke stappen te zetten; het team inclusief de nieuwe rollen daarin stimuleren en begeleiden, is een belangrijke opdracht voor het nieuwe afdelingshoofd. Daarnaast staat ook het ontwikkelen van regie-vaardigheden centraal, in samenwerking met collega’s met specifieke expertise en focus op architectuur, cybersecurity, informatiebeveiliging en technologische ontwikkelingen.

Functie-inhoud van bestaande functies verandert en krijgt vorm in nieuwe functieprofielen en rollen; daarin de medewerkers begeleiden en de ruimte geven is van groot belang. Gezien het grote aantal werklocaties en groeiende afhankelijkheid van ICT, is tevens nodig te onderzoeken hoe medewerkers structureel op meer locaties ondersteund kunnen worden. Je begeleidt het team en de individuele medewerkers in al deze ontwikkelingen, terwijl de gebruikelijke ondersteuning van medewerkers altijd doorgaat. Daarbij zorgen de continue ontwikkelingen in het brede publieke domein permanent voor afwisseling en uitdaging.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Je geeft leiding aan en coacht het team; daarbij stuur je op dienstverlening, procesdiscipline, kennisdeling, professionele ontwikkeling én werkplezier.
 • Je richt de service- en regieorganisatie in samen met de teamleden en in afstemming met partners en de gebruikersorganisatie; daarbinnen begeleid en stuur je het soepel uitvoeren en uitbouwen van de ITIL-processen.
 • Je formuleert en bewaakt dienstverleningsafspraken met interne klanten en externe leveranciers/partners.
 • Je inspireert je collega’s binnen en buiten het team om energiek en positief nieuwe ontwikkelingen op te pakken en altijd te willen verbeteren.
 • Je borgt de vlotte en effectieve respons bij storingen, escalaties en calamiteiten.
 • Je zorgt voor goede informatievoorziening en rapportage over de werkzaamheden.
 • Je werkt planmatig aan het uitbouwen van de ondersteuning van werkprocessen en bewaakt de haalbaarheid van en duidelijkheid over projecten.
 • Je hebt een actieve rol binnen de afdeling IM/ICT en bouwt met de manager en collega-hoofden aan een soepel en hoogwaardig I-landschap wat merkbaar waarde toevoegt.

Achtergrond
Met de – voor de zomer 2024 af te ronden - herinrichting van de ICT/IV-organisatie, benadrukt Hecht het grote belang van informatie, applicaties en technologie voor ons werk. Verstevigen en professionaliseren op zowel inhoud als uitvoering zijn beiden nodig om tot een optimaal functionerend ICT/IV-landschap te komen. De precieze vormgeving van de verschillende teams is nog in bespreking; integraliteit, samenwerking en professionaliteit staan hierin centraal.
Recent zijn we gemigreerd naar een MS365-werkplek; het integreren van de RAVHM (de Ambulancedienst is één van de organisatieonderdelen van Hecht), in de centrale ICT-omgeving zal in de 1e helft 2024 volgen. De implementatie van de moderne Netwerk Security Infrastructuur voor alle 50+-locaties loopt tegelijk en wordt in Q1-2024 afgerond. Beide migraties vergen effectieve samenwerking met én regie op de uitvoerende leveranciers; daarin hebben we nog veel te leren en verbeteren.

Het team
Het team Technologie & Services (ca.10 medewerkers) zet zich in voor een effectieve, veilige en goed werkbare digitale werkomgeving. Als spil tussen onze medewerkers en de uitvoerende leveranciers worden vragen/problemen opgepakt, belegd bij de juiste expert en gevolgd tot ze opgelost zijn. Het team voert regie op de werkzaamheden van de leveranciers en bewaakt de werkafspraken en serviceniveaus. Met de herinrichting ontstaan – naast medewerker Servicedesk - nieuwe functies als Regisseur Netwerk of Werkplek en Coördinator Changes & Incidenten. Bewust is gekozen voor een 1e lijns skilled Servicedesk om onze gebruikers goed te ondersteunen. Het integreren van de Ambulancedienst betekent een nieuwe gebruikersgroep met heel specifieke eisen en kenmerken, waar vanaf de start voldoende kennis en capaciteit voor nodig is.

Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of aantoonbaar gelijkwaardig niveau
 • Je hebt ervaring in het (bege-)leiden van een team professionals met kennis van beheerprocessen, technologie en servicegerichtheid
 • Je hebt kennis van en ervaring met gestandaardiseerde werkwijzen en projectmatig werken zoals ITIL, Prince 2, Lean, Agile/Scrum
 • Je hebt ruime kennis van ICT-producten (hardware, software, randapparatuur, netwerken en cloudtechnologie) en haalt dit op in je team waar mogelijk
 • Je combineert analytisch denkvermogen en resultaatgerichtheid met klantgerichtheid en heldere communicatie
 • Je hebt aantoonbare regievaardigheden in de relatie met partners en bent effectief in het combineren van inhoudelijke scherpte en relationele verbinding
 • Je bent een communicatief vaardige verbinder
 • Je geniet ervan om het beste uit je teamleden te halen en geeft hen graag de credits voor behaalde resultaten
 • Affiniteit met publieke gezondheidszorg is een pre.

Wat bieden wij jou?
 • Een afwisselende baan binnen een informele, zich professionaliserende en maatschappelijk relevante organisatie die zich inzet voor de publieke gezondheidszorg.
 • Een salaris (fulltime gebaseerd op 36-urige werkweek) afhankelijk van ervaring tussen minimaal € 3.558 bruto per maand (schaal 10) tot maximaal € 5.997 bruto per maand (schaal 11) conform cao SGO peildatum 1.1.2024
 • Daarnaast ontvang je 17,05% Individueel Keuze Budget (waaronder 8% vakantiegeld, 6,8% eindejaarsuitkering en 2,25% overig) voor extra verlof, opleidingen, aanschaf fiets of je laat het als extra inkomen uitbetalen op een moment dat het jou uitkomt
 • Hecht heeft aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskortingen (o.a. op je aanvullende zorgverzekering) en de ABP-pensioenregeling (twee derde betaalt de werkgever).
 • In eerste instantie een jaarcontract. Bevalt het wederzijds, dan verlengen we je contract heel graag voor onbepaalde tijd.

Wil je solliciteren of meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie bel of mail dan naar René Verschoor, manager Financiën & ICT via telefoonnummer 06-44008752.
Je schriftelijke sollicitatie (cv en motivatiebrief) ontvangen we graag via de sollicitatiebutton op deze website uiterlijk 25 februari a.s.

En verder belangrijk om te weten:
 • Het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de procedure.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel.

Over Hecht
Hecht werkt voor 18 gemeenten in de regio Hollands Midden. Hierbinnen zijn de taken verdeeld over de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD), de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) en het Zorg- en Veiligheidshuis (ZVH).

Hecht is een organisatie met ca. 1400 medewerkers. Zij worden ondersteund door de Centraal Ondersteunende Diensten en de Concernstaf.

Functie-eisen
Vakgebied: Management/Leidinggevend
Opleidingsniveau: HBO.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris: van 3558 tot 5997 bruto per maand
Schaal: van 10 tot 11

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met René Verschoor via telefoonnummer 06-44008752.

Over Hecht
Wij zijn één organisatie, met één doel.
Ieder met een eigen bijdrage.
Ieder vanuit professionele autonomie.

Hecht is een deskundige partner in de zorg- en veiligheidsketen met een gezamenlijk duidelijk doel: alles wat wij doen draagt bij aan een beter leven van de inwoners van de regio Hollands Midden. Hiermee bedoelen we meer gezondheid, meer veiligheid en meer kansen. Hecht werkt voor 18 gemeenten in de regio Hollands Midden (van de Duin- en Bollenstreek tot Krimpenerwaard). Hierbinnen zijn de taken verdeeld over de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD), de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR), het Zorg- en Veiligheidshuis en de Regionale Ambulancevoorziening (RAV). Het werk doen we met meer dan 1.200 medewerkers die werken in opdracht van publieke partijen en die met trots hun maatschappelijke rol vervullen.

Hecht bestaat uit:
 • de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Hollands Midden (GGD HM)
 • de Regionale Ambulancevoorziening Hollands Midden (RAV HM)
 • de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR HM)
 • het Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden (ZVH HM)

-

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

STORE MANAGER

VILA, Leiden, Zuid-Holland
6 dagen geleden
VILA IS LOOKING FOR YOU! Wij zijn op zoek naar een Storemanager (32 - 38 uur) om onze VILA shop in Leiden en Leiden Centraal Station te runnen. Krijg jij energie door mensen te helpen, weet jij hoe je stuurt op KPI’s, leiding moet geven aan een team en hoe je een goede sfeer kan creëren? Dan ben jij degene...
VILA

Horeca medewerker

JMW, Leiden, Zuid-Holland
€ 13,27 per uur
1 week geleden
Wij zijn op zoek naar Horeca medewerker Als horeca medewerker ga je aan de slag in en rond Leiden! Op verschillende locaties, hoe tof is dat. Hou jij ervan om de gasten een glimlach op hun gezicht te toveren? Lees dan snel verder of solliciteer direct! Wat bieden wij jou € 13,27 per uur!!! Gratis horeca trainingen, speciaal voor jou...
JMW

Vrijwilligerswerk bij Libertas Leiden

Libertas Leiden, Leiden, Zuid-Holland
2 weken geleden
Vrijwilligers Reageren? op de vacature Vrijwilligerswerk bij Libertas Leiden? Dat kan tot en met Er is voor deze vacature geen sluitingsdatum. Details Wil jij graag vrijwilliger zijn in de zorg? Libertas Leiden zoekt vrijwilligers voor locatie het Gebouw, Bonaireplein 34 Leiden Wil jij graag vrijwilliger zijn in de zorg? Libertas Leiden zoekt vrijwilligers voor locatie het Gebouw, Bonaireplein 34 Leiden...
Libertas Leiden