Treinverkeersleider Rotterdam

ProRail


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
ProRail
Alle treinen op tijd laten rijden. Oók in de spits. Jij houdt het hoofd koel en regelt het.

Werk om trots op te zijn

Alle treinen rondom Rotterdam op tijd naar de juiste bestemming laten rijden. Vertragingen snel en veilig oplossen. Of liever nog voorkomen. Met 7.000 kilometer spoor en zo’n 1 miljoen reizigers per dag is dat een enorme opgave. Jouw ultieme uitdaging als treinverkeersleider? Zorgen dat reizigers en goederen op ‘jouw’ trajecten geen – nou ja, zo min mogelijk – vertraging oplopen door het:
 • In goede banen leiden van de dienstregeling voor zowel reizigers- als goederentreinen.
 • Op tijd signaleren van (dreigende) verstoringen en vertragingen.
 • Zo snel en effectief mogelijk verhelpen van vertragingen.
 • Voortdurend evalueren met je collega’s wat goed gaat en wat beter kan.
Treinverkeersleider is een verantwoordelijke baan. Daarom nemen we 8 maanden de tijd je op te leiden tot treinverkeersleider. Met direct een volledig salaris.

Jouw plek

We bieden graag ruimte aan iedereen. Daarbij zien we talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen. Voor jou is er plek op onze verkeersleidingpost Rotterdam, 1 van de 12 verkeersleidingposten die het treinverkeer in Nederland soepel en veilig laten verlopen. Dit team bestaat uit zo’n 66 collega’s die werken in dé havenstad met de mooiste skyline. Rotterdam dus. Jij gaat aan de slag in deze plaats die bekend staat om de werkmentaliteit, De Kuip, kubuswoningen en de Coolsingel. En ook als opleidingslocatie van ProRail en 1 van de grootste verkeersleidersposten.

Jouw arbeidsvoorwaarden

 • Een startsalaris van € 3.072,- tot € 3.278,-. Dit kan oplopen tot € 4.522,-.
 • Een betaalde opleiding van 8 maanden.
 • Een NS-Business Card met TreinVrij of vaste kilometervergoeding (€ 0,22 per kilometer onbelast bij maximaal 70 kilometer retour per dag).
 • 13,61% Van jouw brutosalaris in de vorm van een Individueel Keuze Budget (IKB). Aan jou de keuze waar je dit voor inzet. Dit budget is inclusief 8% vakantietoeslag en 3,25% decemberuitkering.
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Rail & OV.
 • Een onregelmatigheidstoeslag die kan oplopen tot € 700,- bruto per maand.

Jouw inbreng

Bij ProRail vinden wij het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor de vacature treinverkeersleider breng je sowieso mee:
 • Minimaal een mbo-4- of havo-diploma en een recent afgeronde theoretische opleiding.
 • Bereidheid om op onregelmatige tijden te werken, ook in het weekend.
 • Uitstekende communicatieskills en goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • De rust om ook in stressvolle situaties de juiste beslissingen te nemen.
 • De wil om voortdurend kritisch naar jouw eigen handelen te kijken en ervan te leren.

Jouw sollicitatie

Wil je als treinverkeersleider werken aan de toekomst van Nederland én aan die van jezelf? Solliciteer dan meteen. Toch eerst nog een vraag? Lees hier alles over de functie of check onze veelgestelde vragen. Niet het antwoord gevonden? Mail ons gerust via [email protected]

Binnen 10 dagen na jouw sollicitatie krijg je onze reactie. Is dit een uitnodiging? Dan vragen we je als eerste om thuis een online assessment te maken. En een game te spelen waarin je ontdekt of deze uitdagende functie echt bij jou past. Daarna volgen een informatieavond, een kennismakingsgesprek, 2 assessmentdagen en een medisch onderzoek. Ben je door de selectie gekomen? Dan bepalen we samen waar en wanneer je start met de opleiding.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

SALES ASSISTANT (8 hours - Rotterdam Lijnbaan)

Mango, Rotterdam, Zuid-Holland
2 uur geleden
At Mango we inspire and we unite through our passion for style and culture. We are present in more than 115 countries and our online presence extends to more than 110 countries. Our team is made up of people of 112 nationalities and 78% of them are women. We are looking for a SALES ASSISTANT (8 hours - Rotterdam Lijnbaan)...
Mango

Basispycholoog

Parnassia, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
3 dagen geleden
PsyQ zoekt voor de afdeling eetstoornissen in Rotterdam een basispsycholoog. Wil jij werken met een dynamische doelgroep in nauwe samenwerking met een mooi en ambitieus team? Dan zoeken wij jou! Team Eetstoornissen is onderdeel van een TOP GGZ keten en werkt hierin nauw samen met andere aanbieders in het werkveld. We bieden veel groepsbehandelingen en hebben een deeltijdbehandeling voor volwassenen...
Parnassia

KCC Medewerker Huurverhogingen

Verden, Rotterdam, Zuid-Holland
3 dagen geleden
Vacature: KCC Medewerker Huurverhoging | aantal uur: 24-36 Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en groeiend bedrijf? Dan is deze vacature in Zuid-Holland iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste KCC Medewerkers die ons team komt versterken. Als KCC Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze huurder. Gericht op de aankomende huurverhoging. Klantenservicemedewerker Ben jij...
Verden