Medewerker klantcontactcentrum

Máxima Medisch Centrum


Datum: 2 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Salaris: € 2.279 - € 3.276 per maand
Contract type: Voltijd
Máxima Medisch Centrum

Medewerker klantcontactcentrum

Heb je ervaring op het gebied van (telefonisch) klantcontact of ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie? Spreekt het je aan om het visitekaartje te zijn van het ziekenhuis? Zie jij het als een uitdaging om mee te bouwen aan de ontwikkeling en groei van onze afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature details
  Eindhoven 20 - 32 €2.279 - €3.276

Jij zorgt voor

 • Het aannemen en afhandelen van telefoongesprekken. Hierbij inventariseer je de behoefte van de patiënt (volgens belscript). In beginsel omvat de telefoonbeantwoording 90% van je werkzaamheden.
 • Afhandeling van afspraken. Je maakt, wijzigt, annuleert of raadpleegt afspraken voor patiënten op de polikliniek in ons elektronisch patiëntendossier HIX. Je registreert de vragen die niet direct afgehandeld kunnen worden en je zorgt dat deze op de juiste afdeling terecht komen. Je zorgt voor administratieve taken zoals het versturen van een digitale of schriftelijke afspraakbevestiging en het onderhouden van contacten met diverse poli’s. Daarnaast begeleid je patiënten met digitale vraagstukken.
 • Een bijdrage aan de kwaliteit van dienstverlening van het klantencontact door het signaleren van knelpunten en denkt mee hoe deze geoptimaliseerd kan worden. Je denkt mee over het opstellen en verbeteren van protocollen en werkinstructies, denk daarbij aan telefoonetiquette, beleid en de telefoonscripts. Je neemt deel aan diverse werkoverlegvormen zoals regulier werkoverleg, een review gesprek met bijvoorbeeld de poli kaakchirurgie en een dagstart.

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Benieuwd hoe deze uitdagende werkzaamheden in de praktijk eruitzien? Het is mogelijk om een dag(deel) mee te lopen na de eerste gespreksronde.


Dit doe je samen met

Je collega’s van het klantcontactcentrum. Om patiënten te ontzorgen, is een goede telefonische bereikbaarheid erg belangrijk. Je rooster wordt in overleg afgestemd op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur. Vanaf medio januari/ februari 2024 zoeken we nieuwe collega’s die een bijdrage leveren aan de groei van onze afdeling.

Esther Alberts-van Eck, afdelingshoofd, vertelt:
“We zoeken enthousiaste, leergierige en assertieve medewerkers die niet snel tevreden zijn en (bijna) altijd op zoek zijn naar hoe we zaken beter kunnen doen. Deze afdeling is nog volop in ontwikkeling dus zie jij het als de ultieme uitdaging om hier aan mee te bouwen? Er is hierin veel ruimte tot meedenken en verbetering. Je bent het visitekaartje van het ziekenhuis. Wil jij de eerste indruk tot een succes maken? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren!”

Vanaf april 2024 is het KCC gevestigd op onze locatie in Veldhoven.


Dit past bij je als

 • Je beschikt over minimaal MBO-niveau 3 werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring op het gebied van (telefonisch) klantencontact. Zoek je momenteel een baan naast je studie? Dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren!
 • Je kennis van medische terminologie hebt. Als je dit nog niet hebt, kun je dit bij ons on the job en middels e-learning leren. Alles is bij ons gestandaardiseerd in scripts.
 • Je kennis hebt van en ervaring hebt met geautomatiseerde systemen en ervaring hebt om met meerdere systemen tegelijk te werken.
 • Je een goede beheersing van de Nederlandse taal en beheersing van de Engelse taal (mondeling) hebt. Dit is van belang zodat je patiënten goed te woord kunt staan.
 • Je je wilt ontwikkelen. Zo ga je trainingen volgen voor klantgericht telefoneren, HIX en over ontwikkelingen op het gebied van klantencontact (denk aan een chatbot die we in de toekomst willen gaan gebruiken). Deze functie is een mooie opstap naar een baan als poliklinieksecretaresse binnen MMC.

Je kiest voor Máxima MC omdat

 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 35 (maximaal € 3.276,00 bruto per maand op basis van 36 uur). In verband met CAO verhogingen, wordt je salaris in juni 2024 met 5% verhoogd.
 • Je eerst een jaarcontract krijgt. Na gebleken geschiktheid, is de intentie om deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Lees meer over MMC…


Nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

Heb je vragen ? Neem contact op met Conchita Velloso (corporate recruiter) via [email protected] / 040-8888980.

We zien jouw sollicitatie graag voor 15 februari a.s. tegemoet.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 februari.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Chauffeur B Medische Goederen

24/7 drive, Eindhoven, Noord-Brabant
5 dagen geleden
Vacature ID : 14518 Chauffeur B Medische Goederen Als chauffeur voor nationale leveringen speel je een cruciale rol in het leveren van geconditioneerde goederen aan apotheken en ziekenhuisapotheken. Als je een passie hebt voor veilig rijden, zelf laden en lossen, en voldoet aan onderstaande vereisten, dan nodigen we je uit om te solliciteren! Werkzaamheden Onze opdrachtgever is gevestigd in Eindhoven...
24/7 drive

Verzekeringsadviseur

RAAS BV, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 2.717 - € 3.907 per maand
1 week geleden
Wat jij gaat doen Dit is de nieuwe uitdaging waar je naar op zoek bent! De uitdaging waarbij Univé investeert in je kennis en kunde binnen de verzekeringswereld. Je bent in deze functie het visitekaartje van Univé en je bent onmisbaar voor onze klanten. Zonder jou kan onze dienstverlening niet uitgevoerd worden. Je bent zelfstandig, klantgericht en je weet als...
RAAS BV

Horecamedewerker Eindhoven Airport

JMW, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 13,27 per uur
2 weken geleden
Wij zijn op zoek naar Horecamedewerker Eindhoven Airport Als horecamedewerker aan de slag op een super toffe locatie? Dit is jouw kans! Je kunt aan de slag bij Eindhoven Airport. Ontbijtjes maken en de geur van verse koffie? Dat klinkt als muziek in jouw oren! Lees snel verder! Wat bieden wij jou € 13.27 per uur! Lekker! Toeslagen in de...
JMW