Wijkverpleegkundige – met taken als coördinator zorg en welzijn

Sevagram


Datum: 2 weken geleden
Stad: Maastricht, Limburg
Salaris: € 3.097,07 - € 4.264,33 per maand
Contract type: Voltijd
Sevagram

Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Wil jij sevagram helpen om onze extramurale zorg naar een hoger niveau te tillen? Dan worden wij vrolijk van jou! Wij zoeken als aanvulling op ons extramurale team regio Maastricht een enthousiaste wijkverpleegkundige

Waar ga je werken?

Cluster Maastricht is in beweging. Zuid-Limburg staat aan de vooravond van demografische en maatschappelijke ontwikkelingen en de daarbij horende veranderende klantvragen en toenemende zorgzwaarte. Samen met gemeenten, het sociale domein en ketenpartners wil Sevagram in de aanleunwoningen zorgdragen voor een volwaardig leven van ouderen in hun eigen omgeving en dat samen met zorgvragers, familie en mantelzorgers. Het gaat hier echt om preventie, om integrale dienstverlening waarbij welzijn heel belangrijk is. We zetten in op het verbeteren van sociale cohesie en de woonzorgomgeving. Belangrijke factoren op cliëntniveau zijn sociale participatie, zelfredzaamheid, samenredzaamheid en eenzaamheid.

Werken in de thuiszorg kent veel vrijheid maar vraagt ook om een verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap. Je verleent zorg maar monitort daarbij ook hoe een bewoner zich verder ontwikkelt en anticipeert op verandering. Je weet wat er speelt achter de voordeur en staat in nauwe verbinding met in- en externe collega’s. We leveren persoonsgerichte zorg op een liefdevolle en warme manier.

Is deze baan jou op het lijf geschreven?

Wij zoeken voor deze uitdagende job een HBO-verpleegkundige met affiniteit en bij voorkeur ook enige ervaring met extramurale zorgverlening. Jij bent samen met je collega-Wijkverpleegkundigen en de rest van je team verantwoordelijkheid voor alle processen rondom zorg en welzijn voor onze extramurale bewoners binnen de aanleunwoningen die zijn verbonden aan onze woonlocaties Scharwyerveld en Campagne. Als wijkverpleegkundige vindt je het belangrijk dat de mensen in die wijk zo lang mogelijk en zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen op de wijze die bij hen past. Je werkt daarnaast ook nauw samen met collega’s binnen de intramurale woonvormen en de dagbesteding en zo werken jullie samen aan welzijn voor wijkbewoners in de breedste zin van het woord.

Als Wijkverpleegkundige ben jij als regiehouder verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het indicatieproces, het persoonlijke zorgleefplan en de evaluatie van de geleverde zorg en clienttevredenheid. Je doet dit samen met je collega’s, de cliënt en zijn naasten. Daarnaast verleen je ook directe cliëntenzorg en adviseer, ondersteun en coach je je teamgenoten op vakinhoudelijk gebied. Samen met de Teammanager zorg, de Community Care Coördinatoren en jouw directe team zorgen jullie zo voor optimale zorg- en dienstverlening en maken jullie samen de zorg van morgen!

Waarom is dit écht een leuke job:
  • Jij krijgt energie van het omzetten van moeilijke vraagstukken in mooie oplossingen voor alle bewoners in de aanleunwoningen.
  • Samen met je collega’s sta jij aan de start van de toekomst van de meest innovatieve en mensgerichte zorg in de aanleunwoningen!

Als wijkverpleegkundige ben jij dus een belangrijk onderdeel van het primaire zorgproces en word jij op jouw beurt vooral blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Jij durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken. Je bent daarbij niet bang bent om vooraan te staan en weet goed waar je over praat.

Je ziet het als een oprechte uitdaging om steeds af te stemmen op de wensen en behoeften van onze bewoners én je collega’s en zoekt hierbij steeds naar mogelijkheden in communicatie, verbaal of non-verbaal. Jij bent vaak het eerste aanspreekpunt voor vragen over zorg of proces en helpt je collega’s op weg. In voorkomende situaties durf je echter ook positie te nemen en duidelijke kaders te stellen waarbij je doel altijd is om je collega sterker te maken en te helpen het zelf te doen. Met jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen is een constructieve samenwerking met collega’s voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook heel goed in staat is om zelfstandig en vanuit je rol te werken, gevraagd of ongevraagd. Je bent goed in staat om vanuit de positie van zowel medewerker als ook het grote belang te denken én doen. Jij bent daarbij de vraagbaak en sparringpartner van de manager en je in- en externe collega’s.

JIJ

als Coördinator zorg & welzijn vind jij het inspirerend collega's te coachen, om processen te begeleiden en zorgvraagstukken te analyseren en te ondersteunen.

herkent jezelf in de begrippen daadkrachtig, inlevingsvermogen, tactvol en oplossingsgericht en bent in staat om midden in het zorgproces te staan.

bezit uitstekende communicatie vaardigheden en bent een verbinder in het multidisciplinair werken.

bent niet bang om de de ontwikkeling van zorgmedewerkers in jouw handen te nemen! Sterker nog: dit is waarom jij de stap naar een coördinerende functie wilt maken.

ziet ad hoc uitdagingen als kansen, en het ontwikkelen en succesvol implementeren van verbetertrajecten binnen de verpleegkunde geven jou energie.

bezit minimaal een relevante hbo-opleiding heeft afgerond (bijvoorbeeld HBO-V, Social work, toegepaste psychologie). Daarnaast heb jij affiniteit met de ouderenzorg.

Waar kun je op rekenen?

Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband

Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod

Direct een vast dienstverband is bespreekbaar

In deze functie ontvang jij een salaris volgens FWG 50 cao VVT van € 3.097,07– € 4.264,33 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur

Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen

Matchen we?

Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar [email protected].

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!


  • Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.
**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Inspecteur Beeldkwaliteit

Tempo-Team, Maastricht, Limburg
€ 19,32 per uur
1 week geleden
Functieomschrijving Ben jij een opgeleid en gecertificeerd Inspecteur Beeldkwaliteit én heb jij verstand van groen? Wil je graag aan de slag bij de Gemeente Maastricht? Lees dan snel verder! Wat bieden wij jou Mooi salaris vanaf €19,32 bruto per uur Tijdelijke fulltime functie tot september 2024 Werken bij de Gemeente Maastricht Werktijden: 08.00-16.30 uur Wie ben jij Als Inspecteur Beeldkwaliteit...
Tempo-Team

Postdoc in computational epigenomics

Maastricht UMC, Maastricht, Limburg
1 week geleden
Vacature Gepubliceerd op 21 februari 2024 Solliciteer tot 8 maart 2024 Afdeling Beroepsgroep Onderzoek & Wetenschap Vacaturenummer v24.0113 Ja, ik wil deze baan! Wat ga je doen? We are looking for a highly motivated, self-driven and creative recent PhD graduate in bioinformatics/ computational biology or related fields, to join the individual & forensic (epi)genomics research group of the Department of...
Maastricht UMC

Ontbijt Medewerker

Bastion Hotels, Maastricht, Limburg
€ 15,74 per uur
3 weken geleden
Heb jij zin om 's ochtends lekker vroeg aan de slag te gaan? Bij Bastion Hotels zoeken we enthousiaste horeca/ontbijtmedewerkers voor ons hotel! Als jij een ochtendmens bent en het leuk vindt om gasten een energieke start van de dag te bezorgen met een heerlijk ontbijt, dan is deze (studenten) bijbaan perfect voor jou. Zelfs als je nog student bent...
Bastion Hotels