Medewerker Buurtbeheer

Woonstad Rotterdam


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 3.114 - € 3.892 per maand
Contract type: Voltijd
Woonstad Rotterdam

‘Wij zijn er voor onze bewoners. Als Medewerker Buurtbeheer kun je écht wat betekenen voor de mensen en de wijken. Het werk blijft uitdagend, omdat er zoveel speelt in de wijken, geen dag is hetzelfde. Het contact met de bewoners, verschillende doelgroepen; jong, oud en de verschillende culturen is wat het werk zo leuk maakt. Wij zijn doeners, we pakken beet. Wij zijn de ogen en oren van Woonstad Rotterdam!’

Full-time · Rotterdam

Zo kun je van betekenis zijn voor onze bewoners en Rotterdam:
Je start om 08:00 uur op kantoor. Eerst even bijpraten met collega's onder het genot van een kopje koffie. Daarna beantwoord je nog een aantal mailtjes.

Hierna open je het klantsysteem Wocas en ziet dat er een spoedmelding is gemaakt over een ingetrapte portiekdeur. Je pakt meteen de elektrische deelauto en rijd naar de specifieke wijk. Daar ontmoet je twee bewoners die meteen hun zorgen uiten over de portiekdeur. Ze geven aan dat het om een verwarde buurman gaat die al langer voor problemen zorgt. Je luistert naar de bewoners en probeert ze gerust te stellen. Je geeft aan dat je dit met een collega van Sociaal Beheer gaat bespreken, zodat ze met de buurman kunnen praten en kijken hoe we kunnen helpen.

Op jouw tablet maak je een spoedopdracht aan om de portiekdeur te laten repareren. Daarna is het tijd voor een welkomstgesprek met nieuwe bewoners elders in de wijk. Tijdens dit gesprek informeer je de nieuwe bewoners over de woon- en leefregels.

Voor de lunch keer je terug naar kantoor. Nadat je gezellig geluncht hebt met je collega’s, beantwoord je via de mail en telefonisch vragen van bewoners.

Eind van de dag word je gebeld door een hovenier die in een straat staat waar bomen voor overlast zorgen. Je geeft instructies hoe de bomen gesnoeid moeten worden.

Voordat je naar huis gaat, maak je nog een inspectieronde in de wijk. Je bent de persoon die de kwaliteit van de schoonmaak-, groen- en onderhoudswerkzaamheden controleert.

Wil jij werken aan een sterke, veilige en schone buurt in Rotterdam?
“Fijn leven in buurten” is één van de 3 speerpunten van Woonstad Rotterdam. Dat betekent dat we, samen met bewoners en partners, zorgen voor een goede leefomgeving, veilige buurten en goede kwalitatieve woningen. Ook voldoende groen, goed contact met je buren en voorzieningen in de buurt zijn allemaal elementen die helpen om een buurt sterker te maken. Afdeling Buurtbeheer zet zich in voor de leefbaarheid en het woon- en leefklimaat voor onze bewoners. Voor ons team Buurtbeheer locatie Noord/Oost zijn we op zoek naar een nieuwe collega, omdat een collega met pensioen gaat. Dit is een functie waar je impact zichtbaar is in de stad!

Dit zijn de 7 leukste arbeidsvoorwaarden van Woonstad:
1. Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
2. Een salaris variërend van € 3.114,00 tot € 3.892,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring en opleiding (volgens schaal F CAO Woondiensten 2024);
3. Prima faciliteiten om thuis, op onze verschillende kantoorlocaties of in de wijk te kunnen werken;
4. De mogelijkheid tot kopen van extra verlofuren en een thuiswerkbudget van € 900,00 om je thuiswerkplek in te richten;
5. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: thuiswerk-, reiskosten-, NS Businesscard, fitnessvergoeding en een fietsplan;
6. Een goede pensioenvoorziening bij SPW;
7. Opleidingsbudget voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Als Medewerker Buurtbeheer herken jij jezelf in dit profiel.
Je hebt een heldere manier van communiceren en bent in staat om een lastige boodschap duidelijk over te brengen. Hiernaast ben je gericht op de samenwerking en toegankelijk. Je bent je ervan bewust dat je zowel in- als extern een verbindende rol hebt. Ook ben je empathisch en beschik je over voldoende mensenkennis. Je hebt oog voor de individuele bewoner en zijn/ haar sociale netwerk. Je hebt plezier in het werken met mensen en bent daarin wendbaar en geeft niet snel op.

Als Medewerker Buurtbeheer ben je creatief in oplossingen. Het werk en de organisatie vragen van je dat je doet wat nodig is, dit vraagt een open blik en creativiteit. Je bent zorgvuldig in het verwerken van de administratie, zoals het aanmaken van meldingen en werkbonnen in Wocas, het bewaken van de voortgang en zorg dragen voor de terugkoppeling aan het team. Ook durf je keuzes te maken en kan deze met overtuiging brengen.

Enthousiast? Begrijpen we helemaal!
Dan lezen wij graag jouw motivatiebrief en bijbehorend cv waar je enthousiasme van afstraalt. Klik op de sollicitatiebutton!

Is er sprake van een klik? Dan ontvang jij een aantrekkelijk aanbod per e-mail om bij ons te gaan werken!


Meer weten?
Fatima El Baroudi, Teamleider Buurtbeheer beantwoordt met plezier je vragen (06-15 18 74 57).

Dan nog even dit…
Woonstad Rotterdam is lid van 010 Inclusief, het Rotterdamse Platform tegen arbeidsmarktdiscriminatie. Samen met andere Rotterdamse organisaties, maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt. Wij willen graag dat onze medewerkers een afspiegeling zijn van de diversiteit en kleurrijkheid van de stad, qua achtergrond, leeftijd en talent.

PS. Geen kandidaat? Maar wel een uitzend- of detacheringsbureau? Dan hoef je niet op deze vacature te reageren.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Medewerker Buurtbeheer? Dan horen we graag van je!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

DUURZAAMHEID EXPERT: BORGING & BEHEERSING

Connex, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.900 - € 3.500 per maand
6 dagen geleden
DUURZAAMHEID EXPERT: BORGING & BEHEERSING Rotterdam | 32-40u Verantwoordelijkheid voor ons allergrootse kernwaarde: duurzaamheid Een fascinerende, dynamische en internationale markt gaat voor je open €2900,- / €3500,- & goede secundaire voorwaarden, zoals 30 vrije dagen We zoeken geen Duurzaamheid Expert, maar een echt groene-data-adept. Ben jij er klaar voor om al onze duurzame zaken in de keten te certificeren om...
Connex

Secretarieel Medewerker

Sedgwick, Rotterdam, Zuid-Holland
6 dagen geleden
Taking care of people is at the heart of everything we do, and we start by taking care of you, our valued colleague. A career at Sedgwick means experiencing our culture of caring. It means having flexibility and time for all the things that are important to you. It’s an opportunity to do something meaningful, each and every day. It’s...
Sedgwick

Thuiszorgplanner

Proud to be a planner, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 2.679 - € 3.824 per maand
1 week geleden
Wij zijn op zoek naar enthousiaste planners om ons team te versterken! Heb je hart voor de zorg én voor zorgplanning? Zie je uitdaging in steeds een nieuwe werkplek? Hou je van complexe puzzels, krijg je energie van afwisseling en kun je snel schakelen? Dan is werken als gedetacheerd planner iets voor jou! Hoe ziet het werken als gedetacheerde planner...
Proud to be a planner