Ambulant begeleider - Zoetermeer - 24 uur tot 28 uur per week

Gemiva-SVG Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zoetermeer, Zuid-Holland
Salaris: € 3.427 per maand
Contract type: Voltijd
Gemiva-SVG Groep
Intro van de functie

Hou jij van afwisseling? Kun je je goed inleven in een cliënt, de juiste signalen opvangen en denken vanuit mogelijkheden? Dan is deze baan bij de Ambulante Dienst Zoetermeer wat voor jou!

Bij de ambulante dienst Zoetermeer zoeken wij per 1 maart 2024 een ambulant begeleider voor 24-28 uur per week.

Wat ga je doen?

Als ambulant begeleider ondersteun je de persoonlijk begeleider bij het uitvoeren van de taken die zij hebben uitgezet voor de cliënt. Indien nodig overleg je wekelijks met de persoonlijk begeleider over jouw bevindingen bij de cliënt. De persoonlijk begeleider blijft eindverantwoordelijk voor de cliënt. Je werkt samen met de cliënt aan de doelen die hij of zij wil behalen en fungeert als spin in het web om de cliënt een zo fijn mogelijk zelfstandig leven te laten leiden. Eigen regie van de cliënt staat bij ons hoog in het vaandel.

De Ambulante Dienst Zoetermeer biedt ondersteuning aan mensen thuis in de regio Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Daarnaast organiseren we een administratief inloopspreekuur en een eetcafé waar onze cliënten elkaar in groepsverband kunnen ontmoeten. Voor de Ambulante Dienst Zoetermeer zijn wij op zoek naar iemand die naast het ambulante werk ook interesse heeft in het ondersteunen bij het inloopspreekuur of eetcafé.

De medewerkers van de Ambulante Dienst Zoetermeer ondersteunen mensen met een lichtverstandelijke beperking, lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel die zelfstandig wonen. Een deel van onze cliënten hebben ook psychiatrische en/of verslavingsproblematiek. De hulpvragen zijn zeer divers en liggen op psychisch, praktisch, financieel en sociaal gebied. Wij helpen de cliënt een zo zelfstandig moeilijk leven te leiden doormiddel van oplossingsgericht werken. Wij kijken naar wat wel kan en niet naar wat niet kan.
Wie ben jij en wat neem je mee?

Jij bent een van de stabiele factoren in het leven van mensen die om verschillende redenen ondersteuning nodig hebben. Je hebt humor, inzicht in de behoeften van mensen die dat om verschillende redenen niet meer goed kunnen aangeven of uitvoeren, je kunt relativeren en creatief omgaan met onverwachte situaties, durft beslissingen te nemen, kunt zelfstandig werken en vindt het niet erg om wekelijks na het voltooien van taken je administratie goed bij te houden. Je bent enthousiast over het bedenken en ondernemen van nieuwe dingen, flexibel en vindt het leuk om eens per maand op woensdagavond ons eetcafé voor cliënten op locatie te draaien.

Daarnaast heb jij een:
een relevante afgeronde MBO 3 opleiding;

minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en ervaring met onze doelgroep.

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Wat bieden wij?
een warm welkom in een gezellig team;
afwisseling, een uiteenlopende doelgroep om voor te werken: geen dag is hetzelfde;
veel ruimte voor eigen inbreng, veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen
een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling;
8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg, FG 35 met een maximum van € 3427,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
het kopen van extra verlof, een bruto-netto regelingen voor de aankoop van een fiets, tablet, sportabonnement etc.;
de mogelijkheid om een deel van de vakantietoeslag of de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra verlofuren;
de mogelijkheid om een (bruto) deel van de eindejaarsuitkering uit te ruilen voor extra (netto) reiskostenvergoeding;
een goed pensioen via pensioenfonds PFZW.
Werken bij Gemiva

Werk je bij Gemiva, dan maak je het verschil voor en mét mensen met een beperking. Op basis van vertrouwen krijg je veel professionele vrijheid en mogelijkheden om te werken aan je eigen ontwikkeling. Gemiva-medewerkers zeggen: “Je doet er toe en krijgt volop de ruimte aan de slag te gaan met jouw goede ideeën om de zorg aan onze cliënten nog beter te maken.”

Bij Gemiva werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande? Wij zijn benieuwd naar jou en jouw cv en zien je motivatie graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt bellen of mailen naar recruiter Priscilla den Hoed

Mail: [email protected]
Tel: Priscilla: 06- 21957061

Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

(Plaatsvervangend) teamhoofd Juridische Zaken

AIVD, Zoetermeer, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving De afdeling Juridische Zaken (JZ) van de AIVD is op zoek naar een plaatsvervangend afdelingshoofd dat kennis van het Nederlands recht én sterke leiderschapskwaliteiten in huis heeft. Heb jij ervaring op beide vlakken en vind je het leuk om onze club van ervaren professionals in een productieve en informele sfeer te helpen om het maximale uit het team te...
AIVD

MAC Cosmetics - Beauty Advisor - Zoetermeer Douglas-Driekant (24u)

The Estée Lauder Companies, Zoetermeer, Zuid-Holland
2 weken geleden
“M·A·C is the world’s leading professional makeup authority supporting people of All Ages, All Races and All Genders. At M·A·C we are a proud community of professional makeup artists giving everyone their moment to shine with make-up as the expression of personal style, emotions and ideas.” Als één van onze getalenteerde MAC Cosmetics Beauty Advisors, zal je voortdurend de verwachtingen...
The Estée Lauder Companies

Business Controller

Stedelink, Zoetermeer, Zuid-Holland
€ 6.493 per maand
2 weken geleden
We bieden 24 vakantiedagen Een opleidingsbudget van je afdeling én een persoonlijk ontwikkelbudget €4.804 tot €6.493 p/m (schaal K) Een goed pensioen en we betalen mee aan de kosten van je zorgverzekering Een eindejaarsuitkering 2% van je bruto jaarsalaris We vragen 3 jaar werkervaring HBO werk- en denkniveau Waarom Stedelink? Je maakt het verschil voor onze huurders Hybride werken: thuis,...
Stedelink