Managementassistent

ROC Mondriaan


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.449 - € 3.623 per maand
Contract type: Voltijd
ROC Mondriaan
Samen met onze studenten en docenten bouwen we aan de samenleving van morgen. Daar zijn we trots op! Als Managementassistent (1fte) draag je hieraan bij. Vanaf onze locatie op de Vaz Diasdreef in Den Haag:
 • houd je de agenda van de (adjunct)schooldirecteur bij en beoordelen urgentie, gevoeligheid en prioriteit;
 • stel je zelfstandig brieven en verslagen op en handel je telefonische en schriftelijke verzoeken om informatie af;
 • signaleer je knelpunten in de administratieve ondersteuning en doe je verbetersuggesties;
 • bewaak en ondersteun je de voortgang en planning van overeengekomen acties m.b.t. bijv. diverse HR onderwerpen (gesprekkencyclus, verzuimprocedure, W&S-trajecten etc.
Onderwijs voor de toekomst maken we samen. Voor jouw inzet als Managementassistent kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden (o.b.v. een 37-urige werkweek = fulltime):
 • een tijdelijke aanstelling i.v.m. zwangerschapsverlof;
 • de gewenste startdatum is 13 mei 2024 t/m 1 februari 2025;
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.449,- en € 3.623,- (schaal 7). Doorgroeimogelijkheden naar schaal 8 (een bruto maandsalaris tussen € 2.740,- en € 4.069,-) is afhankelijk van (werk)ervaring, opleiding en competenties;
 • een werkgeversbijdrage ziektekostenverzekering;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 30 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling);
 • afhankelijk van de functie een laptop en/of mobiele telefoon in bruikleen.
We zijn de grootste opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in regio Haaglanden zo'n 260 opleidingen, ruim 18.500 mbo-studenten en 6.000 cursisten educatie en studenten volwassenonderwijs. Mondriaan leidt zijn studenten op tot vakmensen: goed voorbereid op een vervolgopleiding en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast draagt Mondriaan bij aan de ontwikkeling van zijn studenten tot verantwoordelijke burgers. Zo vinden onze studenten een waardevolle plek in de maatschappij en dragen ze bij aan de economische en sociale groei van de regio. Naast opleider zijn we een stabiele en betrokken werkgever voor circa 2.400 collega’s. Elke collega brengt een eigen achtergrond en talent mee. Met elkaar bereiden we studenten voor op de arbeidsmarkt van morgen.


Binnen ROC Mondriaan vind jij jouw plek bij de School for Business & Law. Een school waar we weten te innoveren om werkveld en onderwijs nog dichter bij elkaar te brengen gebruik makend van gedigitaliseerde onderwijsprogramma’s. Waar studenten succesvol doorstromen naar het werkveld of naar het hbo. Waar we als team de mens centraal zetten en pedagogisch en didactisch de lat hoog leggen.

Als managementassistent ben jij de spin in het web en sta je stevig in je schoenen. Je bent flexibel en neemt initiatief om op te pakken wat je ziet liggen en kan uiteenlopende zaken zelfstandig organiseren en regelen. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden achter onze schermen. Je beschikt over:
 • minimaal een afgeronde relevante mbo opleiding, niveau 4;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • minstens 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • vaktechnische kennis van administratieve procedures en de administratieve organisatie.
Daarnaast:
 • hanteer je een pragmatische, proactieve en oplossingsgerichte instelling. Je zoekt naar de mogelijkheden;
 • heb je een dienstverlenende instelling;
 • ben je integer, oprecht, daadkrachtig en vooral mens en klantgericht;
 • ben je administratief en communicatief sterk en beschik je over goede digitale vaardigheden.
Wil jij het verschil maken voor onze studenten? Reageer dan vóór 25 februari 2024 daarna is de vacature gesloten. Ook goed om te weten:
 • vragen over de vacature kun je stellen aan Rikki El Quandil, Management assistent, bereikbaar per mail; [email protected];
 • het eerste kennismakingsgesprek vindt in de week van 26 februari 2024 plaats;
 • we vragen een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
 • de vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Basispsycholoog eetstoornissen

Forta, Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
2 dagen geleden
Ben jij een ervaren basispsycholoog en word je enthousiast van werken zonder protocollen en het creatief zoeken naar de juiste ingang voor behandeling? Werk je graag samen in een multidisciplinair team om het verschil te maken in de behandeling van complexe problematiek? Wij zoeken therapeuten die net als wij geloven in een benadering waarin professionele nabijheid, gelijkwaardigheid en zorg vanuit...
Forta

Financieel beleidsmedewerker Langdurige Zorg

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Ruim 300.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een psychische stoornis hebben goede langdurige zorg nodig. De langdurige zorg is een bijzondere sector. Het gaat bijna altijd om complexe vraagstukken, met grote financiële gevolgen, voor de rijksoverheid, zorgaanbieders en inwoners. Beslissingen in de langdurige zorg hebben een grote impact op het leven van diegenen die langdurige zorg nodig hebben. De...
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Beleidsmedewerker domein samenwerken CIO Rijk IDenV

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Functieomschrijving Ben jij iemand die invloed wil hebben op hoe de Rijksoverheid klaar staat voor digitalisering? Dan moet je zeker reageren! Bij CIO Rijk zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste beleidsmedewerker die op zoek is naar een uitdagende en afwisselende functie. Bij ons kun je leren en direct het geleerde toepassen. De directie CIO Rijk en daarbinnen...
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)