Adviseur masterdata

Universiteit Utrecht


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 4.332 - € 5.929 per maand
Contract type: Voltijd
Universiteit Utrecht

Als adviseur masterdata is elke werkdag uniek. Jij bent namelijk de brug tussen systemen aan de ene kant en de financiële informatiebehoeften aan de andere kant.

Wat ga je doen?

Met jouw advies en monitoring over het juiste gebruik van de stamgegevens waarborg je de continuïteit van interne en externe rapportages. Je werkt nauw samen met diverse faculteiten en diensten, variërend van Diergeneeskunde tot Sociale Wetenschappen. Het is een nieuwe functie die je deels zelf kunt vormgeven, maar de taken bestaan in ieder geval uit het volgende:

 • Je adviseert proactief bij aanvragen voor nieuwe stamgegevens of wijzigingen waarbij je actief meedenkt over de informatiebehoefte van de aanvrager.
 • Je adviseert over vraagstukken in de inrichting van (project)administraties.
 • Je bewaakt de afspraken die we hebben gemaakt over de inrichting van de administratie. Als hier aanleiding toe blijkt, dan pas je het toetsingskader aan aan gebruikerswensen of wet- en regelgeving.
 • Je verzorgt regelmatig kennissessies en trainingen over het juiste gebruik van het SAP-systeem.
 • Je monitort m.b.v. online tooling de doorlooptijd van aanvraagprocedures en voert verbeteringen door.
 • Je neemt deel aan diverse projecten rondom financieel beheer, planning en control, financiële informatievoorziening en bedrijfsvoering.

Wat breng je mee?

We zoeken een oplossingsgerichte adviseur met ervaring in effectief adviseren over financiële processen. Verder breng je het volgende mee:

 • hbo- werk- en -denkniveau;
 • minimaal vijf jaar ervaring in financiële bedrijfsvoering processen en AO/IB;
 • kennis van ERP-systemen, kennis van SAP is een pre;
 • goede communicatievaardigheden en om kunnen gaan met verschillende belangen;
 • overzicht bewaren waar details belangrijk kunnen zijn.

Wat bieden wij?

Wij bieden:

 • een functie voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • een werkweek van 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 4.332,- tot maximaal € 5.929,- bij een fulltime dienstverband (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten);
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Over ons

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Robert Buizer (kwartiermaker masterdatamanagement) via [email protected].

Wij verzorgen zelf de werving voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie

Als Universiteit Utrecht willen we een thuis zijn voor iedereen. We waarderen medewerkers met diverse achtergronden, perspectieven en identiteiten, onder andere op het gebied van culturele, religieuze of etnische achtergrond, gender, seksuele oriëntatie, functiebeperking of leeftijd. We streven naar een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen kan floreren en waaraan iedereen kan bijdragen.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Juridisch Adviseur, 32-36 uur/week, vaste baan

M Consulting, Utrecht, Utrecht
€ 3.663 - € 4.945 per maand
1 week geleden
Onze opdrachtgever is een maatschappelijk betrokken, juridisch dienstverlener die haar diensten aanbiedt aan mensen die juridische hulp nodig hebben maar het veelal niet zelf kunnen regelen. De organisatie groeit. Hierdoor is er behoefte aan meerdere Juridisch Adviseurs voor het kantoor Utrecht. Jij bent het gezicht van de organisatie; de jurist die mensen de weg wijst naar een rechtvaardige oplossing. En...
M Consulting

Teamleider

kruidvat, Utrecht, Utrecht
2 weken geleden
Dit ga je doenBen jij een geboren leider en klaar voor een volgende stap in je retailcarrière? Dan is Kruidvat dé plek waar jij jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en leidinggevende skills kunt inzetten en ontwikkelen. In een Kruidvatwinkel is altijd iets te doen. Gelukkig maar, want als teamleider krijg je van die dynamiek en veelzijdigheid aan taken en werkzaamheden juist...
kruidvat

Medewerker HR & Salarisadministratie

Brink's Incorporated, Utrecht, Utrecht
€ 3.227 - € 4.000 per maand
2 weken geleden
Utrecht HR Hoofdkantoor 40 uur Heb je ervaring met salarisadministratie en wil je je bezig houden met verschillende kanten van personeelsadministratie? Zoek je naar een functie waarin je bezig kunt zijn met het verbeteren van processen en houd je ervan om verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben jij onze Medewerker HR & Salarisadministratie! Jouw verantwoordelijkheden Als Medewerker HR & Salarisadministratie ondersteun...
Brink's Incorporated