Pedagogisch expert

Kindergarden


Datum: 2 weken geleden
Stad: Den Haag, Zuid-Holland
Salaris: € 2.818 - € 3.762 per maand
Contract type: Voltijd
Kindergarden

Jij bent een voorbeeld en coach op het gebied van positief opvoeden. Jouw passie voor kinderen en hun ontwikkeling is wat jou drijft in een baan als Pedagogisch expert. Je weet nu eenmaal wat er speelt en hebt daar contact over met de kinderen, collega’s en ouders.

Kindergarden Bezuidenhoutseweg

Ons kinderdagverblijf aan de bekende Bezuidenhoutse weg ligt in een groene, bosrijke omgeving, de achtertuin grenst zelfs aan het Haagse Bos. Op onze kleinschalige vestiging draait alles om de zorg, aandacht en ontwikkeling van de kindjes. We hebben een fijne, grote tuin met dito zandbak.

Bezuidenhoutseweg 92-94, Den Haag

Een inspirerende (werk)plek voor jou en de kinderen

Als pedagogisch expert ben jij werkzaam op de groep en ben jij naast je rol als pedagogisch medewerker samen met de vestigingsmanager verantwoordelijk voor de pedagogische kwaliteit van de hele vestiging. In jouw rol zie je er op toe dat iedereen werkt vanuit de pedagogische visie van Kindergarden en dat elke ruimte leerrijk en uitdagend is ingericht voor de kinderen. Als Pedagogisch expert ben je goed zichtbaar en vervul je een voorbeeldrol: je weet wat er speelt op alle groepen en hebt intensief contact met kinderen, collega’s en ouders over ons pedagogische programma Wereldwijs.

Wat bieden we jou?

 • Salaris
  Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang; schaal 7 (€ 2.693 - € 3.512) afhankelijk van opleiding en werkervaring. Wanneer je de eindtrede hebt bereikt groei je altijd eenmalig door naar schaal 8 (€ 2.899 - € 3.869). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering.
 • Ontwikkeling
  Wij hebben onze eigen Kindergarden Academie waarmee we investeren in jouw ontwikkeling.
 • Korting op kinderopvang
  Bij ons betaal je voor de opvang van je eigen kind(eren) bij een van onze vestigingen het maximale uurtarief dat je vergoed krijgt via de kinderopvang toeslag (KOT). Jouw korting is dus het verschil tussen het uurtarief van de vestiging waar je je kind(eren) naar toe brengt en het maximale kinderopvang toeslag uurtarief (KOT).
 • Contract
  Een contract voor 12 maanden, daarna krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Vakantiedagen
  Jaarlijks 210 verlofuren (op basis van 36 uur per week).
 • Reiskostenvergoeding
  We vergoeden je reiskosten voor het OV volledig. Als je met de auto komt (ongeacht de reisafstand) bedraagt dit 21 cent per kilometer.
 • Uniek pedagogisch programma
  Werken met pedagogisch programma wereldwijs. Dit geeft je de rust, het vertrouwen en duidelijke handvatten om je werk te doen.
 • Fijne werkomgeving
  Een inspirerende en professionele werkomgeving op de mooiste locaties, waar we veel aandacht geven aan licht, rust en ruimte.

Jij bent onze grootste kracht

 • Je hebt een (pedagogische) opleiding afgerond
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en senioriteit door je relevante werkervaring
 • Je hebt pedagogische kennis, specifiek over de ontwikkelingsfases van een kind
 • Je hebt naast het groepsproces oog voor de individuele behoeftes van een kind en sluit daar respectvol op aan
 • Je bent in staat om constructieve feedback en begeleiding te bieden door jouw overtuigingskracht te combineren met coachende vaardigheden
 • Je hebt kennis van groepsdynamica processen
 • Je communiceert gemakkelijk met ouders, kinderen en collega’s
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed
 • Je bent in het bezit van een VOG voor de Kinderopvang of we kunnen zonder bezwaar een VOG voor je aanvragen

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Manager Internationaal en Cultuur

Rijksvastgoedbedrijf (RVB), Den Haag, Zuid-Holland
1 uur geleden
Functieomschrijving Het Rijksvastgoedbedrijf voorziet in huisvesting voor Internationale en Culturele organisaties. Deze organisaties staan voor grote maatschappelijke opgaven zoals bijvoorbeeld het bestrijden van grensoverschrijdende criminaliteit of het borgen van cultureel erfgoed. Voor een flinke uitbreiding van de huisvestingsbehoeften zijn diverse projecten opgestart binnen de sectie Internationaal en Cultuur. Als manager geef jij leiding aan ongeveer twintig projectmanagers en projectassistenten van...
Rijksvastgoedbedrijf (RVB)

Verkoopmedewerker/ Sales Associate (14 hours)

Ray-Ban, Den Haag, Zuid-Holland
4 uur geleden
Ray-Ban is all about creating high-quality, on-trend (sun)glasses that are both stylish and functional while promoting a timeless sense of fashion and individuality. If you’re passionate about eyewear and believe in a high-service approach, we’re looking for someone just like you. Ray-Ban is the leader in sun and prescription eyewear for generations, from its debut in 1937 with the now-iconic...
Ray-Ban

Mobiliteitsadviseur (ZZP)

Yacht, Den Haag, Zuid-Holland
1 week geleden
Bedrijfsomschrijving De afdeling Mobiliteit bestaat uit ca 100 fte en is onderdeel van de portefeuille Economie, Mobiliteit en Ruimte binnen de Dienst Stedelijke Ontwikkeling. De afdeling Mobiliteit draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van Den Haag en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag (MRDH). Wij dragen ertoe bij dat de stad en regio ruimtelijk- economische kan doorgroeien, dat sociale inclusie wordt versterkt...
Yacht