IT Business analist

Yacht


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 5.500 per maand
Contract type: Voltijd
Yacht
Bedrijfsomschrijving


Bij Yacht geloven we in professionele begeleiding en ondersteuning tijdens jouw opdrachten, zodat je het beste uit je carrière kunt halen. Onze focus ligt op het welzijn van onze medewerkers en het bieden van uitdagende projecten. Met kantoren in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven, is er altijd een locatie in de buurt om samen te werken met collega's. Je hebt de vrijheid om te werken bij onze opdrachtgevers of vanuit huis, zodat je de perfecte balans kunt vinden tussen werk en privé.


Bij Yacht hebben we meer dan 180 IT-professionals in dienst, verdeeld over vier verschillende teams, met als expertises: Agile, Business & IT, Data en Development. We vormen een hechte groep en benutten ons uitgebreide netwerk om elkaar te ondersteunen. Samen organiseren we diverse activiteiten, van leuke evenementen tot boeiende kennisdelingssessies.


Wij nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons deskundige en verbindende team bij Yacht. Samen werken we aan een betekenisvolle toekomst. Solliciteer vandaag en ontdek de mogelijkheden die Yacht jou te bieden heeft!

Functieomschrijving


Haal jij energie uit het opstellen van hoogwaardige analyses en voorstellen, die ook strategisch en financieel goed in elkaar zitten? Zet jij graag jouw expertise als als business analist in bij verschillende organisaties? En ben jij op zoek naar een baan waarbij je wordt uitgedaagd en wordt gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen? Dan is het werken bij Yacht iets voor jou!


Als je als business analist bij Yacht komt werken, dan kom je terecht in een hechte groep van IT professionals. Je werkt aan opdrachten bij onze opdrachtgevers zoals Philips, ASML, UWV, Belastingdienst, diverse gemeenten, KLM, Heineken en nog veel meer. Door ons grote netwerk kun je bijna bij elke interessante organisatie aan de slag. De keuze is dus aan jou! Een opdracht duurt gemiddeld 6 maanden tot maximaal 2 jaar. Is de opdracht succesvol afgerond? Dan begeleiden wij jou naar (en tijdens) jouw volgende uitdaging bij een andere opdrachtgever van Yacht.


Bij Yacht hebben wij meerdere IT professionals in dienst waar je mee kunt sparren en jezelf kunt ontwikkelen. Zo kun jij bijvoorbeeld kosteloos deelnemen aan ons Expert Track opleidingsprogramma, waarbij je samen met collega's (business analisten en informatie analisten) relevante opleidingen behaalt, zoals Scrum master PSM-1, BCS Practitioner, Archimate 1 & 2, TOGAF 1 & 2.


QUOTE VAN EEN Track deelnemer:

"In de dagelijkse praktijk ben jij verantwoordelijk voor het functioneren en optimaliseren van de informatiestromen bij onze opdrachtgevers. Vanwege de constante verandering in de behoefte van de gebruikers, het management en andere stakeholders zijn de informatiestromen, applicaties en systemen constant in beweging. Door jouw communicatieve skills weet jij goed in kaart te brengen wat de wensen en de behoeftes van de gebruikers zijn én kun jij de vertaalslag maken naar IT. Door je interesse in mensen, techniek en processen kun jij optimaal schakelen met zowel de business als IT."

Functie-eisen


Het definiëren van requirements, het analyseren en modelleren van bedrijfsprocessen en een grondige kennis van het business domein IT is jouw basis. Je weet concrete veranderingen en verbeteringen van bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers te realiseren. Verder verwachten we dat je aan de volgende criteria voldoet:

 • Je hebt een hbo of wo diploma, bij voorkeur in een relevante richting
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van relevante certificeringen óf bereid om deze te behalen via Yacht
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring tussen de business en IT (als bijvoorbeeld functioneel beheerder óf natuurlijk business analist)
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend


Arbeidsvoorwaarden
 • Een competitief startsalaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring, variërend van minimaal €4.250,- tot maximaal €5.500,- bruto per maand
 • Een aantrekkelijke bonusregeling of een dertiende maandsalaris
 • Een vaste onkostenvergoeding van €25,- netto per maand
 • Een budget van €750,- om jouw thuiswerkplek in te richten
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd
 • Een uitstekende mobiliteitsvergoeding
 • Talloze mogelijkheden voor kosteloze opleidingen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen, inclusief ons Expert Track-programma, waarin je samen met 14 andere professionals expert wordt in je vakgebied
 • Inspirerende bijeenkomsten met het team om kennis en ervaring te delen
 • Flexibiliteit in werklocatie, inclusief de mogelijkheid om te werken op ons kantoor, vanuit huis of bij de klant
 • 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld
 • Diverse andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling en korting bij onze klanten, zoals bv. 5% korting bij bol.com

Higher education, master degree
3 - 5 years

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Locatiemanager kinderopvang | Rotterdam Centrum

Ik werk aan de toekomst, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.028 - € 4.991 per maand
6 uur geleden
Locatiemanager kinderopvang | Rotterdam Centrum Standplaats: Rotterdam Centrum Aantal uur per week: 28 uur (4 dagen) Heb je een groot hart voor kinderen en je collega’s? Sta jij voor kansengelijkheid en wil je graag werken in een kleurrijke omgeving? Wil je je inzetten voor een plek waar ook kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben tot hun recht komen?...
Ik werk aan de toekomst

Verladingsoperator in de omgeving van Hoek van Holland

Pro industry, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.000 - € 3.500 per maand
5 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar toppers die de functie van Verladingsoperator kunnen vervullen. Jij kent het verladingsproces als geen ander. Of het nu gaat om lichters, wagons, schepen of tankers, jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Tijdens jouw dienst als verladingsoperator ben jij verantwoordelijk voor het gehele terrein waar de verlading plaatsvindt. Op het terrein zijn ook installaties aanwezig...
Pro industry

Horecamanager regio Rotterdam

Albron, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
De functie Als Overkoepelend Locatiemanager bij Albron ben je een onmisbare schakel in een specifieke Regio om samen met de Regio manager de Albron doelstellingen van tevreden medewerkers, tevreden gasten en tevreden opdrachtgevers waar te maken. Jouw vakmanschap en inzet vanuit de kernwaarden gastvrij, betrokken, durf en vertrouwen vormen de basis om waardevolle momenten te creëren. Specialisatie in verschillende takenpakketten,...
Albron