Helpende niveau 2

Zorgwerk


Datum: 1 week geleden
Stad: Diemen, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Zorgwerk
Je zoekt flexibel werk als Helpende niveau 2 (in loondienst of als zzp'er) in Diemen en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in bij Zorgwerk.

Diverse leuke organisaties, o.a. op het gebied van V&V-huizen in Diemen (en regio Amstelland, Noord-Holland) waar je via Zorgwerk flexibel kan werken als Helpende niveau 2 (in loondienst of als zzp'er).

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 in Diemen en regio Amstelland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Psychogeriatrie.

Met de app die werkt, heb je op elk moment toegang tot leuke diensten en opdrachten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

Als Helpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven van zorgbehoevenden. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouw cliënt zijn of haar dag goed begint en/of deze in de avond prettig afsluit. Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil.

Je takenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliënten bij verschillende dagelijkse activiteiten. Dit kan betekenen dat je ze helpt zichzelf te wassen, aan te kleden en het eventueel assisteert bij het aantrekken van steunkousen. Daarnaast zorg je ervoor dat de cliënt zijn of haar medicatie tijdig toegediend krijgt.

In de zorg draait alles om mensenwerk. Het is dan ook enorm belangrijk dat je je in kunt leven in de situatie van een cliënt. Kun jij goed luisteren en vind je het leuk om een gezellig praatje te maken tijdens de verzorgende werkzaamheden? Dan zorgen jouw warmte, oprechte interesse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënt helemaal op zijn of haar gemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in een verpleeg- en verzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s. Kies je voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route bij jou in de buurt.

Ben je enthousiast geworden om als Helpende niveau 2 aan het werk te gaan in Diemen e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Welkom! Schrijf jezelf veilig online in.

» Je hebt een afgeronde opleiding helpende niveau 2.
» Een afgeronde medicatiemodule is een pré.
» Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).
» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
» Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.
» Je bent communicatief vaardig.
» Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. » Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.
» Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
» Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen.
» Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.
» Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.

» Je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie.

» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

» Je kan werken als zzp'er of in loondienst bij Zorgwerk, switchen kan op elk moment.

» Goed salaris in loondienst, als zzp'er bepaal je jouw eigen uurtarief.

» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

» Innovatieve organisatie: je regelt alles met de app die wél werkt.

Spreekt deze functie je aan en voldoe je aan onze functie-eisen? Dan maken wij graag kennis met je!

Start de online inschrijving door op de sollicitatieknop te tikken. Het gebruiksvriendelijke inschrijfformulier rond je binnen 8 minuten af.

Bekijk het helpcenter voor meer informatie en alle antwoorden op je vragen: https://goo.gl/n7Q8eY

Werken in de zorg en welzijn via Zorgwerk: een goede keuze!

Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar je werkt, hoe vaak je werkt en wanneer je werkt.

De overzichtelijke app die werk, geeft jou de flexibiliteit en vrijheid die je zoekt. Je plant jezelf snel en eenvoudig in op diensten en opdrachten (detachering of zzp) bij de leukste opdrachtgevers in jouw regio.

Bij Zorgwerk heb je geen gedoe, beloofd! Je kan werken in loondienst (wekelijks wordt je salaris gestort) of werken als zzp'er (je bepaalt je eigen uurtarief).

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Administratief Medewerker bij ABN AMRO

Unique Amsterdam, Diemen, Noord-Holland
€ 16 - € 17 per uur
1 dag geleden
Wat we bieden Een opdracht bij ABN AMRO met een tijdelijk dienstverband van minimaal 6 maanden met kans op verlenging; Voor de functie customer support geldt een bruto uurloon vanaf 16 euro per uur Een fulltime (24-40 urige) werkweek bij ABN AMRO; Volledige reiskostenvergoeding voor het OV of €0,22 per km met een maximum van 80 km per dag; Internetvergoeding...
Unique Amsterdam

Medewerker datamanagement (36 uur per week)

Zorginstituut Nederland, Diemen, Noord-Holland
€ 3.165,83 - € 4.440,57 per maand
2 weken geleden
Medewerker datamanagement Fondsen & Informatiemanagement, Datamanagement Zorginstituut Nederland VAN GOEDE ZORG VERZEKERD Wij zoeken een medewerker datamanagement Het team Data & Zorgfinanciering zoekt een nieuwe collega! Ben jij nauwkeurig, werk je gestructureerd en ben je communicatief sterk? Vind je het belangrijk om werk te doen waarmee je een bijdrage levert aan het verbeteren van de informatievoorziening in de gezondheidszorg en...
Zorginstituut Nederland