Expeditiemedewerker 2-ploegen

Pro industry


Datum: 2 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Salaris: € 2.800 - € 3.200 per maand
Contract type: Voltijd
Pro industry

Ben je iemand die graag verantwoordelijkheid draagt en op zoek is naar een functie waarin dit mogelijk is? Dan is dit jouw kans! Bij een toonaangevende speler in de regio Eindhoven, tevens het snelst groeiende foodbedrijf binnen de regio, zoeken we een teamleider voor de expeditie. Je zult verantwoordelijk zijn voor het gehele expeditieproces, inclusief het ontvangen van producten, het verwerken van orders in een systeem en het laden van uitgaande vrachtwagens, samen met je collega's. In een dynamische omgeving met een tweeploegenrooster en een bedrijfscultuur waar persoonlijke aandacht centraal staat, kun je jezelf ontwikkelen en groeien, terwijl je een goed salaris verdient. Ben je geïnteresseerd in deze kans? Lees snel verder om te ontdekken hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen!

Samen met je collega's werk je efficiënt om de uitgaande goederen te verwerken. Maar met deze gevarieerde functie verricht je nog veel meer, zoals:

 • Orders invoeren in het systeem.
 • Communiceren met vrachtwagenchauffeurs.
 • Verplaatsen en gereedmaken van orders, producten en grondstoffen.
 • Laden en lossen van vrachtwagens met behulp van een EPT.
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele expeditieproces, samen met je collega's.

Dankzij jouw enthousiasme en energie verloopt de expeditieafdeling soepel, mede dankzij jouw kennis en toewijding. Onze ideale expeditiemedewerker heeft daarnaast:

 • Een mbo-werk- en denkniveau.
 • Basiskennis van zowel Nederlands als Engels.
 • Een energieke houding en een oplossingsgerichte instelling.
 • Enige ervaring in de logistiek is een pluspunt.

Ben je op zoek naar een werkplek voor de lange termijn? Zoek dan niet verder! Binnen ons familiebedrijf staan we open voor jouw inbreng en wordt jouw harde werk beloond met een aantrekkelijk salaris. En er is meer:

 • Een goed startsalaris tussen € 2.800,- en € 3.200,- bruto per maand.
 • Een verantwoordelijke functie in een tweeploegenrooster.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Reiskostenvergoeding volgens de cao.
 • Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vast contract.

Bij ons bedrijf vind je niet alleen kansen voor zelfontwikkeling en doorgroei, maar ook een aantrekkelijk startsalaris. Solliciteer snel door op de knop te klikken of bel ons op 040-2182020. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] en we nemen spoedig contact met je op!


Mbo-niveau 1
Geen ervaring vereist

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Glaszetter

Faber Personeelsdiensten, Eindhoven, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Wat jij doet Als ervaren glaszetter draag je de verantwoordelijkheid voor het monteren en afkitten van verschillende soorten glas. Tussen de werkzaamheden door is er ruimte voor een gezellige lach met collega's, maar de focus ligt voornamelijk op hard werken om de taken snel en nauwkeurig af te ronden. Wat wij bieden Samen met jou kijken we naar een passend...
Faber Personeelsdiensten

SOFTWARE MIGRATION ARCHITECT

TMC, Eindhoven, Noord-Brabant
3 dagen geleden
Eindhoven TMC is truly unique thanks to our Employeneurship model. A direct permanent contract, individual profit sharing, support with a one-on-one coach and trainings designed to help you develop your entrepreneurial skills! Does this sound interesting to you then check out the vacancy below for one of the ongoing projects at our Key client: | Your challenges? Introduction to the...
TMC

Barista

Eindhoven Airport, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 13,39 per uur
1 week geleden
Gek op Starbucks, klantgericht, positief en leergierig? Dan bezit jij de ideale ingrediënten om ons team te komen versterken. Jouw persoonlijke ingrediënten in combinatie met onze Frappuccino’s, Lattes, Lemonades etc, dat kan niet anders dan de beste match zijn! Het allerbeste voor onze gasten, dat is wat wij willen en waar jij deel van uit kunt maken. Een mooie review...
Eindhoven Airport