Junior Sales Medewerker

Detron Zetacom Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Raamsdonksveer, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Detron Zetacom Groep

Wil je alles leren over telecom en IT-diensten en ben je commercieel? Werk je graag in een jong, gezellig team en heb je de ambitie om door te groeien naar de functie accountmanager? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Op onze vestiging in Raamsdonksveer werken ongeveer 65 medewerkers, variërend van magazijnmedewerkers tot accountmanagers. We houden ons bezig met alles op het gebied van telefonie en de digitale werkplek. Wat typeert onze vestiging? De gemoedelijkheid en de Brabantse gezelligheid! We organiseren van alles waar je aan deel kunt nemen, zoals de gezellige vrijdagmiddagborrel, Formule 1 kijken, bingo, karten en de jaarlijkse barbecue. Want ook dat is werken bij Detron.


Aan de slag als Junior Sales Medewerker

Naast sfeer, gezelligheid en feestjes wordt er vooral gewerkt bij Detron. En hard ook! Je bent verantwoordelijk voor klanten tot ongeveer 20 medewerkers. Deze adviseer je op het gebied van mobiele en hosted telefonie, IT (digitale werkplek) en alle bijbehorende hardware. Je genereert nieuwe verkoopkansen door potentiële klanten actief te benaderen (acquisitie). Je onderhoudt nauw contact met bestaande klanten, stelt offertes en orderbevestigingen op en je zorgt voor een tijdige levering. Ook verleen je service en los je klachten op. Wanneer nodig ondersteun je de accountmanagers buitendienst bij het bedienen van de grotere MKB- en corporate klanten.


Wat neem jij mee?

Je hebt mbo werk- en denkniveau en interesse of ervaring in de telecombranche. Het is top als je al wat administratieve of commerciële ervaring hebt. Je maakt snel contact met mensen en vindt het heerlijk om met targets te werken. Je houdt van aanpakken, zaken uitzoeken en je pakt zelfstandig taken op. Een goed gevoel voor humor waarderen wij ook enorm!


What’s in it for me?

Het begint met een concurrerend salaris met uiteraard een bonusregeling. Je hebt de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten: een laptop, headphone en smartphone (Samsung of Iphone). Iedere dag staat er tegen een kleine vergoeding een lunch voor je klaar. Je hebt de vrijheid om zoveel mogelijk vakantie op te nemen als jij nodig acht. Hybride werken is ook mogelijk, hier krijg je een thuiswerkvergoeding voor. Zeker zo belangrijk zijn onze borrels, uitjes en goede werksfeer. In deze rol leer je veel en bieden wij je de kans om je te ontwikkelen naar de functie accountmanager buitendienst.


Nog even over ons..

Ons Salesteam bestaat uit 10 Sales mannen en vrouwen en 2 presales collega’s (die ons op technische vlak ondersteunen) in de leeftijd 22-58 jaar. Een aantal van ons werkt al jarenlang bij Detron. We hebben het leuk met elkaar en zijn altijd bereid elkaar te helpen.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider Logistiek

Holmatro, Raamsdonksveer, Noord-Brabant
2 weken geleden
40 UUR | HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT | € 3.609 - € 5.917 Jij weet als inspirerende leider hoe je een team motiveert en leidt. Je bent gedreven en resultaatgericht om samen met je team onze kwalitatief hoogwaardige producten tijdig en op de juiste plaats te leveren. Als Teamleider Logistiek speel je een cruciale rol in het waarborgen van een vloeiend...
Holmatro

Sales Manager Rescue Equipment

Holmatro, Raamsdonksveer, Noord-Brabant
2 weken geleden
40 UUR | HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT | € 4.600 - € 6.500 Combineer jouw commerciële skills, jouw passie voor techniek en jouw internationale mindset om Holmatro's belangrijke Rescue dealernetwerk nóg succesvoller te maken. Word jij blij van commercie maar gaat je hart óók sneller kloppen van techniek? Dan ben je bij Holmatro aan het juiste adres. Als Sales Manager ben...
Holmatro

Operator / Productiemedewerker

NoseForTalent, Raamsdonksveer, Noord-Brabant
€ 2.700 per maand
3 weken geleden
Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin inzet en talent echt beloond wordt en niet wordt gekeken naar je ervaring. Beschik je over technisch inzicht en de drive om het beste uit jezelf te halen? Wil jij snel kunnen doorgroeien van productiemedewerker naar operator en jouw opleiding via jouw nieuwe werkgever behalen? Lees dan hier verder hoe dit mogelijk wordt:...
NoseForTalent