Rangeerder

Wolfram Chain


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zaandam, Noord-Holland
Salaris: € 2.700 - € 3.200 per maand
Contract type: Voltijd
Wolfram Chain
Word rangeerder en draag bij aan het succes van een van de meest prominente werkgevers in het land. Verdien tot € 3.200,- bruto per maand!
In het hart van een bruisende stad aan de oevers van het Noordzeekanaal bevindt zich een toonaangevende werkgever in de detailhandel. Met een rijke geschiedenis en een constant streven naar kwaliteit en klanttevredenheid, speelt deze organisatie een centrale rol in het dagelijks leven van velen. Ontdek een dynamische werkomgeving waar teamspirit, innovatie en service hoog in het vaandel staan.
Naast je rol in het coördineren van transportbewegingen binnen het distributiecentrum, kan het ook voorkomen dat je verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van distributieritten. Als rangeerder speel je een veelzijdige rol waarbij je niet alleen zorgt voor een vlotte interne logistiek, maar ook bijdraagt aan het succesvol uitvoeren van distributieroutes. Je flexibiliteit en vaardigheid om effectief te manoeuvreren, maken je onmisbaar in het waarborgen van een efficiënte en tijdige levering van goederen.
Om succesvol te zijn in de rol van rangeerder op het distributiecentrum, verwachten we het volgende:
  • Bewezen ervaring in logistieke functies, bij voorkeur als rangeerder.
  • Geldig rijbewijs en bekwaamheid in het besturen van vrachtwagens voor distributiedoeleinden.
  • Het vermogen om met grote precisie en aandacht voor detail te werken, essentieel voor het coördineren van transportbewegingen.
  • Bereidheid om variabele werktijden aan te nemen, inclusief avonden en weekenden indien nodig.
  • Goede samenwerkingsvaardigheden om effectief te werken met collega's in een teamgerichte omgeving.

Als rangeerder op het distributiecentrum kun je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Een competitief salaris, in lijn met je ervaring en kwalificaties, met de mogelijkheid om tot € 3.200,- bruto basissalaris per maand te verdienen.
  • De flexibiliteit om variabele werktijden aan te passen, inclusief avonden en weekenden indien nodig.
  • Deelname aan een solide pensioenregeling om jouw toekomst financieel te waarborgen.
  • Deel uitmaken van een teamgerichte cultuur waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan.
Heb je interesse in deze dynamische rol als rangeerder en wil je deel uitmaken van ons team op het distributiecentrum? Stuur dan je sollicitatie, inclusief je cv en een korte motivatie, naar [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Ketenregisseur Ruimtelijke Initiatieven

Gemeente Zaanstad, Zaandam, Noord-Holland
€ 5.008 - € 6.777 per maand
1 week geleden
Als Ketenregisseur Ruimtelijke Initiatieven ben jij verantwoordelijk voor een goede doorloop van de intake- en omgevingstafel. Zo noemen wij vooroverleggen die gehouden worden vóórdat iemand een vergunning aanvraagt. Je bent hiervoor het gezicht en aanspreekpunt binnen én buiten Gemeente Zaanstad. De nieuwe Omgevingswet (2024) bundelt en vereenvoudigt alle wetten en regels voor de fysieke leefomgeving. Overheden, burgers en ondernemers gaan...
Gemeente Zaanstad

(ZZP) Grondwerker

Singh Bouwpersoneel, Zaandam, Noord-Holland
1 week geleden
Bij Singh Bouwpersoneel bouwen we graag aan jouw toekomst! Jij hebt de regie in handen en wij zorgen voor een stevig fundament van projecten waaruit je kunt kiezen. Of je nu van project naar project wilt hoppen of het hele jaar door wilt bouwen, bij ons ben je aan het juiste adres. En het mooiste van alles? Bij ons hoef...
Singh Bouwpersoneel

Productiemedewerker

Pro industry, Zaandam, Noord-Holland
€ 2.200 - € 2.550 per maand
2 weken geleden
Ben jij als technisch productiemedewerker in staat om snel 'verbanden' te leggen tussen verschillende onderdelen? Dit bedrijf in de kunststofindustrie produceert diverse producten in een 2-ploegendienst die wereldwijd worden gebruikt, waaronder transportbanden. In deze rol zul je betrokken zijn bij het volledige productieproces, waarbij je verantwoordelijk bent voor taken zoals afwerking, versnijding, versmelting en testen tot het eindproduct. Naast de...
Pro industry