Mutatietimmerman Haarlem

Meestersgilde


Datum: 2 weken geleden
Stad: Haarlem, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Meestersgilde

Wij zijn op zoek naar een Mutatietimmerman (onderhoud) voor de woningbouwcorporatie in Haarlem! Het gaat om een langdurige en afwisselende baan waarbij geen dag het zelfde is! Solliciteer vandaag nog naar deze vacature.

Werkzaamheden als mutatietimmerman in Haarlem:
Als Mutatietimmerman voor de woningbouwcorporatie ben jij een belangrijke factor in het onderhouden van sociale huurwoningen in Haarlem en omstreken. Werkzaamheden zijn variërend van kleine klusjes in de woning zoals het vervangen van een kraan, deurklink, een wastafel of keukenblokje tot grotere verbouwingen in de woningen zoals het vervangen van kozijnen, vloeren, wanden en plafonds etc. Ook het verduurzamen van woningen zijn actueel en veel voorkomende klussen! Met een moderne bus van de zaak en professioneel gereedschap met je mee ga je op pad! Afhankelijk van de klus werk je zelfstandig of met één van de vaste collega's.

De werkgever in Haarlem:
Het bedrijf waarvoor je komt te werken betreft een bouwbedrijf uit de regio Haarlem. Zij werken veelal in opdracht van woningbouwcorporaties en behoren tot één van de professioneelste en vooruitstrevende bouwbedrijven uit de regio.
Bij dit bedrijf zijn de zaken goed geregeld. Zo rijden zij in moderne bussen en gaat tegenwoordig veel digitaal – dus gemakkelijk. Wil jij jezelf ontwikkelen dan kan dat bij dit bedrijf heel makkelijk, bijvoorbeeld tot uitvoerder of werkvoorbereider! Het bedrijf denkt graag met je mee.

Jouw profiel als mutatietimmerman in Haarlem:

  • Je bent handig en hebt technisch inzicht (timmeren);
  • Bent woonachtig in of rondom Haarlem;
  • Bezit van een rijbewijs B;
  • Verder heb je enig verstand van gereedschap en weet je waar je het over hebt.

Werken voor Meestersgilde betekent vanzelfsprekend:

  • De correcte betaling van een zeer goed loon;
  • Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Bouw;
  • Mogelijkheid tot deelname aan het scholingsprogramma van Meestersgilde om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Werken aan interessante projecten bij toonaangevende bedrijven uit de regio;
  • De mogelijkheid voor vast werk in de toekomst.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer informatie?
Bel, app of mail Jaco Hotting via 06-46634011 of [email protected]

Meestersgilde in het kort
Al vanaf 2004 bemiddelen we timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Met een deskundig en enthousiast team stellen we vakmensen ter beschikking aan toonaangevende bedrijven uit de bouw en het vastgoedonderhoud. Dit doen we op projectbasis met uitzicht op een vaste baan bij Meestersgilde of één van haar opdrachtgevers. Vakmensen van Meestersgilde zijn professionals die gewaardeerd worden om hun vakmanschap!


Voor vragen:

Stef Witteman
Tel: 085-4830981

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Vacature - Medewerker Groendienst

STAD DAMME, Haarlem, Noord-Holland
1 dag geleden
Lokaal bestuur Damme werft een medewerker Groendienst aan. Na een gunstige tewerkstellingsperiode van bepaalde duur wordt het contract verlengd voor onbepaalde duur. Er wordt ook een werfreserve aangelegd voor één jaar voor vol- en deeltijdse vacatures. Wat je doet. Je onderhoudt samen met je collega's het openbaar domein en zorgt ervoor dat onze bloemen, bomen en struiken steeds goed onderhouden...
STAD DAMME

Laboratory Technician

SIRE Life Sciences, Haarlem, Noord-Holland
2 weken geleden
The Company Do you want to be a part of one of the leading altruistic pharmaceutical companies whose aim is to improve the health of millions of people around the world? There main mission is to provide everyone with an access to quality and affordable therapy which will enhance their health and help them cope with diseases in a more...
SIRE Life Sciences

Beveiligingsmonteur

Direct Impact voor Hoppenbrouwers, Haarlem, Noord-Holland
2 weken geleden
De klant een veilig en vertrouwd gevoel geven door beveiligingsinstallaties te installeren. Of je nu thuis of op je werk bent, iedereen wil zich veilig voelen. Daar zorg jij voor als beveiligingsmonteur. Je installeert beveiligingssystemen bij grote en kleine projecten. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers Haarlem. Lever topkwaliteit Jij wilt niet alleen...
Direct Impact voor Hoppenbrouwers