Teamleider Goederenverwerking

Jumbo Supermarkten B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 2.332 - € 2.800 per maand
Contract type: Voltijd
Jumbo Supermarkten B.V.

De geleverde vracht zo snel en efficiënt mogelijk in de schappen krijgen. Appeltje-eitje, toch? Wel als het aan jou ligt, teamleider goederenverwerking. Je plant en verdeelt de werkzaamheden, stuurt de vulploeg aan en zorgt dat de winkel in Utrecht er altijd top uitziet. Zo kan de klant zorgeloos boodschappen doen. Het team van onze winkel wacht op je. Je motiveert mensen, spot talent en helpt je team het beste uit zichzelf te halen. Je presenteert de Jumbo boodschap altijd op de leukste manier.

Maak van klanten fans als Teamleider Goederenverwerking

Onder jouw leiding is de winkel altijd netjes bevoorraad. Jij zorgt ervoor dat het rooster wordt gemaakt en het werk is ingepland. Daarvoor inventariseer je ook de vracht die binnenkomt en de winkelvoorraad. Zo kan de vulploeg gelijk aan de slag en weet iedereen wat er verwacht wordt. Als jij uitlegt wat er op de planning staat zijn de taken meteen helder. Heeft iemand toch nog vragen, dan heb je daar begrip voor en leg je het nog een keer uit. Jouw team weet dat ze bij jou terecht kunnen. Als Teamleider Goederenverwerking draag je bij aan de leukste boodschap met het:

 • Leidinggeven aan het vulploegteam.
 • Bekijken welke vracht binnenkomt om aan de hand daarvan te plannen wat er die dag moet gebeuren.
 • Inplannen van de werkzaamheden en welke medewerkers daarmee aan de slag gaan.
 • Herkennen en ontwikkelen van talenten in het team en de teamsfeer.

Jumbo, daar gebeurt het!

Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Utrecht. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

Samen, ondernemen en winnen

, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Teamleider Goederenverwerking nog een schepje bovenop. Hoe? Je herkent de talenten van vulploegmedewerkers en helpt ze die ontwikkelen. Is er een social-mediakanjer aanwezig? Dan kijk je of er plek is voor een social-mediaexpert in jullie filiaal. Een echte computerfanaat die alles kan met Excel? Wie weet kan je die meenemen in het maken van de planning. Jij zorgt dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt. En om het hele pakket af te maken heb je:

 • Een mbo-3-diploma.
 • Ervaring in leidinggeven binnen een retailomgeving.

Inspelen op jouw wensen

Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s. Als Teamleider Goederenverwerking mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een meer dan marktconform salaris tussen €2.332 - €2.800 bruto per 4 weken (de exacte salarisrange hangt af van de grootte van de winkel)
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als assistent filiaalmanager.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
  24 vakantiedagen, 19,5 Atv-dagen en vakantiegeld.
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app.

De leukste boodschap begint bij jou

Dus teamleider goederenverwerking, durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Recruitment Business Partner Sociaal Domein

EIFFEL, Utrecht, Utrecht
€ 3.200 - € 5.000 per maand
5 dagen geleden
Verleg grenzen als Recruitment Business Partner Sociaal Domein bij Team EIFFEL! Van het scouten van top talent tot het smeden van hechte teams, jouw rol reikt verder dan de selectie alleen. Werk samen met diverse opdrachtgevers zoals gemeenten en ministeries en maak van elke recruitment uitdaging een kans om te excelleren! TEAM EIFFEL Team EIFFEL staat garant voor dynamiek. Ga...
EIFFEL

Service Coördinator

Betaselect, Utrecht, Utrecht
€ 2.800 - € 3.800 per maand
1 week geleden
Utrecht €2800 tot €3800 HBO / Techniek - Installatietechniek Ben jij een communicatieve duizendpoot met een passie voor organisatie? Gaat klantgerichtheid voor jou hand in hand met het overtreffen van verwachtingen? Dan is onze vacature voor Service Coördinator in Utrecht jouw kans om te schitteren! Jouw verantwoordelijkheden In de rol van Service Coördinator bij ons gewaardeerde partnerbedrijf in het bruisende...
Betaselect

Medewerker HR & Salarisadministratie

Brink's Incorporated, Utrecht, Utrecht
€ 3.227 - € 4.000 per maand
2 weken geleden
Utrecht HR Hoofdkantoor 40 uur Heb je ervaring met salarisadministratie en wil je je bezig houden met verschillende kanten van personeelsadministratie? Zoek je naar een functie waarin je bezig kunt zijn met het verbeteren van processen en houd je ervan om verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben jij onze Medewerker HR & Salarisadministratie! Jouw verantwoordelijkheden Als Medewerker HR & Salarisadministratie ondersteun...
Brink's Incorporated