Vaktherapeut Psychomotorische Therapie

Accare


Datum: 2 weken geleden
Stad: Harderwijk, Gelderland
Salaris: € 2.737 - € 4.263 per maand
Contract type: Voltijd
Accare

Wat ga je doen en waar ga je werken?

Je komt te werken op de locatie Harderwijk. Deze locatie heeft verschillende zorglijnen, waarin meerdere disciplines samenwerken om de best mogelijke hulp te bieden, gebaseerd op kennis en wetenschappelijke inzichten. Het kan bijvoorbeeld gaan om gedragstherapie, EMDR, vaktherapie, gezinstherapie of ouderbegeleiding. De vorm waarin we die interventies aanbieden wisselt: in een groep of individueel, thuis of op één van onze locaties, op school, online of in een gecombineerde vorm (blended). We werken veel samen met scholen, wijkteams, jeugdconsulenten, ziekenhuizen en zorgboerderijen. Onze diagnostiek en behandeling wordt multidisciplinair vormgeven.

Als vaktherapeut Psychomotorische Therapie ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de coördinatie van de behandeling. Je levert door middel van psychomotorische therapie een bijdrage aan de observatie, diagnostiek en vooral behandeling van de cliënt. Je stelt op basis van de behandelplannen het PMT-deelplan op en voert deze uit. Je werkt meestal individueel, al dan niet in klein groepsverband of met het gezin in samenwerking met een systeemtherapeut.

Samen met de andere PMT-collega’s in de regio vorm je een team waarmee regelmatig intervisie plaatsvindt. Naast deze regionale vakgroep PMT is er ook een levendige Accare brede vakgroep vaktherapie, vertegenwoordigd met alle disciplines uit de vaktherapie. Deze groep komt een aantal keer per jaar (digitaal) samen, om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vaktherapie, maar ook organisatorische zaken, te delen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen en durft beslissingen te nemen.
  • Je werkt zelfstandig waarbij je ook overstijgend kunt kijken naar de gegeven behandeling. Daarbij hoort ook het profileren van je vak aan collega’s en het aan ouders kunnen uitleggen wat je vak precies inhoudt.
  • Je hebt tenminste een afgeronde hbo-opleiding Psychomotorische Therapie of je hebt een afgeronde masteropleiding PMT. Je beschikt over een bijbehorende AGB code.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want – zo geloven wij – alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris tussen de € 2.737,- tot € 4.263,-, o.b.v. 36 uur per week, volgens CAO GGZ FWG 50;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Solliciteren

Ben je direct enthousiast? Je kunt solliciteren tot en met 26 februari via de sollicitatieknop bij de vacature. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging. De gesprekken zijn gepland op de middag van 5 maart.

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer! Neem dan contact op met Marja van Lochem, systeemtherapeut, bereikbaar op 06-86863470.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Buschauffeur

Logistic Force, Harderwijk, Gelderland
1 week geleden
Vriendelijk en sociaal, jij zorgt ervoor dat de passagier zich welkom voelt in de bus! WAT GA JE DOEN? Je start de dag met een bak koffie en inspecteert de bus. Vervolgens zet je het juiste lijnnummer in jouw scherm en je gaat het pad op. Vriendelijk en representatief ben je zeker, het is van belang dat de passagiers zich...
Logistic Force

Uitvoerder Renovatie en Transformatie

Van Wijnen, Harderwijk, Gelderland
1 week geleden
Categorie Bouw Aantal uren 32 - 40 Vakgebied Uitvoering Locatie Harderwijk Opleiding HBO Datum geplaatst 19-02-2024 De bouwplaats: dat is waar jij je thuis voelt! Projecten (ver)bouwen is jouw passie, en dat enthousiasme breng je graag over op alle vaklieden die je aanstuurt. Communiceren kan jij als geen ander en met jouw kennis van de bouw weet je samen met...
Van Wijnen

Transportplanner

Dekker Services, Harderwijk, Gelderland
€ 2.700 - € 3.700 per maand
1 week geleden
Zie jij jezelf contacten onderhouden met opdrachtgevers? Ben jij flexibel en stressbestendig? Daarnaast goed in plannen, commercieel ingesteld en goed in het overzicht bewaren? Zoek dan niet verder en solliciteer direct als Transportplanner! Wat ga je doen? Als Transport Planner ben je verantwoordelijk voor het effectief plannen en coördineren van transportactiviteiten binnen het bedrijf. Je werkt nauw samen met verschillende...
Dekker Services