Gezinshulpverlener GESP

Accare


Datum: 2 weken geleden
Stad: Deventer, Overijssel
Contract type: Voltijd
Accare

Over de functie

Het GESP'er-team is een team van gezinsbehandelaren vanuit verschillende organisaties. Zij leveren zorg in de gemeente Deventer. Elke gezinsbehandelaar biedt directe hulp op meerdere levensgebieden binnen een gezin. Het gezin heeft hierbij de regie. Door het team en het aanpakken van meerdere levensgebieden blijft het aantal hulpverleners per gezin beperkt. De team werkt hierin altijd samen met een medewerker van Team Toegang van de Gemeente Deventer die de regie voert in dit gezin.

De Gemeente Deventer en de gezinnen zijn zeer tevreden over de inzet van het team binnen de Gemeente Deventer.

Het doel is om efficiënte ambulante hulpverlening aan multiproblem gezinnen te bieden. Doordat er korte lijnen zijn met Team Toegang kan er snel een gezinsbehandelaar in een gezin worden ingezet, dit voorkomt onnodig wachten. Van de gezinsbehandelaar wordt verwacht dat zij met hen expertise een keuze kunnen maken of zij zelf middels een kortdurende behandeling het gezin kunnen helpen of dat zij een beschikking moeten aanvragen. Deze beschikking gaat te allen tijde in overleg met de betrokken Team Toegang medewerker.

Doelgroep: Alle kinderen en jongeren die woonachtig zijn in de Gemeente Deventer. De aanmeldingen verlopen via scholen, jeugdconsulenten bij de huisarts of door ouders zelf.

Betrokken partijen:

  • Accare;
  • Jeugd GGZ;
  • Pactum;
  • Tactus;
  • Ambiq.

Je komt in dienst van Accare waar jij je expertise op peil houdt om in de gezinnen van de gemeente te werken. Je wordt voor 18 uur gedetacheerd in de functie van Gesper voor de Gemeente Deventer, de overige uren ga je samenwerken in het team op de poli in Deventer.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding met een geldige SKJ- of BIG- en AGB- registratie en de IAG opleiding afgerond.
  • Je bent flexibel inzetbaar en weet met onverwachte situaties om te gaan. Daarnaast ben je gewend om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen, maar ken je ook je grenzen.
  • Je bent pro-actief en outreachend. Je durft je mening te geven en positie in te nemen.
  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week.

Interesse?

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Twijfel dan niet en solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met het regiodirectiesecretariaat via [email protected].

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Operator verpakking 3 ploegen

Westerduin, Deventer, Overijssel
€ 3.400 per maand
5 dagen geleden
Bij dit bedrijf zijn ze opzoek naar een gedreven en enthousiast operator om hun team te versterken. Het bedrijf werkt met hoogwaardige machines en ze zijn daarom op zoek naar een operator met ervaring en goede vaardigheden als operator of productiekracht. Ben jij toe aan een volgende stap als operator en wil jij jezelf verder ontwikkelen als operator naar champions...
Westerduin

Ambulant medewerker Bijzonder Zorg Team

Dimence Groep, Deventer, Overijssel
5 dagen geleden
Maatschappelijk werkers, agogen en overig Uren per week 16 uur Regio's Deventer Opleidingsniveau HBO Sluitingsdatum 11 maart 2024 Ambulant medewerker Bijzonder Zorg Team Deins jij niet terug voor een dichte deur? Goed nieuws! Mindift zoekt een Ambulant medewerker voor 16 uur per week (met mogelijke uitbreiding) ten behoeve van het Bijzondere Zorg Team. Wij bieden bemoeizorg vanuit onze netwerkorganisatie Het...
Dimence Groep

Administratieve bijbaan Mindfit Service & Info

Dimence Groep, Deventer, Overijssel
€ 11,5 per uur
1 maand geleden
Management en ondersteuning Vakantiewerk Uren per week 8 uur Regio's Deventer Opleidingsniveau WO, HBO Sluitingsdatum 31 maart 2024 Administratieve bijbaan Mindfit Service & Info Ben je klantvriendelijk, digitaal vaardig en nauwkeurig? Heb jij affiniteit met de gezondheidszorg? Ben je daarnaast op zoek naar een tijdelijke bijbaan om werkervaring op te doen, een tussenjaar te overbruggen of gewoon wat geld te...
Dimence Groep