Ambulant Jeugdzorgwerker B

VIGO groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Arnhem, Gelderland
Salaris: € 3.042 - € 4.544 per maand
Contract type: Voltijd
VIGO groep

Pactum is op zoek naar een trajectbegeleider voor de Integrale Aanpak Zwerfjongeren in Arnhem. Als trajectbegeleider ga je jongeren helpen om hun patronen te doorbreken, zodat zij niet meer dakloos zijn. Vanuit jouw kennis en ervaring weet je precies hoe je de jongeren moet ondersteunen, zodat zij hun leven weer op de rit krijgen. Wil jij hieraan bijdragen? Solliciteer dan nu!


Pactum zoekt een

Ambulant Jeugdzorgwerker B trajectbegeleider | 24 uur

Voor onze afdeling Integrale Aanpak Zwerfjongeren in Arnhem


Hier ga je werken

De Integrale Aanpak Zwerfjongeren Arnhem is een onderdeel van Pactum gericht op integrale hulp aan zwerfjongeren tussen de 18 en 26 jaar in de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden. Het gaat om jongeren met langdurige problematiek op meerdere levensgebieden die als gevolg daarvan dak- of thuisloos zijn geworden. Wij bieden vanuit een gezamenlijk werkproces en gezamenlijke werkmethode trajectbegeleiding, dagopvang en logeeropvang voor deze doelgroep. Trajectbegeleiding en opvang zijn erop gericht om jongeren te activeren en patronen te doorbreken die ertoe zouden leiden dat hij/zij op korte termijn (wederom) dakloos zou worden.


Hoe ziet je werk er uit

 • je zet lijnen uit rondom de trajecten van jongeren;
 • je werkt doelgericht vanuit een oplossingsgerichte visie;
 • je overlegt met voor het cliëntsysteem belangrijke personen;
 • je bent een verbinder en werkt nauw samen met ketenpartners;
 • Je werkt in een ervaren team van hulpverleners;

Dit vragen we van jou

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding afgerond in de richting van Social Work, SPH, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Pedagogiek of Toegepaste Psychologie. Je bent ook geregistreerd in het kwaliteitsregister SKJ;
 • Je kan systemisch denken en integraal werken;
 • Je bent proactief en je vindt het leuk om creatief en buiten de kaders te denken;
 • Je werkt laagdrempelig, kan maatwerk bieden en je weet jongeren te activeren en motiveren;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep zwerfjongeren;
 • De Integrale Aanpak Zwerfjongeren van Pactum werkt niet met contra-indicaties. Dit betekent dat je ook werkt met jongeren die middelen gebruiken of psychische/psychiatrische problemen hebben. Je kijkt verder dan gedrag. Je probeert inzicht te krijgen in het gedrag van de jongere en waarom hij of zij dit vertoont. De jongere is namelijk niet zijn of haar gedrag.


Wat bieden wij


Ons uitgangspunt is een langdurige samenwerking. We starten met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing.

 • Een goede werk-privé balans vinden wij heel belangrijk. Samen met jou stemmen wij de contracturen af tot een maximaal van 24 uur per week;
 • Inschaling in schaal 9 CAO Jeugdzorg €3042,- tot €4544,- op basis van 36 uur per week;
 • Pensioenvoorziening bij PFZW;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering.


Solliciteren

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? Dan maken wij graag kennis met je. Stuur ons je sollicitatie op via de website. Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren’ naast de vacaturetekst. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.


Meer informatie


Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Ad Hurkens, Operationeel manager, via 06 - 16 01 59 51.


Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via [email protected] of je kunt bellen naar 0493 - 327 555 t.a.v. Mairin Kamperman. Liever een appje? Die kun je sturen naar 06 - 21 70 22 80.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Heffingsmedewerker vennootschapsbelasting

De Belastingdienst, Arnhem, Gelderland
€ 2.945 - € 5.586 per maand
4 dagen geleden
Een juiste behandeling van aangiften, bezwaren en verzoeken binnen de fiscale wet- en regelgeving: dat is jouw taak als heffingsmedewerker vennootschapsbelasting bij de Belastingdienst op locatie Arnhem of Doetinchem. Als heffingsmedewerker vennootschapsbelasting bij de Belastingdienst ben jij het allemaal. Jouw doel? Ondernemers in Nederland verder helpen bij hun belastingzaken. Kom jij ons kantoor versterken? Dit doe je bij de Belastingdienst...
De Belastingdienst

Corporate Recruiter

TenneT, Arnhem, Gelderland
€ 3.820 - € 6.757 per maand
2 weken geleden
TenneT is hard groeiend en op zoek naar nieuwe collega's om onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een Corporate Recruiter voor ons kantoor met standplaats Arnhem. Daarnaast ben je ook geregeld op het...
TenneT

Teamleider

Action, Arnhem, Gelderland
2 weken geleden
(12 – 24 uur per week) Als Teamleider bij Action aan de slag, gewoon bij jou in de buurt? En daarnaast ook de kans krijgen om door te groeien in een zeer succesvolle internationale organisatie? Dan is de rol van Teamleider bij Action jouw baan! Work where the Action is! Als Teamleider ondersteun je de (assistent-) bedrijfsleider in jouw filiaal....
Action