Administratief medewerker Onderwijs, Zorg en Welzijn bij CKMZ

Adromi Groep


Datum: 2 weken geleden
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Adromi Groep

Zoek je een leuke nieuwe baan als administratief medewerker én ben je ook graag projectmatig bezig? Ben jij die goede ondersteunende kracht en wil je allround bezig zijn? Kom jij ons dan te helpen?

Over ons: CKMZ en de Adromi Groep

CKMZ maakt deel uit van de Adromi Groep dat bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen. Met onze club enthousiaste professionals werken we samen met onze opdrachtgevers aan projecten met impact op de maatschappij.

CKMZ richt zich voornamelijk op organisaties in zorg, welzijn en onderwijs, terwijl andere labels binnen de Adromi Groep klanten hebben in omgevingsdiensten, bedrijven, ministeries en andere overheidsinstanties zoals de politie.

We adviseren, trainen, bemiddelen, controleren en onderzoeken. Met onze gezamenlijke kennis, vaardigheden en competenties voegen we effectief waarde toe voor onze opdrachtgevers. We zijn betrokken, deskundig, toegankelijk en samen gaan we voor resultaat.

Wat ga je doen?

In deze allround functie ben je onderdeel van ons projectteam en ga jij je o.a. bezighouden met facturatie, agendabeheer, projectadministratie, samenstellen trainingsmappen en diverse andere administratieve zaken die voorbij komen.
Daarnaast zijn er diverse werkgroepen waar jij je bij aan kunt sluiten.

Met deze diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde. Daar moet je van houden!

Wie ben jij?

 • Je bent enthousiast, proactief en je houdt ervan om samen te werken.
 • Je bent secuur in je werk en hebt oog voor detail.
 • Je bent flexibel en kan snel schakelen. Je vindt het niet erg dat je werkzaamheden uiteenlopen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden en houdt van overzicht.
 • Je kunt goed organiseren.
 • Je hebt werkervaring in een administratieve of ondersteunende functie.

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige functie in een platte organisatie waar je kunt doorgroeien als je dat wil en je ambities kunt waarmaken.
 • Je komt terecht in een gezellig team waar je werkt op basis van vrijheid en vertrouwen.
 • Flexibiliteit vinden we belangrijk. Onder andere in werktijden voor een goede werk-privé balans. Ook ben je flexibel in waar je werkt: thuis en op ons kantoor. We zorgen er natuurlijk voor dat je je werk goed kan doen (laptop, IPhone en we bespreken welke middelen je nodig hebt voor een goede thuiswerkplek).
 • Ons werk is leuk, maar vakantie ook. Je krijgt 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en je ontvangt extra vakantiedagen als je langer bij ons in dienst bent. Je kunt ook nog vakantiedagen bijkopen.
 • Het aantal uren dat je bij ons komt werken spreken we natuurlijk samen af, maar we zoeken iemand voor minimaal 24 uur.

Hoe verder?

Enthousiast? Wij horen graag van je! Neem contact op met Joke Straathof via 06-31769903 (WhatsApp mag ook) of via [email protected] voor eventuele vragen of om kennis te maken.


Locatie

Hendrik-Ido-Ambacht

Contactpersoon

Dhr. J. (Jelle) Kramer
[email protected]
078-6845555

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Projectmedewerker Milieu & Energie

Adromi Groep, Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland
2 weken geleden
Wil jij een steentje bijdragen aan het verduurzamen van Nederland en ben je een enthousiaste, duizendpoot die onderdeel wil uitmaken van een hecht team met impactvolle projecten? Stop dan met zoeken en wordt onze nieuwe Projectmedewerker Milieu & Energie! Over ons: de Adromi Groep De Adromi Groep bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen. Met onze club enthousiaste...
Adromi Groep