Hoofdredacteur Trouw

DPG Media


Datum: 3 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
DPG Media

Als hét mediabedrijf van Nederland staan we open voor alle talent in de maatschappij. Ongeacht je achtergrond, nodigen we je uit om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega’s ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.

Interesse of eerst meer informatie?
Het uitgebreide profiel kan worden opgevraagd bij Pepijn Smulders, secretaris van de Stichting ter bevordering van de Christelijke Pers in Nederland: [email protected].

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Philippe Remarque, directeur Journalistiek van DPG Media: [email protected].

Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 4 maart worden gericht aan de sollicitatiecommissie en directeur HR van DPG Media, Melanie van Hemert: [email protected].

Nog meer redenen om bij DPG Media te willen werken
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma’s, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer. We bereiken maandelijks ruim 90% van de Nederlanders en 8 op de 10 Vlamingen.

We bieden je een professionele werkomgeving waarin we vrijheid enorm belangrijk vinden. We geven je alle ruimte om aan je toekomst te werken door het aanbieden van workshops en trainingen. Voel je vrij om bij ons ondernemer, leerling en teamspeler te zijn, en vooral om jezelf te zijn. Bij DPG Media is iedereen welkom. Dus solliciteer, wat je achtergrond ook is. Er staan ruim 5.500 slimme collega’s te popelen om je op te nemen in een team, of dat nou een projectteam, een pubquizteam of een sportteam is.

Ontdek wat wij je te bieden hebben. En, als je toch bezig bent, vind je ons ook op LinkedIn en Instagram.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beveiliger Juniper

Trigion, Amsterdam, Noord-Holland
€ 16,01 - € 19,08 per uur
2 dagen geleden
Als beveiliger bij Euronext in Amsterdam, zorg jij voor de veiligheid van het financiële hart van Nederland. Ga direct fulltime of parttime aan de slag. Functieomschrijving Werken als objectbeveiliger bij Juniper betekent dat je in een internationale omgeving gaat werken. Je loopt brand- en sluitrondes, draait receptiediensten en je opent en sluit het gebouw. Gastvrijheid staat hierin voorop! Afwisselend en...
Trigion

Cateringmedewerker Allround Defensie Amsterdam

JMW, Amsterdam, Noord-Holland
€ 16,85 per uur
4 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar Cateringmedewerker Allround Defensie Amsterdam Benieuwd naar de unieke ervaring van werken bij Defensie? Grijp nu je kans! Niet als militair, maar als vriendelijke en gastvrije cateringmedewerker. Word een waardevol lid van ons team en versterk ons bij Defensie als allround cateringmedewerker. Deze boeiende functie biedt jou de mogelijkheid om 4 dagen per week aan de...
JMW

Operator

Pro industry, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.700 - € 3.100 per maand
5 dagen geleden
Dit geweldige bedrijf binnen de metaalindustrie produceert verschillende onderdelen voor vaten die worden gebruikt in o.a. de petrochemische industrie. Beschik jij over een goede ervaring als operator, ben je gedreven en bereid om nieuwe processen te leren? Wil je een goed salaris verdienen tot wel € 3.300,- bruto per maand incl. 17,5% toeslag in de 3-ploegendienst? Lees dan direct verder!...
Pro industry