Projectbegeleider Speelruimte (20 – 28 uur)

Jantje Beton


Datum: 2 weken geleden
Stad: Utrecht, Utrecht
Salaris: € 3.156 per maand
Contract type: Voltijd
Jantje Beton
Datum 30 dec. 2023 Vervaldatum 23 feb. 2024 Aantal uren 28-36 Plaats Utrecht Betaald Ja Organisatie Jantje Beton

Organisatie

De ambitie van Jantje Beton is dat ‘Elk kind moet kunnen buitenspelen, elke dag’. Dat vinden wij cruciaal, omdat anno 2024 minder kinderen dan ooit buitenspelen. Veel kinderen zijn hierdoor eenzaam, angstig om contact te maken en kampen meer met overgewicht en slechtziendheid door teveel beeldschermgebruik. Om onze ambitie waar te maken is er speelruimte nodig. Fysiek in tijd en ruimte en emotioneel. Ben jij die enthousiaste, ervaren en energieke persoonlijkheid die mee gaat helpen om nóg meer kinderen nóg meer buiten te laten spelen?

In 2024-2025 gaat de Buitenspeelcoalitie aan de slag in 25 gemeenten verspreid over Nederland. De Buitenspeelcoalitie is een samenwerking tussen Jantje Beton, de Cruyff Foundation en de Krajicek Foundation. En ondersteunt door Kenniscentrum Sport en Bewegen en het Mulier Instituut.

In het project werken we samen met gemeenten, lokale professionals, bewoners en kinderen aan een veilige en uitdagende plek in de directe woonomgeving waar kinderen zich vrij voelen om te spelen. Via een participatietraject achterhaal welke wensen en belemmeringen er zijn op het gebied van spelen. Aan de hand van de uitkomsten werk je samen met gemeente en bewoners aan een actie(speel)plan.

De projectbegeleider die we zoeken heeft bij voorkeur ervaring met de begeleiding van sociale en fysieke verandertrajecten in buurten. Heb je ervaring met kinder- en buurtparticipatie dan is dat een pré, maar geen vereiste. Wij zoeken een persoon die kan verbinden en die tevens gemakkelijk kan samenwerken op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau met de diverse gemeenten, bewoners en lokale organisaties.

Taken

 • In een aantal gemeenten vertegenwoordig jij als projectbegeleider de Buitenspeelcoalitie.
 • Begeleiden van het lokale project vanaf de kennismaking tot en met de uitvoering van het actieplan.
 • Je verbindt mensen op lokaal niveau en brengt het gesprek over spelen op gang.
 • Je bewaakt de voortgang van de lokale project en rapporteert deze aan de projectleider.
 • Samen met minimaal twee andere projectbegeleiders van de Krajicek en Cruyff Foundations en de projectleider wissel je ervaringen uit.
 • Nazorg bieden aan de kinderen, buurt en de gemeente na afronding van het traject.
 • Je denkt mee over de verbeterpunten van het proces voor de uitvoering van de projecten in 2025.

Functie-eisen en profiel

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent een doortastende projectbegeleider.
 • Je vindt het leuk om meerdere projecten in goede banen te leiden, mensen enthousiast te maken en een bijdrage te leveren aan het welzijn van kinderen in Nederland.

Ons aanbod

 • Een functie in een organisatie met een maatschappelijke missie.
 • Een speelse werkplek vlakbij station Utrecht CS.
 • Een hechte club met leuke collega’s die samen voor hetzelfde doel gaan.
 • Een maandsalaris tussen de € 3.156 en
 • € 4.496 (cao Sociaal Werk schaal 8, o.b.v. 36 uur per week).
 • Meerdere voordelen vanuit de cao zoals een Individueel Keuze Budget (IKB) van ca. 18% en een pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met reiskosten- en thuiswerk-vergoeding en flexibele werktijden.
 • Een aanstelling voor 1 jaar met de intentie om te verlengen. Want als we een match zijn, dan vieren we dat!
 • Een mobiele telefoon, NS kaart en een werklaptop.

Informeren en solliciteren

Nieuwsgierig? Wij ook naar jou!

Jantje Beton hecht grote waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Ongeacht je geloof, waar je geboren bent of van wie je houdt, je bent welkom om te solliciteren zoals je bent.

Jantje Beton heeft een groei-ambitie, ziet veel kansen en wordt blij van spelende kinderen. Zie jij in deze functie dé kans voor jouw ontwikkeling en/of ambities? Reageer dan snel. Stuur vóór 23 februari 2024 een brief (of video!) en CV naar [email protected]. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Steffi Appel via [email protected] of bel 06-40816975.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Internship (R&I): Advanced Technology Processing Intern

Danone, Utrecht, Utrecht
2 dagen geleden
About the job We’re looking for an R&I intern in our Advanced Technology Process team! Are you interested in working in a professional research setting? Are you passionate about food processing technologies? Do you want to have an impact on the products of a renowned multinational company like Danone? Then apply now and become our new Advanced Technology Processing Intern...
Danone

Leerkracht bovenbouw

Maandag, Utrecht, Utrecht
€ 3.001 - € 4.573 per maand
3 dagen geleden
Ze worden zo snel groot... In de bovenbouw komen alle informatie samen. Leerlingen hebben een duidelijke eigen mening en je ziet ze veranderen van kind, naar adolescent. Sommige leerlingen zijn zelfs al aan het puberen! Tussen de Cito’s, eindmusical en andere aspecten van deze laatste fase op de basisschool, laat jij ze nog even kind zijn. Jij staat in je...
Maandag

intercedent

Randstad Nederland, Utrecht, Utrecht
1 week geleden
Functieomschrijving Succesvolle sollicitatie Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. Op gesprek De talent acquisition specialist...
Randstad Nederland