Surveillant

Uitzendbureau 65plus


Datum: 2 weken geleden
Stad: 's-Gravenzande, Zuid-Holland
Contract type: Voltijd
Uitzendbureau 65plus

Als AOW-gerechtigde werken als surveillant in 's-Gravenzande?

Ben je AOW-gerechtigd en wil je graag (weer) aan de slag in het onderwijs. Wil je daarnaast graag jouw vrijheid behouden? Dan is de functie van surveillant zeker iets voor je! Je kan op deze manier een leuk extraatje verdienen en vervul je een sleutelrol bij een mooie instellingen in het voortgezet onderwijs in 's-Gravenzande.


Wat ga je doen?

Met mede-surveillanten zorg je voor een eerlijk verloop van een examen of een ander toetsmoment. Dit betekent dat het examenreglementen wordt nageleefd en er goed toezicht wordt gehouden, zodat de toetsing volledig volgens de juiste protocollen verloopt. Al met al speel je een belangrijke rol: door jouw inzet kunnen de leerlingen hun toets of examen in alle rust maken, iets wat een goed cijfer uiteraard sterk kan beïnvloeden!


Wat wij van een surveillant verwachten

  • Je bent woonachtig in de regio 's-Gravenzande;
  • Ervaring als surveillant is niet vereist. Wij verwachten wel de bereidheid om je te verdiepen in het toetsprotocol van de onderwijsinstelling waar je aan de slag gaat;
  • Je bent representatief, zelfstandig en collegiaal;
  • Vier uur achter elkaar kunnen staan en/of lopen is geen probleem.

De sollicitatieprocedure

Past deze functie perfect bij jouw wensen, kennis en ervaring en voldoe je ook nog eens aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je met veel plezier uit te solliciteren op deze vacature. Klik op de ‘solliciteer button’ en volg de verdere instructies. Wanneer jouw profiel en arbeidswensen aansluiten op de vacature en eisen van onze opdrachtgever, nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op. Heb je nog vragen over werken via 65plus? Bekijk dan zeker onze veelgestelde vragen (FAQ).


Nieuwsgierig naar onze andere functies?

Wil je graag aan de slag, maar zoek je net een andere functie? Wij hebben diverse (soortgelijke) vacatures. Bekijk onze actuele vacatures in de sectoren Onderwijs, Transport, Vervoer & Logistiek, Facility, Hospitality & Office of ga naar onze Professional pagina voor HBO/WO vacatures. Geen vacature gevonden maar wel interesse in doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd? Schrijf je dan vrijblijvend in.


Wekelijks op de hoogte blijven van vacatures en informatie over doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd? Volg ons dan op Facebook en Linkedin.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV