Customer support medewerker

LetsGrow.com


Datum: 3 weken geleden
Stad: Vlaardingen, Zuid-Holland
Salaris: € 2.300 - € 3.399 per maand
Contract type: Voltijd
LetsGrow.com
Wat jij gaat doen


Geen targets en de volledige vrijheid om jouw werk te doen. Bij LetsGrow.com zijn we opzoek naar een Customer support medewerker die onze klanten gaat helpen met vragen en bij storingen. Samen gaan voor de beste service voor onze klanten! Tover jij binnenkort een glimlach op het gezicht van onze klanten?

Als Customer support medewerker speel jij een cruciale rol in onze successen, want jij bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Klanttevredenheid is de belangrijkste factor voor dit succes. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen of storingen.

Dagelijks ben je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Vragen en storingen van klanten aannemen en oplossen binnen de helpdesk. Dit in samenspraak met de andere collega’s van LetsGrow.com.
 • Configureren en inrichten klantomgeving op LetsGrow.com. In overleg met klanten(groep) de gewenste overzichten, grafieken en (maatwerk)berekeningen maken.
 • Communiceren met klanten over de voortgang en aanpak van vragen en projecten.
 • Aandragen van verbeteringen en ideeën voor nieuwe functionaliteit op het LetsGrow.com platform.

Waar je terecht komt


LetsGrow.com is al meer dan 15 jaar hét onafhankelijke platform dat wereldwijd telers, teeltadviseurs en toeleveranciers realtime inzicht geeft in teeltdata. Wat je je hierbij moet voorstellen? Een moderne kas zit boordevol sensoren. Deze produceren enorm veel nuttige data over bijvoorbeeld temperatuur, CO2 en luchtvochtigheid in de kas. Deze data maken we inzichtelijk en verrijken we zodat een kweker zijn planten beter kan laten groeien. We helpen hen om de juiste beslissingen te nemen voor een goed renderende en duurzame teelt. En dit resulteert in een lekkere, milieuvriendelijke en betaalbare tomaat op jouw bord.

Je komt terecht in een gezellig en dynamisch team, bestaande uit 8 collega’s met elk hun eigen verantwoordelijkheid. Samen gaan we voor de meest optimale service voor onze klanten. Bij LetGrow.com worden veel uitjes georganiseerd zodat iedereen zich thuis voelt. Zo gingen wij bijvoorbeeld afgelopen jaar met de boot naar Londen en is er een maandelijkse paddel competitie. Ook vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo is het mogelijk om cursussen en opleidingen te volgen, om jouw kennis te verbreden.


Wie jij bent


Je familieleden zouden jou omschrijven als klant- en servicegericht, communicatief, probleemoplossend en stressbestendig. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je vindt het geen enkel probleem om klanten telefonisch en via de e-mail te woord te staan;
 • Je beschikt over minimaal een mbo 3 diploma in de richting van een IT technische opleiding;
 • Engels spreken en schrijven is geen enkel probleem voor jou;
 • Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring in een klantgerichte omgeving zoals een klantenservice of in een customer support team.

Wat wij bieden


Wij bieden je naast een uitdagende baan met veel ontwikkel en doorgroeimogelijkheden, ook graag het volgende aan:

 • Een salaris tussen de €2300,- en de €3399,- o.b.v. 40 uur, dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goede pensioenverzekering, waarvan wij 50% van de premie voor je betalen;
 • De vrijheid om flexibel te werken op kantoor en thuis;
 • Waar-je-werkt budget: een reiskostenvergoeding van €0,23 of een NS-Businesscard als je naar kantoor gaat. Werk je vanuit huis? Dan krijg je een thuiswerkvergoeding en een internetvergoeding;
 • Een werkplek waar jij je mag en kan ontwikkelen doormiddel van cursussen, opleidingen en trainingen.


Spreekt de vacature van Customer support medewerker jou aan en ben je benieuwd of je in aanmerking komt? Bel of Whatsapp vrijblijvend met Annelotte de Vreugd, contactpersoon voor deze vacature 06 27 99 89 52.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Assistent Manager (diploma Autotechnicus vereist)

KwikFit, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 2.500 - € 3.200 per maand
1 week geleden
Kom jij ons team versterken? Werken bij KwikFit is werken met plezier en uitdaging. Wij streven ernaar om de verwachting van de klant te overtreffen. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde Assistent Managers, wil jij met je team het beste uit de dag halen en zorgen dat de klant met een lach vertrekt? Denk jij in oplossingen en doe je...
KwikFit

Opticien

Specsavers, Vlaardingen, Zuid-Holland
1 week geleden
Voor onze winkel in Vlaardingen zijn we op zoek naar een ambitieuze, doelgerichte en vriendelijke opticien. Als opticien wil je je natuurlijk concentreren op wat je het liefst doet en het best kunt: oogonderzoeken uitvoeren. Je klanten verdienen een uitgebreid oogonderzoek, duidelijk advies en vriendelijke service. Daarom bieden we veel trainingsprogramma’s, houden we jaarlijks onze Clinical Conference en staat alleen...
Specsavers

Zorgassistent, Zonnehuis Vlaardingen, 20 uur per week

Zonnehuisgroep Vlaardingen, Vlaardingen, Zuid-Holland
€ 1.348,51 per maand
1 week geleden
Bijdragen aan de tevredenheid van onze bewoners? Kom ons team versterken als zorgassistent! Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze informatiebijeenkomst donderdagavond 29 februari om 19u. Waar ga je werken De Zonnehuisgroep Vlaardingen is een kleinschalige zorgorganisatie met 1.600 medewerkers en vrijwilligers. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, revalidatie- en NAH zorg in Vlaardingen en omgeving. Zorg is voor ons geen product, maar iets...
Zonnehuisgroep Vlaardingen