Bijbaan Horeca

Jumbo Supermarkten B.V.


Datum: 2 weken geleden
Stad: Alkmaar, Noord-Holland
Contract type: Voltijd
Jumbo Supermarkten B.V.

Taartjes maken, heerlijke cappuccino’s bereiden en gasten te woord staan? Samen met collega’s die je het best kan beschrijven als happy people? Ja graag! En je krijgt er nog betaald voor ook. Werken bij La Place is werkelijk een feest voor je zintuigen. Het geheime ingrediënt voor een geweldige gastbeleving bij ons restaurant in Alkmaar? Dat ben jij.

Als bijbaan horeca help je het ene moment gasten bij de kassa. En even later sta je de herkenbare (en overheerlijke) La Place-broodjes te smeren. Of maak je een verse cappuccino. Nog geen ervaring? Geen probleem we leggen het je allemaal uit. Hoe dan ook, je staat de hele tijd in contact met onze gasten. Samen met je team ga je voor optimale gasttevredenheid want die staat altijd op nummer 1. Dat doe je op een van de afdelingen die het best bij je past. Je houdt je onder andere bezig met het:

 • Begroeten van gasten met een glimlach en vriendelijk woord.
 • Bereiden van de lekkerste gerechten volgens onze unieke recepten.
 • Als een volleerd barista bereiden van onze chai latte of andere koffie- en theespecialiteiten.

Nieuwsgierig hoe het is om te werken in de horeca? Join the smile met een bijbaan in de horeca bij La Place! Want je ziet het helemaal zitten om lekker bij te verdienen in deze branche. Dé plek waar je laat zien dat je servicegericht bent en graag vooruitdenkt. Ook heb je:

 • Zin om veel te leren over het werken met verse producten. Dat gaan we regelen.
 • Aandacht voor de gast. Met kleine dingen maken we het verschil. We zijn geen machines en werken vanuit ons hart.
 • Energie voor tien. We steken de handen uit de mouwen, kunnen goed samenwerken en er als team vol voor gaan.

Wat je van ons krijgt?Een bijbaan die je altijd bijblijft. Daarnaast krijg je:

 • Een aantrekkelijk salaris, passend bij jouw leeftijd. Wil je weten wat jij gaat verdienen? Check onze salariscalculator op de website.
 • Gezellige collega’s die onderling veel voor elkaar over hebben.
 • Flexibele werktijden: het gaat om een functie van 0 tot 12 uur per week, uren die je zelf kan invullen.
 • Stabiliteit. La Place is namelijk onderdeel van Jumbo. Genoeg doorgroeimogelijkheden dus.
 • De mogelijkheid om alles te leren op het gebied van eten en drinken bij ons Food College. En te groeien op het gebied van gastvrijheid en je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen inhouse Academy.
 • 10% korting op al je boodschappen bij Jumbo die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app.

Sluit je aan bij de happy crew!

Ga jij als bijbaan horeca medewerker in Alkmaar bij La Place de lekkerste gerechten bereiden en gasten in de watten leggen? Solliciteer dan nu en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Mechanical Technician

Oceanwide Netherlands BV, Alkmaar, Noord-Holland
3 dagen geleden
Wij zijn op zoek naar een Mechanisch Technicus die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan apparatuur. Je voert preventief en correctief onderhoud uit, analyseert storingen en voert reparaties uit volgens de goedgekeurde onderhoudsplannen. Als Mechanisch Technicus werk je volgens vastgestelde procedures en zorg je ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de veiligheidsvoorschriften. Belangrijkste taken: Uitvoeren van mechanisch onderhoudswerk....
Oceanwide Netherlands BV

Personal Assistent

BaanBereik, Alkmaar, Noord-Holland
5 dagen geleden
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, waarin jij een onmisbare schakel bent in de dagelijkse bedrijfsvoering? Dan is deze vacature voor jou! Als ondersteuner van de CEO's krijg je de unieke mogelijkheid om hen op alle fronten te ondersteunen en te ontlasten. Met jouw talent om moeiteloos te schakelen tussen verschillende taken in een dynamische en uitdagende omgeving,...
BaanBereik

OK-assistent

We all Share, Alkmaar, Noord-Holland
3 weken geleden
Operatieassistent - 16-36 uur per week - Start: z.s.m. - Regio: Alkmaar Organisatie Onze opdrachtgever is een ziekenhuis dat op zoek is naar meerdere ervaren Operatieassistenten. Via ons kun je prima verdienen en ben je ook welkom naast je bestaande baan of opdracht vanaf 24 uur per week. ZZP-en mag natuurlijk ook! Ben je nog geen ZZP-er en wil je...
We all Share