Operator / Productiemedewerker

NoseForTalent


Datum: 2 weken geleden
Stad: Raamsdonksveer, Noord-Brabant
Salaris: € 2.700 per maand
Contract type: Voltijd
NoseForTalent

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin inzet en talent echt beloond wordt en niet wordt gekeken naar je ervaring. Beschik je over technisch inzicht en de drive om het beste uit jezelf te halen? Wil jij snel kunnen doorgroeien van productiemedewerker naar operator en jouw opleiding via jouw nieuwe werkgever behalen?

Lees dan hier verder hoe dit mogelijk wordt:

Wie zijn zij?
Onze opdrachtgever haar bedrijfsfilosofie is dat je het beste uit je mensen probeert te halen. En stelt zich ook continu de vraag hoe zij dit het beste voor naar medewerkers kan doen.
Vanuit management en directie wordt er meer gestimuleerd dan gestuurd. Teams zijn verantwoordelijk voor hun eigen doelen, waarbij zij ook alle ruimte krijgen om hun creativiteit en ondernemend vermogen hierin te gebruiken. De medewerker staat echt centraal.

Wat zoeken zij?
Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste, leergierige en ambitieuze collega die het leuk vindt om verantwoordelijk te zijn voor het productieproces en de eventuele verbetering hierin. Jouw werkzaamheden zitten voornamelijk in het samenstellen van de producten, afwerken, laden en lossen met behulp van een portalkraan en dit alles doe je gewoon in dagdienst.

Wat brengen zij?

 • Een goed salaris vanaf € 2700,-;;
 • 37 vakantiedagen;
 • zeer goed pensioen;
 • vaste eindejaarsuitkering;
 • keuze werkzaamheden in dagdienst of verschoven dagdienst;
 • mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld naar ( assistent)Teamleider;
 • een oprechte, mensgerichte en gezellige informele werkomgeving.

Wat breng jij?
Voor deze functie is het niet nodig dat je al jaren ervaring hebt. Wel ben je gedreven en ambitieus en wil je jezelf graag verder ontwikkelen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over technisch inzicht. Je denkt mee in het verbeteren van producten en processen en bent bereid benodigde certificaten zoals een hijscertificaat te behalen. Daarnaast beschik je over:

 • technisch inzicht;
 • ervaring met heftruck is een pré;
 • enthousiaste persoonlijkheid;
 • flexibel
 • leergierig en de wil om (snel) door te groeien

Op basis van Werving en Selectie

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag aan de slag als ambitieuze productiemedewerker?

Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier of neem contact met ons op 06-34452622

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Teamleider Logistiek

Holmatro, Raamsdonksveer, Noord-Brabant
2 weken geleden
40 UUR | HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT | € 3.609 - € 5.917 Jij weet als inspirerende leider hoe je een team motiveert en leidt. Je bent gedreven en resultaatgericht om samen met je team onze kwalitatief hoogwaardige producten tijdig en op de juiste plaats te leveren. Als Teamleider Logistiek speel je een cruciale rol in het waarborgen van een vloeiend...
Holmatro

Sales Manager Rescue Equipment

Holmatro, Raamsdonksveer, Noord-Brabant
2 weken geleden
40 UUR | HOLMATRO RESCUE EQUIPMENT | € 4.600 - € 6.500 Combineer jouw commerciële skills, jouw passie voor techniek en jouw internationale mindset om Holmatro's belangrijke Rescue dealernetwerk nóg succesvoller te maken. Word jij blij van commercie maar gaat je hart óók sneller kloppen van techniek? Dan ben je bij Holmatro aan het juiste adres. Als Sales Manager ben...
Holmatro

Junior Sales Medewerker

Detron Zetacom Groep, Raamsdonksveer, Noord-Brabant
2 weken geleden
Wil je alles leren over telecom en IT-diensten en ben je commercieel? Werk je graag in een jong, gezellig team en heb je de ambitie om door te groeien naar de functie accountmanager? Dan ben jij onze nieuwe collega! Op onze vestiging in Raamsdonksveer werken ongeveer 65 medewerkers, variërend van magazijnmedewerkers tot accountmanagers. We houden ons bezig met alles op...
Detron Zetacom Groep