Assistent Clubmanager

Sportcity


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 2.400 - € 2.900 per maand
Contract type: Voltijd
Sportcity

32 - 40 uur per week · Regio Amsterdam

Over de rol

Bij SportCity word je onderdeel van een club enthousiaste mensen met passie voor hun vak. We zijn echte teamplayers, vieren samen successen en maken ruimte voor inbreng op alle niveaus. Samen met het team zet je net die extra stap om ervoor te zorgen dat onze leden de club binnenkomen én verlaten met een glimlach.

Wij zijn op zoek naar een Assistent Clubmanager

Jij bent er medeverantwoordelijk voor dat alles op rolletjes loopt in de club. Dat je team én onze leden tevreden zijn. Als Assistent Clubmanager bij SportCity ben je de rechterhand van de Clubmanager en je vervangt deze in zijn of haar afwezigheid. Ook denk je mee over het groepslessen- en specialistenaanbod. Samen laten jullie de club groeien en zetten de schouders eronder om commerciële doelen te behalen. Je bent in constante dialoog met de Clubmanager over de resultaten. Je ziet dit als een belangrijk onderdeel van je functie en als een leuke uitdaging!

Jouw rol in het team

Voor jou, als Assistent Clubmanager, staat het coachen van je teamleden bovenaan je prioriteitenlijstje. Je motiveert je teamleden optimaal en zorgt ervoor dat de leden zich thuis voelen op de club. Goed contact met de leden is heel belangrijk daarom sta je veel ‘op de vloer’ en breng je het merendeel van je tijd met hen door in de fitness en de lounge.

Wat vinden we belangrijk?

Je bent van nature gastvrij en je hebt een gezonde commerciële instelling. Je denkt in kansen bij het laten groeien van de club. Je ziet het als jouw taak om de leden hartelijk te ontvangen, fysiek te ondersteunen en mentaal te motiveren. Is hospitality jouw ding en heb je een afgeronde mbo-opleiding? Mooi! Dat is het soort ervaring waar we naar op zoek zijn. Feeling met het aansturen van een team en het motiveren van collega’s is een pré. Omdat we 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend zijn, verwachten we enige flexibiliteit. Je vindt het vanzelfsprekend dat je ook in de avonden en soms de weekenden werkt. Werkervaring binnen de Fitness is een pré.

Team SportCity groeit dóór!

Werken aan je ontwikkeling kan ook bij ons. Als Assistent Clubmanager neem je deel aan ons loopbaanpad én kun je meedoen aan cursussen en trainingen van de SportCity Academy. Vertellen we je t.z.t. graag meer over.

Barst je van de energie en sta je erom bekend dat je met half werk geen genoegen neemt? Dan zijn we op zoek naar jou

Wat we jou als Assistent Clubmanager bieden

  • een leuke baan bij een jonge, sportieve organisatie voor minimaal 32 uur per week;
  • een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is;
  • toffe doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Clubmanager;
  • sporten in onze clubs;
  • ontwikkelmogelijkheden via onze eigen academy;
  • een bruto salaris tussen de € 2400,- en € 2900,- per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van je werkervaring)

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Bijbaan Mederwerker Klantenservice

IKEA, Amsterdam, Noord-Holland
€ 16,64 per uur
1 dag geleden
Job ID: 228512 Date posted: 23/02/2024 Jij vindt het leuk om de verwachtingen van klanten te overtreffen. En tegelijkertijd wil je wat bijverdienen. Dat komt mooi uit, want wij hebben de perfecte vacature voor jou! Als bijbaan customer service woonartikelen kan je dat tijdens al jouw werkdagen doen. En dat ook nog eens voor 12 uur per week volgens een...
IKEA

Business Development Partner

BSI, Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
Great that you're thinking about a career with BSI! Business Development Partner – Regulatory Services Overview / Purpose of the position Reporting to the Business Development Partner Team Leader and working closely with key stakeholders, namely the commercial and delivery teams. To provide administrative commercial support to the Global Regulatory Services Business Development Team and front-line client service. Responsibilities &...
BSI

Finance Manager – Therapieland

Greenberg Nielsen, Amsterdam, Noord-Holland
€ 80.000 per jaar
5 dagen geleden
Als Finance Manager bij Therapieland, een groeiende organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van e-Health, ben je de financieel eindverantwoordelijke binnen de organisatie. Hierin ben je vanuit finance oogpunt een belangrijke sparringspartner van de verschillende interne stakeholders. Therapieland is een bedrijf dat volop in beweging is, wat ervoor zorgt dat je onderdeel uitmaakt van nieuwe projecten; hierdoor is geen dag hetzelfde....
Greenberg Nielsen