BIM / Revit MEP Modelleur (E/W)

Chain Technical Professionals


Datum: 2 weken geleden
Stad: Rotterdam, Zuid-Holland
Salaris: € 3.200 - € 4.500 per maand
Contract type: Voltijd
Chain Technical Professionals

Wil jij je creativiteit binnen de utiliteit toepassen in een uitdagende functie en heb jij ervaring met Revit MEP? Reageer dan op de functie van BIM Modelleur!

Wat ga je doen

Als Revit/BIM modelleur zet jij je creativiteit en technische kennis in om vanuit scratch een ontwerp te maken in BIM. Binnen een hecht projectteam werk jij de werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties uit van hoofdlijnen tot detailontwerp. Hierbij sta jij in contact met de overige disciplines. Je hebt dus ook een coördinerende functie en je staat in contact met klanten, leveranciers en overige partners tijdens de projecten.

Jouw taken zijn onder andere:

 • Het modelleren van de installaties binnen de utiliteit (vaak zowel mechanical als electrical).
 • Waar nodig het berekenen van de installaties.
 • Toetsing op toepasbaarheid, haalbaarheid en kwaliteit van de installaties.
 • Coördineren van de installaties van verschillende disciplines in 1 centraal model.
 • Signaleren van knelpunten en clashes in het model.

Over Chain:

Chain werkt met zo'n 40 vaste werknemers en een aantal ZZP-ers aan verschillende projecten binnen de Utiliteit, Infra, Industrie en Energiemarkt. Hierbij heeft Chain Technical professionals de focus op Tekenaars / (BIM) Modelleurs, Werkvoorbereiders, Projectleiders en zowel Electrical als Mechanical Engineers. Naast het inzetten van de vaste medewerkers helpt Chain ook opdrachtgevers met de zoektocht naar nieuw personeel. Op onze Projecten Afdeling wordt werk aangenomen en vanuit ons kantoor op Rotterdam the Hague Airport uitgevoerd, dit gaat vooral om 2d en 3d tekenwerk binnen de Industrie en Utiliteit. Ook is Chain sterk in Document Control en System Engineering, waarbij wij meerdere opdrachtgevers ondersteunen en een adviserende rol aannemen.

De opdrachtgevers van Chain schakelen onze organisatie in om de kennis en kunde van onze medewerkers te benutten op complexe projecten op het gebied van Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Wat vragen wij van jou

Wat neem je mee als kandidaat:

 • Afgeronde opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
 • Kennis van installaties binnen de Utiliteit.
 • Minimaal 1-3 jaar werkervaring met BIM / Revit (MEP).

Voldoe je niet helemaal aan bovenstaande eisen, maar zou je graag als modelleur aan de slag willen? Schroom dan niet om toch te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden
 • Uiteraard een goed salaris op basis van de werkervaring die jij met je meebrengt.
 • Voor een medior BIM modelleur zal het salaris tussen de €3200,- en €4.500,- bruto per maand zijn.
 • Genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.
 • Werken aan uitdagende projecten.
 • Een grote bijdragen leveren aan de verduurzaming van Nederland.
 • Mogelijkheid om jouw arbeidsvoorwaarden aan te passen naar wat belangrijk is voor jou (salaris, vakantie of opleidingen).

HBO
3-5 jaar

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Basispsycholoog

Forta, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
25 minuten geleden
Voor onze behandellocatie op de Zorgboulevard Rotterdam zijn wij op zoek naar een basispsycholoog. Het team behandelt hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om met een persoonlijke aanpak de behandeling voor onze cliënten vorm te geven? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij Forta Volwassenen! Forta Volwassenen biedt persoonlijke en...
Forta

Servicemonteur transportbanden industriële omgeving

Continu Professionals, Rotterdam, Zuid-Holland
€ 3.000 per maand
6 dagen geleden
Functieomschrijving Locatie: Rotterdam Salarisindicatie: €3000,00 Ben jij die handige techneut die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken? Wil jij je carrière een flinke boost geven? Dan is dit jouw kans! We zijn op zoek naar een enthousiaste servicemonteur die direct aan de slag wil bij ons bedrijf. Wat ga je doen? Als servicemonteur ben jij...
Continu Professionals

Leerkracht groep 7+8

Derec, Rotterdam, Zuid-Holland
1 week geleden
Hier ga je aan de slag Deze IKC school biedt onderwijs en opvang van 0-13 jaar voor kinderopvang, peuteropvang, BSO en onderwijs. Hier kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen. Ze werken samen en leren rekening te houden met elkaar. Zo leren ze zichzelf en anderen steeds beter kennen. Leerlingen zijn mede verantwoordelijk voor hun leerproces en reflecteren continu op hun eigen...
Derec