Administratief medewerker

Start People Almere


Datum: 3 weken geleden
Stad: Den Helder, Noord-Holland
Salaris: € 18,94 - € 18,95 per uur
Contract type: Voltijd
Start People Almere

Over de functie

Ben jij het type persoon wat graag alles bijhoudt? Wil jij een concrete bijdrage leveren aan de maatschappij? Zoek jij een uitdagende functie waar je kan ontwikkelen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Ministerie van Defensie onderdeel Kunstwacht Nederland in Den Helder (dichtbij Alkmaar) is op zoek naar een administratief medewerker voor 38 uur per week en voor een bepaalde tijd van 6 maanden met kans op verlenging bij goed functioneren..

Als administratief medewerker bij Kunstwacht Nederland ga je ervoor zorgen dat middenmanagement correcte informatie heeft. Denk hierbij aan algemene administratieve taken (zoals bijvoorbeeld H-IV). Je zult ook specifiekere administratieve ondersteuning leveren op het gebied van Leren & Ontwikkelen (L&O). Zoals:

 • Administratieve ondersteuning op het gebied van bijscholing.
 • Administratief werk voor leerlingen en accountbeheer.
 • Het opmaken en bijhouden van certificaten.
 • Het behouden van leermiddelen (lesmaterialen, PowerPoints, enz.) en het ondersteunen bij inkoop activiteiten.
 • Het organiseren van onboardingsdagen.

Functie-eisen

 • Je bent in bezit van een afgeronde MBO opleiding op het gebied van management ondersteuning of secretaresse opleiding.
 • Je hebt algemeen administratieve kennis & bent vaardig in management ondersteunende methoden, administratieve procedures, werkwijze en notuleren;
 • Je kent KNWL en hebt inzicht over de omgeving waarbinnen KWNL opereert (pré);
 • Je bent vaardigheid in het vormen en bijhouden van het archief en in het maken van overzichten, verslagen, nota's (pré).

Over het bedrijf

De Kustwacht staat 24 uur per dag klaar voor hulpverlening, crisisbeheersing, handhaving en maritime security op de Noordzee. We coördineren deze taken vanuit het Kustwachtcentrum in Den Helder. In onze bedrijfsvideo laten we zien wie we zijn, hoe we onze taken uitvoeren en met wie we samenwerken.

Als Kustwacht zijn we van vele markten thuis. We helpen mensen in nood, beschermen natuur en milieu door toezicht en we voeren grenscontroles uit op de Noordzee. Daarnaast verbinden we medische hulpvragers door met de Radio Medische Dienst en als het nodig is coördineren we een medische evacuatie. Samen met Defensie ruimen we explosieven uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Al deze taken voeren we samen met onze partners uit. Vanuit het Kustwachtcentrum in Den Helder sturen we dit allemaal aan.

Wat we bieden

 • Een voltijdse werkweek van 38 uur;
 • Een bruto uurloon van €18,95;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, direct bij de loonbetaling inbegrepen;
 • Een contract van bepaalde tijd voor 6 maanden op basis van detachering;
 • Het Ministerie van Defensie vergoedt een deel van de reiskosten, ongeacht het gekozen vervoermiddel. Onze recruiters en HR-consultants verstrekken hierover graag persoonlijke informatie;
 • Ervaren en enthousiaste recruiters en HR-consultants bieden persoonlijke begeleiding;
 • Bij een fulltime dienstverband is er een opbouw van vakantiedagen van 10,87%;
 • Bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen via de online RGF Academy.
 • Aanvullende informatie:

Een screening door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) is onderdeel van het selectieproces. Voordat je deze functie kunt bekleden, voert de MIVD een veiligheidsonderzoek uit op B-niveau. Houd rekening met een gemiddelde doorlooptijd van 8 weken.

Daarnaast is een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Een schriftelijke en telefonische casus maakt deel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie, raadpleeg: https://www.defensie.nl/onderwerpen/militaire-inlichtingen-en-veiligheid/veiligheidsonderzoek

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Interim Organisatieadviseur (HRM) – Den-Helder

Maven Professionals, Den Helder, Noord-Holland
2 weken geleden
Omschrijving Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht: Opdracht: HR Organisatieadviseur (24 uur) Locatie: Den Helder Startdatum: 10 maart 2024 Einddatum: 31 december 2024 Optie op verlenging: ja Uren per week: 24 uur ZZP mogelijk: Ja, max uurtarief €95,- (all-in excl. BTW) Projectdetachering mogelijk: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w Uiterste reactiedatum: 22 februari 2024 om 16:00 uur De organisatie start een...
Maven Professionals

Teamleider

Action, Den Helder, Noord-Holland
2 weken geleden
(12 – 24 uur per week) Als Teamleider bij Action aan de slag, gewoon bij jou in de buurt? En daarnaast ook de kans krijgen om door te groeien in een zeer succesvolle internationale organisatie? Dan is de rol van Teamleider bij Action jouw baan! Work where the Action is! Als Teamleider ondersteun je de (assistent-) bedrijfsleider in jouw filiaal....
Action

Begeleider Ministerie van Defensie

Unique Amsterdam, Den Helder, Noord-Holland
€ 21,23 - € 21,24 per uur
3 weken geleden
Wat we bieden Een werkweek van 19 uur (parttime); Een bruto uurloon van €21,24; Een vast dienstverband van 12 maanden o.b.v. detacheren met kans op verlenging; Een screening van de MIVD maakt onderdeel uit van het selectieproces. Voordat je deze functie mag bekleden doet de MIVD een VGB-screening op B niveau. Houd rekening met een doorlooptijd van gemiddeld 8 weken....
Unique Amsterdam