Doktersassistent - innovatieve organisatie

BKV


Datum: 2 weken geleden
Stad: Enschede, Overijssel
Salaris: € 2.274 - € 3.465 per maand
Contract type: Voltijd
BKV

Spreekt dit jou aan?

Let op alle doktersassistenten in Overijssel! Ben jij klaar voor een uitdagende rol in een innovatieve organisatie, waar jij een actieve rol speelt in de toekomst van de eerstelijnszorg? BKV wil jou!

Jouw nieuwe baan

Als doktersassistent heb jij net dat beetje meer van hetgeen dit gezondheidscentrum nodig heeft. Jouw medische voelsprieten staan namelijk altijd aan. Je luistert dan ook goed en vraagt door. Als iets niet goed voelt, onderneemt je actie. Soms heb je de puzzelstukjes snel bij elkaar. Of is het een flinke klus waarbij je al je kennis en ervaring moet inzetten om de patiënt het beste te helpen. Ook ga jij aan de slag met zelfstandig kleine medisch-technische handelingen. Zo geef je injecties, spuit je oren uit en meet je de bloeddruk van een patiënt op. Kortom jouw dag is allesbehalve saai!

Als doktersassistent moet je jezelf bij blijven scholen. Zo behaal jij je accreditatiepunten immers. Ken jij de Medic Academy al? Een grote online bibliotheek met geaccrediteerde modules. Misschien wil jij de cursus hechten voor doktersassistenten wel volgen of triage bij neurologische klachten.

Jouw nieuwe werkplek

Het leukste gezondheidscentrum van Overijssel staat te springen om jou te ontmoeten. Samen met een team van enthousiaste collega's ga jij aan de slag. Jouw nieuwe stekkie is te vinden in Enschede. Jouw inzet wordt meer dan gewaardeerd. Dit is de plek waar jij met een flinke dosis energie te werk gaat en nog voldoende overhoudt voor thuis. Iedere dag zet jij je samen met jouw collega’s hard in voor de gezondheid en vitaliteit van de patiënten. Jullie zijn altijd deskundig en gastvrij.

Wat breng je mee?

Enthousiast? Wij worden enthousiast als jij..

 • trots een diploma als doktersassistent aan jouw muur hebt hangen;
 • wat kilometers op de teller hebt binnen een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
 • graag samenwerkt maar ook zelfstandig goed uit de verf komt;
 • een verantwoordelijke en empathische topper bent en ook aan jouw communicatieve vaardigheden ontbreekt niks;
 • de patiënt centraal zet en graag een stempel drukt op de verdere ontwikkeling van het gezondheidscentrum.

Denk jij bij het lezen van het bovenstaande ‘’Dit ben ik’’, laat dit dan snel aan Kim weten. Zij ontmoet jou dan graag!

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt 24 uur per week. Je ontvangt een salaris van maximaal 3.465 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Ook biedt deze werkgever:

 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en 8% vakantiegeld.
 • Tegemoetkoming van 50% in je pensioenpremie.
 • In eerste instantie 2 tijdelijke contracten met de intentie om daarna een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.
 • 25 vakantiedagen.
 • Volop mogelijkheden om je op verschillende terreinen binnen de organisatie te ontwikkelen en je herregistraties te behalen. Bijvoorbeeld via het eigen nascholingsportaal en geaccrediteerde trainingen.
 • Extra verlof voor scholing.
 • Een fijn en betrokken team én 900 andere collega’s die je leert kennen tijdens bijvoorbeeld borrels, de jaarlijkse wintersporttrip en andere personeelsactiviteiten.

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Huishoudelijk medeweker - Enschede

Aveleijn, Enschede, Overijssel
1 week geleden
Wat ga je doen? Als huishoudelijk medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de was, afwas en het schoonhouden van de keuken. Je zorgt voor een schone, hygiënische en veilige leefomgeving. Tevens handel je de binnenkomende telefoontjes af en ontvang je bezoekers en verwijst deze naar de juiste persoon. Boodschappen bestellen voor het hele KDC behoort ook tot je...
Aveleijn

Medewerker servicebus

Attract Uitzendbureau, Enschede, Overijssel
€ 13,42 per uur
1 week geleden
Jij steekt de handen uit de mouwen, houdt van afwisseling zowel in werkzaamheden als in locatie en jij bent een teamplayer. Voor een schoonmaakbedrijf in Enschede zijn wij op zoek naar medewerkers voor de Servicebus. Dagelijks wordt je van huis opgehaald om naar verschillende locaties te gaan, het kan ook voorkomen dat jij voor taxichauffeur speelt. Wat ga je doen?...
Attract Uitzendbureau

Ambulant gezinsondersteuner IAG

's Heeren Loo, Enschede, Overijssel
€ 2.986 - € 4.264 per maand
3 weken geleden
"Zie jij wie ik echt ben? Snap jij dat je oog moet hebben voor onze gezinsstructuur? Kun jij samen met ons bepalen wat er echt nodig is?"Jij als Ambulant gezinsondersteuner IAG in de regio TwenteThuis hoort een fijne plek te zijn waar gezinnen tot bloei komen. Dat is niet bij elk gezin vanzelfsprekend. Wil jij gezinnen ondersteunen in hun thuissituatie...
's Heeren Loo