Adviseur warmtetransitie

Stantec


Datum: 2 weken geleden
Stad: Eindhoven, Noord-Brabant
Contract type: Voltijd
Stantec

22848BR

Requisition Number:

22848BR

Description:

Van visie tot wijkuitvoeringsplannen. In de warmtetransitie brengen we ambtenaren, bestuurders en lokale betrokkenen op een hoger kennisniveau bij elkaar samen. De warmtetransitie is onzeker, turbulent en soms zelfs disruptief. Met jouw expertise en een divers team ga je de uitdaging aan. We volgen samen de laatste trends en ontwikkelingen in het werkveld en spelen hierop in. Zo hebben we onlangs nog geholpen met het aanleggen van een warmtenetten bij verschillende gemeentes. Zet jij jouw kennis in bij Stantec om de energietransitie te versnellen? Solliciteer dan nu op de vacature adviseur warmte!

Als adviseur warmtetransitie draag jij duurzaamheid een warm hart toe

Binnen het platform warmte schrijven wij transitie- en energievisies en concrete uitvoeringsplannen. De warmtetransitie is in volle gang en wij dragen ons steentje bij met het aanleggen van warmtenetten, het opstellen van wijkuitvoeringsplannen en procesbegeleiding.

Wat je verder gaat doen:

 • Inhoudelijke en procesmatige advisering bij het ontwikkelen van warmtevraagstukken.
 • Vormgeven, begeleiden, ontwikkelen en evalueren van beleid.
 • Signaleren van kansen voor samenwerkingen met netbeheerders en overheden.
 • Het meenemen van startende adviseurs in hun professionele ontwikkeling tot adviseur door te begeleiden

en kennis te delen op het gebied van verduurzaming van de warmtevoorziening.

Jij investeert in een duurzame leefomgeving, wij investeren in jou

Je krijgt de ruimte om je ideeën te delen en initiatieven op te zetten, vraag ons vooral naar voorbeelden wat andere collega’s gerealiseerd hebben. Werken doe je op de tijden en de manier die het beste past bij jouw opdrachten en je privéleven. Naast professionele voordelen, krijg je ook een divers team aan collega’s waarmee we regelmatig leuke dingen doen. En die duurzame leefomgeving? Daar draag je direct aan bij, want voor elke nieuwe collega planten we twee nieuwe bomen.

En natuurlijk ook belangrijk: de cijfers. Op basis van een 40-urige werkweek krijg je ook:

 • Een goed salaris, plus een eindejaarsuitkering.
 • Geef flexibel invulling aan de besteding van (een gedeelte van) je secundaire arbeidsvoorwaarden met jouw persoonlijk keuzebudget.
 • 28 vakantiedagen, met de mogelijkheid om verlofdagen te (ver)kopen.
 • Een thuiswerkregeling: we verzorgen een goede werkplek bij je thuis en je ontvangt maandelijks een netto internetvergoeding á €36,10.
 • Flexibel werken: op één van onze kantoren in Arnhem, Delft of Oosterhout, thuis of juist bij een opdrachtgever.
 • Een leuke baan van 32, 36 of 40 uur in de week.

Title:

Adviseur warmtetransitie

Qualifications:

Als adviseur warmtetransitie blink jij uit in passie

Jij wil het beste uit jezelf en uit je werk halen. Steeds weer die extra stap zetten. Er is veel ruimte voor ambitieuze ideeën en die neem jij mee. Dankzij jouw werk- en commerciële vaardigheden, ben jij in staat om het team verder uit te bouwen, teamleden te begeleiden en te helpen ontwikkelen.

Wat verder belangrijk is:

 • Je hebt een bèta opleiding afgerond, bij voorkeur in bouwkundige richting.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de warmtetransitie en je hebt ervaring met beleidsadvisering en vorming (bijv. bij netbeheerders of de overheid).
 • Je bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving zoals Warmtewet en Mijnbouwet.
 • Jij weet flexibel en tactisch om te gaan met de continu veranderende wereld van energietransitie: jij kunt

gemakkelijk en effectief schakelen.

Vink je voor jezelf nog niet alle boxen af, maar ben je wel heel enthousiast om adviseur warmtetransitie te worden? Bel dan met Sandhya Autar, corporate recruiter (06-53459427), zij kan met je bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Employment Type: Full-Time

Job Type: Regular

Job Category: Engineering Other, Environmental Engineer

About Stantec:

Hoi, wij zijn Stantec

Een duurzame Nederlandse leefomgeving werkelijkheid maken, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Denk aan de energietransitie versnellen, toekomstbestendige ruimtelijke ontwikkeling, een gezonder milieu, betrouwbare ondergrondse infrastructuur. Met slimme en creatieve oplossingen. Door te bedenken, te adviseren en te realiseren voor onze opdrachtgevers. Zo geven we duurzame verandering vorm. Dat doen we wereldwijd met 28.000 collega’s, en hier in Nederland met bijna 400 adviseurs en experts. Uiteraard zijn we in onze eigen organisatie ook actief bezig om onze carbon footprint slim te verminderen. Zo zijn we volledig CO₂-neutraal en scoren al 5 jaar hoog op ADP-klimaatleiderschap.

Als adviseur energietransitie word jij onderdeel van de businessline energietransitie, waar we vanuit een integrale visie in een objectieve rol overheden, netbeheerders en bedrijven(terreinen) ondersteunen. Zowel op inhoud als proces, om zo de energietransitie te versnellen. Hier ga je samenwerken met andere talentvolle adviseurs en inhoudelijke experts. We nodigen je uit om samen met ons intelligente oplossingen te bedenken en realiseren. Om zo duurzame impact te maken bij én met onze opdrachtgevers. We moedigen je aan om ook intern te laten zien waar je voor staat..

Meer weten over onze cultuur? Leer meer op: https://www.stantec.com/nl/careers

Additional Information:

Help bouwen aan het team als adviseur warmtetransitie en word vormgever van duurzame verandering!

Solliciteer via de website of stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected].

Heb je nog vragen over deze functie? Bel of mail dan met Sandhya Autar, als corporate recruiter energietransitie vertelt zij je graag alles wat je wilt weten!

Tel: 06-53459427.

Mail: [email protected]

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Location :

Netherlands - Oosterhout, Netherlands-Arnhem, Netherlands-Delft, Netherlands-Eindhoven, Netherlands-Sittard

Country:

Netherlands

State/Province:

Flexible

City:

Eindhoven, Sittard

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Woonondersteuner Gewoon Thuis

ZuidZorg, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 13,78 - € 16,72 per uur
3 dagen geleden
In overleg Geen diploma Thuisondersteuning Regio Eindhoven Noord Tover jij graag een glimlach op het gezicht van onze cliënten en zorg jij voor een schone en fijne woonomgeving, waarbij je ook tijd hebt voor een kop koffie of een praatje met de cliënt? Dan is ons nieuwe Gewoon Thuis team Son en Breugel een mooie kans voor jou. Ook zonder...
ZuidZorg

Schoonmaker Dela

Vebego Cleaning Services, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 13,42 - € 14,78 per uur
2 weken geleden
In de functie van Schoonmaker bij DELA Rijtackers in Eindhoven, bevind je je op een speciale locatie. Jouw schoonmaakwerk zorgt ervoor dat familie en vrienden in een nette ruimte afscheid kunnen nemen van hun geliefde. Je werkt doordeweeks elke dag van 06.00 tot 08.00 uur. Dit ga je doen Samen met je collega's zorg je ervoor dat de rouw-, familie-...
Vebego Cleaning Services

Assistent Controller

Yacht, Eindhoven, Noord-Brabant
€ 4.000 per maand
2 weken geleden
Bedrijfsomschrijving Yacht is al meer dan 20 jaar een toonaangevend detacheringsbureau voor hoogopgeleide professionals. Wij verbinden ambitieuze professionals met vooruitstrevende organisaties. Wij dagen je uit om middels coachingen en opleidingen je professionele en human skills te ontwikkelen. Zo maak je als interimmer impact in een wereld die continu verandert en bouw je aan een succesvolle carrière. Landelijk zijn we een...
Yacht