Afdelingsmanager Kaas

Foodmanagers.nl


Datum: 2 weken geleden
Stad: Amsterdam, Noord-Holland
Salaris: € 3.000 per maand
Contract type: Voltijd
Foodmanagers.nl

Functieomschrijving

Als kaasspecialist ben je mede verantwoordelijk voor het algehele reilen en zeilen van de kaasafdeling, je houdt van mensen en vooral: je bent gek op kaas! Je stuurt de afdeling aan en je zorgt voor een maximale klantbeleving op de winkelvloer.

Je zorgt elke dag voor een fantastische kaasbeleving, kleine proeverijen, uitdagende kaaspresentatie en geeft advies aan de klanten. Kortom, je bent een ondernemende verkoper en natuurlijk gek van kaas!

Het is geen gewone supermarkt, je koopt zelf de kaas in en maakt zelf een goede calculatie voor de verkoopprijs. Promoties bedenk je zelf en je weet goed in te springen op de seizoenen en actuele thema´s.

Functie eisen

Voor deze functie vragen wij de volgende eisen van je:

  • Je hebt bent gek op kaas.
  • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau; bij voorkeur een food gerelateerde opleiding.
  • Je bent flexibel in werktijden en woont maximaal 30 kilometer van de winkel.

Over de opdrachtgever

Deze winkel in Amsterdam staat bekend om zijn versbeleving. Zij werken samen met veel lokale leveranciers en hierdoor is er veel ruimte om zelf te ondernemen. Mensen van ver af komen speciaal voor de kwaliteit en de producten naar deze winkel. Daarnaast heeft het ook een groot en mooi horeca gedeelte.

Arbeidsvoorwaarden

Er zijn voor jou geen kosten aan onze dienstverlening verbonden, je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Je komt in dienst bij een dynamische, groeiende organisatie, waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. De opdrachtgever werkt met de CAO levensmiddelenbedrijf.


Samenvatting

  • 2023-00124
  • Amsterdam
  • MBO
  • 40 uur
  • Afdelingsmanager
  • 3000

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Beveiliger Juniper

Trigion, Amsterdam, Noord-Holland
€ 16,01 - € 19,08 per uur
6 uur geleden
Als beveiliger bij Euronext in Amsterdam, zorg jij voor de veiligheid van het financiële hart van Nederland. Ga direct fulltime of parttime aan de slag. Functieomschrijving Werken als objectbeveiliger bij Juniper betekent dat je in een internationale omgeving gaat werken. Je loopt brand- en sluitrondes, draait receptiediensten en je opent en sluit het gebouw. Gastvrijheid staat hierin voorop! Afwisselend en...
Trigion

Accountmanager Finance&Risk

Brunel, Amsterdam, Noord-Holland
€ 2.600 - € 3.500 per maand
23 uur geleden
Ben jij een geboren organisator die altijd streeft naar succes en geniet van netwerken? Als junior accountmanager bij Brunel krijg jij de kans om dagelijks in contact te staan met toptalenten binnen de financiële en risicobeheersector. Je begeleidt deze specialisten om hun ambities waar te maken. Over deze functie Als accountmanager Finance & Risk bij Brunel ben jij het nieuwe...
Brunel

Banqueting medewerker

Sodexo, Amsterdam, Noord-Holland
€ 13,28 - € 15,33 per uur
3 dagen geleden
Wat ga je doen? Als 1e Banqueting Medewerker binnen een hecht operationeel team ben jij verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Banqueting activiteiten. Hierbij geef je leiding aan je collega's, voer je administratieve taken uit en rapporteer je aan de Hospitality Manager. Je bereidt onder andere recepties voor en serveert hapjes en drankjes. Daarnaast zorg je voor de...
Sodexo