projectcoördinator

Axxent


Datum: 2 weken geleden
Stad: Zwolle, Overijssel
Salaris: € 3.150 - € 4.350 per maand
Contract type: Voltijd
Axxent
In deze functie heb je niet alleen het totale overzicht, maar als projectcoördinator in Zwolle en omgeving ligt de verantwoordelijkheid ook echt waar jij die wilt, bij JOU! Jouw overzicht en ervaring met renovaties in de bouw zijn de perfecte aanvulling voor dit renovatieteam!

Dit is wat je gaat doen als projectcoördinator in Zwolle en omgeving

 • Het coördineren van planmatig- en niet planmatig onderhoud
 • Het afstemmen van opnames met de planning
 • Continu de financiële planning bewaken
 • Goed contact onderhouden met leveranciers en onderaannemers

Dit krijg jij als projectcoördinator in Zwolle en omgeving

 • Een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Het vertrouwen om een project op jouw manier te coördineren
 • Een team met collega's die er echt voor je zijn als je hulp nodig hebt
 • Goed salaris €3150 - €4350 afhankelijk van ervaring (wat breng je mee)
 • 25 vrije dagen + 15 ADV dagen
 • Mogelijkheid tot een vierdaagse werkweek (32 uur)
 • Een baan waarbij ook jouw persoonlijke ontwikkeling als belangrijk wordt gezien

Dit zou zomaar eens een dag kunnen zijn als projectcoördinator in Zwolle en omgeving

Om 8.00u start jij niet op jullie eigen kantoor, maar je zit bij een onderaannemer. Jij hecht veel waarde aan het contact met onderaannemers en leveranciers. Vandaag heb je twee dingen op de agenda staan. De voortgang bespreken van het huidige project en alvast praten over een project in de toekomst. Op die manier weet jij deze onderaannemer te prikkelen, zodat de kwaliteit op peil blijft. Langdurige relaties, daar werk jij graag aan. Op de weg terug schiet je ook snel even bij het project aan. De opzichter van de woningbouwcorporatie waar jullie voor werken had een paar opmerkingen. Deze wil je bespreken met de uitvoerder die op locatie zit. Dat praat vaak net even wat gemakkelijker dan via de telefoon. Jij bent als projectcoördinator in Zwolle ook het aanspreekpunt van de uitvoerder. Doordat jij op kantoor bent en op het project, kun jij als geen ander de verbinding leggen tussen het kantoor en de werkvloer.

In de middag heb je een overleg op het hoofdkantoor. Hier bespreek jij voornamelijk hoe de planning verloopt en geef je een update van de financiële voortgang van het lopende renovatieproject. Daarnaast verzorg jij een doorkijk voor de korte- en lange termijn. Aan het einde van de middag heb je nog een telefonische afspraak met een grote leverancier. De uitkomst is niet helemaal naar jouw tevredenheid. In de auto terug naar huis denk je dat je deze leverancier binnenkort maar eens een bezoekje moet brengen. Elke keer zie je weer dat de persoonlijke aanpak altijd het beste werkt. En face to face...dat blijft toch de fijnste manier van communiceren. En wat fijn dat je dit op jouw eigen manier in mag vullen. Dat heb je wel eens anders meegemaakt.

Waarom je een Happy Worker wordt met deze baan.

Deze baan is grotendeels een ervaringsbaan. Dus heb jij met jouw brede kennis van de bouw een streepje voor. Stel dat jij een coördinerende rol hebt gehad bij een schildersbedrijf, sloopbedrijf, installatiebedrijf of iets dergelijks, kan dit een hele goede stap zijn en een mooie ervaring om mee te nemen. Mooi dat jij deze vervolg stap kunt zetten en je horizon weer verder verbreedt. Dat maakt jou een happy worker. Jouw representatieve houding en je communicatieve vaardigheden maken dat jij prima communiceert op meerdere niveaus. Ieder mens is anders, waardoor jij veel leuke contacten hebt. Daarnaast heb je ook leuke contacten met je collega's, de projectleiders, werkvoorbereiders en de woningcorporaties. Deze veelzijdige baan gaat jou het werkgeluk brengen dat je nodig hebt. En natuurlijk leg je de nodige meters af per dag. Maar dit is een baan, waar je geen last van je rug van krijgt, dus ook nog een baan voor de toekomst!

Enthousiast om te solliciteren op de vacature projectcoördinator in Zwolle en omgeving?

Bij Axxent matchen we alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden. Dat doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. We kijken naar ontwikkeling/opleiding en werkgeluk. Ons motto: Good Work, Good Life… een leuk leven is een balans tussen werk dat bij je past en een leuk leven.

Check of je voldoet aan de basiseisen

 • Jij hebt de nodige relevante ervaring in de bouw
 • Je bent representatief
 • Coördineren en managen van projecten, dat geeft jou energie
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschift
 • Affiniteit met digitale hulpmiddelen en kennis van Office (365)

Solliciteer op de vacature projectcoördinator in Zwolle en omgeving

Gebruik het formulier, bel, mail of app. We bespreken samen de vacature en daarna brengen we je zo snel mogelijk in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever!

Hoe te solliciteren

Om op deze vacature te solliciteren, moet u machtigen op onze website. Als je nog geen account hebt, registreer je.

Plaats een CV

Vergelijkbare vacatures

Procesoperator

Pro industry, Zwolle, Overijssel
€ 3.250 - € 3.850 per maand
6 dagen geleden
Heb jij ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Heb jij daarnaast altijd al willen werken in een 5-ploegendienst? Dan is dit je kans! Als procesoperator zorg jij voor het soepel verlopen van het gehele productieproces. Je staan in nauw contact met je collega's om eventuele verbeteringen of veranderingen aan het proces...
Pro industry

Floor Manager BackWERK

HMSHOST, Zwolle, Overijssel
2 weken geleden
FLOOR MANAGER BIJ BACKWERK HMSHost speelt continue in op het hoogste hospitality niveau. Meer dan 100 horecaconcepten in Nederland met ruim 3.000 collega’s. Een eigen training-academy en opleidingshuis, waar je trainingen en opleidingen volgt? Het staat allemaal op het menu. En meer, want omdat we zo groot en veelzijdig zijn, kun je van concept naar concept wisselen. Welke kant je...
HMSHOST

Campus Recruiter

Zonneplan, Zwolle, Overijssel
2 weken geleden
Zwolle Fulltime 32u - 40u Als Campus Recruiter ben jij in de regie voor het werven en selecteren van jong talent en zorg je ervoor dat wij dagelijks samen met de toekomst, kunnen werken aan de toekomst. Met elk half jaar leerzame stageplekken én startersbanen die openstaan, is het van belang om zichtbaar te zijn onder de doelgroep. Aan jou...
Zonneplan